A jövő héten itt az augusztus, jön a nyári szezon hajrája! Arra gondoltunk, hogy ez azt is jelenti, hogy megérett az idő arra, hogy a heti trend ezúttal a Balaton blogba kerüljön, azaz most hat olyan nőt választottunk ki, akik voltak már idén valamikor a Balcsinál, és jól néztek ki. És lefotóz(tat)ták magukat. És a képet kitették az Instagramra. Önnek ki a kedvence a hat közül?

Baukó Éva

A photo posted by Eva Bauko (@baukoeva) on

Az első képen azt nézheti meg, hogy az ötödik Való Világból megismert Baukó Éva milyen szettben ment ki a partra Siófokon. A képet ellátta egy #summer hashtaggel, de nem igazán volt szükség a magyarázatra, mert tényleg kevés más öltözék üvöltené ennyire, hogy NYÁR, mint ez a nagyvirágos, jóldekoltált, felsliccelt-lengedező ruha, persze egy giganapszemüveggel. Amire éppen különösebb szükség nem is volt az eget elnézve, de az ember egy jó napszemüveget nem vesz le csak azért, mert pont elment a nap. Nem? De.

Kulcsár Edina

A photo posted by Kulcsar Edina (@_edinakulcsar_) on

Az idei nyár eddigi legnagyobb eseménye a Balaton Sound volt, de Pumped Gabóra annyira ráizgultunk azon a héten, hogy szinte elfelejtettük, hogy azért más hírességek is ott voltak. Pedig például Kulcsár Edina is elnézett a fesztiválra, és az ő szettjét azért szeretjük nagyon, mert egy másik (nyilván összehasonlíthatatlanul jobb) fesztivált hirdető felsőben volt a fekete forrónadrághoz. Hát el lehet éppen szórakozni egész kellemesen a Balaton Soundon is, de a Coachella azért egy másik kategória.

Vajna Tímea

Pedig Vajna Tímea is ott volt a Balaton Soundon, ő klasszikus, levágott szárú kékfarmert vett forrónadrág gyanánt, és ha jól látjuk, egy egyrészes fürdőruhára vette rá. Volt még nála egy ing is, hátha éjszaka behűvösödik az idő – érdemes példát venni róla, mert egy fesztiválon mindig mindenféle időjárásra felkészülve kell múlatni az időt.

Csobot Adél

A photo posted by Csobot Adél (@adelcsobot) on

Csobot Adél annyiban kilóg a sorból, hogy ő nem bulizni és/vagy pihenni volt a Balatonnál bő egy héttel ezelőtt, hanem dolgozni: énekelt egyet a Balatoni Nyárban. Úgyhogy amit rajta látunk, az nem egy strandolós vagy fesztiválozós szerkó, hanem fellépőruha, de attól még teljesen nyári. Az ujjatlan blúz és a jópofa fazonú szoknya egész lazának tűnik önmagában, de a cipő egy nagy adag eleganciát ad ehhez a szetthez. Mellesleg vagy a fotós volt nagyon ügyes, vagy a stylist – vagy Csobot Adélnak marha hosszú lábai vannak. Vagy mind a három egyszerre.

Jakabos Zsuzsa

A photo posted by Zsuzsanna Jakabos (@zsuzsubell) on

Ha ön rendszeresen olvassa a Velvetet, akkor tudja, hogy Jakabos Zsuzsa ezt a hetet Siófokon töltötte. Először a hét elején az aranytetoválására csodálkoztunk rá, aztán meg most legutóbb arra, hogy szörftesten akrojógázik, WOW. De a kettő között elkészült a fenti kép is, ugyanis az úszónő jól tudja, hogy a balatoni nyaralásnak szerves része a vurstlizás. Jakabos Zsuzsa egy olyan felsőben óriáskerekezett, amit akár uniszexnek is nevezhetnénk – egy csomó gyúrós csávó jár ilyen atlétákban. Csak persze nekik nem mindig áll olyan jól, mint Jakabos Zsuzsának, aki teljesen fekete-fehér volt aznap este.

Iszak Eszter

A photo posted by iszakeszti (@iszakeszti) on

Szavazzon a kedvencére!

És természetesen azért minimum egy bikinis fotónak is kellett lennie ebben az összeállításban, bár az eggyel ezelőtti heti trendben is fürdőruhákat mutogattunk – reméljük, még nem unja senki. Ebben a türkizkék, oldalt kötős háromszögbikiniben Iszak Eszter látható, aki egyrészt készségesen promózza a márkát, ahonnan a fürdőruha származik, másrészt lelkesen fújja a szappanbuborékot.

A keveset fedő bikinihez természetesen gigaméretű kalapot és napszemüveget vett, és a nyári hangulatot a maximumra fokozza a félig megszáradt haj. A fotó Balatonfüreden készült, most a hétvégén, de sokkal érdekesebb kérdés, hogy ön szerint a hat nő közül ki volt a legszebb. Szavazzon a kedvencére!