Ha egész hétvégén strandolt, és be sem kapcsolta a számítógépét, tulajdonképpen jól tette. Ettől függetlenül azért elég sok mindenről lemaradt. Galériánkban megmutatjuk, mit csináltak a hétvégén a magyar és külföldi celebek, utána pedig összeszedjük, mi történt azóta, hogy péntek délután négykor elhagyta a munkahelyét.

Katie Holmes és Tom Cruise válnak. A keresetet a színésznő adta be, taktikusan, hogy megszerezze lányuk kizárólagos felügyeleti jogát. Cruise-tól egyébként mindhárom felesége 33 évesen vált el, de Holmest valószínűleg nem önnön krisztusi kora, hanem férje szcientológus mivolta zavarta jobban.

Adele pedig gyereket vár, aminek nagyon örül. Néhány dolgot mi is kiderítettünk az apáról, Simon Koneckiről. A baba jól jár: anyja dallal gyógyít.

Itthon: szoptatás-gate

Bálint Antónia felháborodott azon, hogy mások felháborodtak azon, hogy ötéves lánya még mindig szokta fogni és szopni a mellét. A Velvet és a Dívány olvasóinak többsége is furcsállja a dolgot. Ha valakit érdekel, Bálintnak már nincs teje, és hogy a sztoriból miért lett ekkora durranás, arra is meglehet a magyarázat.

Keresztes Ildikó hivatalosan is elvált, ami már csak azért is érdekes, mert úgy indult a történet, hogy férjével nem válnak. Mindegy, Keresztes változatlanul reménykedik abban, hogy egyszer jó lesz megint. A Barátok közt című sorozatban pedig lassan senki sem marad.

Megnéztük a melegolimpiának becézett EuroGamest, és a Balatonon is elég sok mindent. A Volt fesztiválon jó csajokat kerestünk, olvasóink pedig azt is elmondták nekünk, merre repked Bruce Willis.