Bár a Blikk meg nem nevezett forrásra hivatkozva úgy tudja, Stohl András vizeletében drogot találtak a szakértők, a rendőrség cáfolja az információkat. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Velvetnek nyilatkozva elmondta, a rendőrség még nem kapta meg az eredményeket, amik leghamarabb pénteken, legkésőbb a jövő hét elején fognak elkészülni.

Bár Stohlt egyelőre nem gyanúsították meg közúti baleset gondatlan okozásával - az eljárás jelenleg ismeretlen tettes ellen folyik - Dunakeszi rendőrkapitánya, Kovács László a Blikknek szerdán elmondta, az ittasság és a tanúk vallomása alapján pénteken valószínűleg gyanúsítottként fogják kihallgatni Stohlt. A gyanúsítás mellett szól az is - mondta Kovács a lapnak -, hogy a szakértők nem találtak műszaki hibát Stohl autójának vizsgálatakor. A nyomozók már meghallgatták a színész barátnőjét is, ám az eddigi vallomások alapján egyelőre nem tartják bizonyíthatónak, hogy Stohl barátnőjére akarta kenni a balesetet.

A 43 éves színész szombat hajnalban, közepesen ittas állapotban okozott közúti balesetet a 2102. számú út M0 autópálya és Fót közötti szakaszán. Stohl a baleset után tanúk előtt állítólag arra kérte barátnőjét, hogy vállalja magára a történteket, majd elhagyta a helyszínt. Később előállították Stohlt a Dunakeszi Rendőrkapitányságon, majd miután meghallgatták, hazaengedték, és ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak. Stohl a baleset után lemondta az X-Faktor műsorvezetését és a Nemzeti Vágta sztárfutamán való részvételét, a Duna televízió pedig bejelentette, elhatárolódik a színésztől. A Nemzeti Színház igazgatója, Alföldi Róbert a színház honlapján közölte, mélyen elítéli Stohl tettét.