Két napja derült ki, hogy válófélben van Détár Enikő és Rékasi Károly. A hírek szerint mindennek oka Pikali Gerda, akinek testvére és ügyvédje cáfolta a szerepéről szóló híreket. Így nem lehet tudni, hogy az egyáltalán nem álompár kapcsolatának válságához mi vezethetett.

A Bors megszólaltatta Pikali férjét, Csongrádi Gézát, akit sokan csak a Big Brother 2. évadjából ismerhetnek. Döbbenet! Egyáltalán nem jó érzés az újságokban látni a történteket – nyilatkozta.

Pikali és Csongrádi még 2004-ben jött össze, akkor így beszélt Pikali a Velvetnek kedveséről.

"Gézu abszolút rácáfol a valóságshow szereplőkről kialakult sztereotípiákra. Egy öntelt, exhibicionista alakkal nem is szeretnék járni. De ő nem olyan, inkább visszahúzódó, igen jól kiegészítjük egymást, azt hiszem ez egy harmonikus történet. Szinte rögtön éreztük, hogy összetartozunk, Gézu egy hét után már azt hangoztatta, hogy én leszek a gyermekei anyja."

"2005-ben meg is született a kisfiúk, egy hónappal korábban a tervezettnél. Aztán hamarosan még egy gyerek érkezett a családba, 2010 júniusában pedig Pikali arról beszélt, hogy szeretnének harmadik gyereket., novemberben viszont már arról szóltak a hírek, hogy apár válófélben van.