Madonnáról az utóbbi három évben főleg csak olyanokat lehetett írni, hogy mennyire kigyúrta magát, mennyire jól néz ki sminkben és mennyire rosszul anélkül: most kiszivárgott, 2008-as, Photoshop-mentes képeiről kiderül, hogy már akkor is durván ki volt gyúrva a popdíva.

A Rio de Janeiro-i Hotel Gloriában, egy fotózás szünetében készült képeken Madonna átlátszó melltartóban, testépítőket megszégyenítően kigyúrtan pózol, nagyon fáradt arccal és elég feszes mellekkel (a képeket ide kattintva nézheti meg). A fotózást Steven Klein vezette, a hivatalos képek a W magazinba készültek, a backstage fotók kiteregetése nem tudni, kinek köszönhető – írja az eatbloganddie.com.

A fáradt, bugyis képek készítésekor Madonna Jesus Luzzal járt, és biztos természetes mellei voltak. Egyébként a W magazin agyonretusált képein Madonna nem is hasonlít arra, akit a nem hivatalos fotókon látni: mondjuk azóta is előfordult párszor, hogy felismerhetetlenre retusálták az énekesnőt. Ahogy az sem változott, hogy Madonna rajong a fiatal fiúkért, a túlzott testépítésért, és a folyamatos botoxoztatásért – úgy tűnik, van, ami sosem változik.