Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik legfőképp méretes hátsójukkal írták be magukat a celebtörténelembe. Beyoncé klipjeiben és a színpadon rázza nagy fenekét, Coco T amikor csak teheti, pucsít a fényképezőgépnek, Buffie pedig konkrétan az óriásseggéből él. Sokan mások is vannak a listán, adja a legtöbb pontszámot annak, akiére leginkább rámarkolna!

Beyoncé

Az énekesnőt már több férfimagazin is a világ legszexibb nőjének választotta, ez pedig elég meggyőző bizonyíték arra, hogy a nagy segg iránt van kereslet. Beyoncé ráadásul rá is tesz egy lapáttal hátsója kihangsúlyozására, a színpadon és a klipjeiben seggét rázva énekel, bár azt koncerteken tilos fotózni.

Buffie, The Body

A modellt Amerikában csak két lábon járó seggszörnyként emlegetik. Buffie évekkel ezelőtt Tony Yayo és 50 Cent So Seductive című klipjében debütált és onnantól kezdve nem volt megállás. A csaj azóta is a seggéből él, kamerák és fényképezőgépek előtt rázza folyamatosan valószínűtlenül nagy fenekét.

Christina Aguilera

Az énekesnő hiába próbál újjászületni, pályafutásaálán a szülése óta érdekesebb a méretes feneke. Christina Aguilera állítása szerint teljes mértékben elégedett a külsejével, élvezi a molettséget, a szépségszakma viszont úgy tűnik, nem tolerálja a változást, alkalmanként le is faragnak 1-2 centit a címlapfotókon szereplő celebből.

Christina Hendricks

A színésznő nemcsak mellben, hanem fenékben is erős, amit hálistennek Beyoncéhoz hasonlóan kamatoztat is: Christina Hendricks a Mad Menben riszál mindenki legnagyobb örömére. Egy dolgot viszont nem visel túl jól alakjával kapcsolatban: sértőnek érzi a bögyös-faros kifejezést.

Coco T

Ice T csaját már többször is meggyanúsították azzal, hogy óriásseggét implantátumoknak köszönheti, ám Nicole Coco Austin mindannyiszor kategorikusan elutasította a vádakat. Mint mondta, híres hátsójának mindössze az a titka, hogy sokat jár edzőterembe. A celeb mindemellett mást sem csinál, mint posztolja méretes testrészét, amikor csak lehetősége van rá.

Jennifer Lopez

A bőven 40 felett járó színésznő még mindig az első, akinek neve beugrik az embereknek, ha híres celebek nagy, formás seggéről van szó. Sőt, korábban versenyeztettük Coco T-vel, és olvasóink szavazatai alapján is inkább az ő feneke lett a nyerő. Jennifer Lopez mindemellett azt is bebizonyította, az esztétikai élmény mellett praktikus is egy párnás hátsó, főleg, ha kicsúszik az ember lába alól a talaj.

Kim Kardashian

A tavalyi és az idei év nagy slágere minden kétséget kizáróan Kim Kardashian segge. Kanye West örmény származású csajáról szinte minden nap készülnek lesifotók, amiket leginkább annak köszönhet, hogy büszkén is viseli jupiteri testrészét. Kim Kardashian mindemellett megkapta az egyik legrosszabbul öltözött celeb címet is, szerencsére pocsék stílusa nem befolyásolja a látványt, cuccai inkább kihangsúlyozzák, mintsem eltakarnák az óriási fenekét.

Király Linda

Hogy honi celeb se maradjon ki a sorból, meg kell említenünk Király Lindát. Az énekesnő hormonproblémái miatt szedett fel jó pár kilót, ami leginkább a fenekén mutatkozott meg. Az elmúlt hónapok alatt Király több mint tizenöt kilót fogyott, de ahogyan ez várható volt, ahová  legkönnyebben úszik fel a felesleg, onnan megy le a legnehezebben. Arról nincsenek hírek, hogy ez mennyire boldogítja az énekesnőt, és ő is ugyanolyan büszke-e a fenekére, mint a külföldi hírességek.