Bőgött egy sort, mert nem értette, azóta már nem bőg, de még mindig nem érti a VV5 szereplője, hogy miért esett ki vasárnap este Eszterrel szemben a párbajon. Dya számára degradálóan hatott, hogy a testet formálta meg az összecsapás alkalmával, miközben az ügyvédnőt az észként aposztrofálták. Ettől függetlenül nem jogi karrierről álmodik: minél több férfimagazinban szeretne szerepelni.

A vasárnap esti párbaj óta kicsit megnyugodott VV Dya, aki élő adásban bőgte el magát a kiesése miatt, és meggyőződése volt, hogy ellenfelét, Esztert csak azért szavazták vissza a nézők, mert a bentlakók mártírt csináltak belőle azáltal, hogy voltaképp senki sem várta vissza a villába, és folyamatosan szapulták.

Nem érti

„Egyre jobban érzem magam, igyekszem minél hamarabb feldolgozni a kiesést” – mondta a Velvetnek a Sebestyén Balázs által testnek aposztrofált játékos (a műsorvezető szerint az ügyvédnő képviselte az észt az összecsapás alkalmával). „Az pedig, hogy folyamatosan érkeznek a felkérések fellépésekre, kifejezetten jót tesz a lelkiállapotomnak. Sokkal pozitívabban látom a világot. Hogy hogyan tudom az ismeretséget kihasználni, az majd a későbbiekben kiderül, egyelőre járjuk az országot és mindenféle szórakozóhelyen dobjuk fel a hangulatot, a későbbiekben pedig szeretnék modellkedni és minél több férfimagazinban szerepelni.”

Mivel szigorúan ipszilonos Dyának még nem volt ideje visszanézni a videókat, fogalma sincs arról, hogy mi miatt szavaztak inkább Eszter mellett a nézők – persze a látottak alapján nem is biztos, hogy erre a titokra rá fog jönni valaha, mi is csak találgatunk. „Nem tudom, mit ronthattam el. Korábban az volt a véleményem, hogy Esztert azért küldték vissza, mert megsajnálták, de igazából már ebben sem vagyok biztos. A szavazatkülönbséget viszont képtelen vagyok elhinni, ennyire csak nem utálhattak.”

Degradáló a test

A playmate számára plusz fájó pontot jelent, hogy szinte mindenhol úgy hangzott el a párbaj kapcsán, hogy a test és az ész csap össze. „Én ugyanis nem tartom magam egy buta nőnek, vagyok ugyanannyira okos, mint Eszter” - magyarázta. „Egyébként sajnos ez a jellemző, akár a férfiakról, akár a nőkről van szó: a kinézetem miatt előítéletesek, azt hiszik, üresfejű vagyok, aki mindenre kapható. Aztán leülnek velem beszélgetni, és rájönnek, hogy ez egyáltalán nem így van. Egy teljesen normális nő vagyok. Ez a kapcsolataimon is látszódik, eddig volt egy hét és egy három éves kapcsolatom. Megtehettem volna mindig, hogy félrelépek, de soha nem tettem meg.”

A benti létre visszatérve Dya hozzátette, egyedül Verával voltak súlyos konfliktusai, mivel a Velvet Arcának volt versenyzője teljesen más életfelfogással és gondolkodásmóddal bír, mint ő. A legesélyesebb játékosnak Skizo Attilát tartja, illetve Fecót – bár mindezt a villabeli tapasztalatai alapján szűrte le, annak fényében, hogy mint fentebb említette, nem volt még alkalma visszanézni az adásokat. Péterben viszont már a hétfő esti adás bejátszása óta csalódott – amit kivételesen látott –, a Veterán kategóriában bejutott szereplő taktikázására igencsak rácsodálkozott. „Nem gondoltam volna, hogy ennyire kétszínű. Én képtelen lennék így taktikázni, és igazából nem is állt szándékomban. Végig magamat adtam” – tette hozzá.