Ez volt az utolsó olyan VV6 összefoglaló, amiben még láthattuk Simont, aki a pólótépkedős botrány utáni utolsó napját a villában magyarázkodással kezdte, hogy ő csak a gatyát akarta lerángatni Vikiről, nem akarta bántani a lányt, nem akarta letépni a pólóját. Simon sejthette, hogy este megy haza, mert már reggel elkezdte összepakolni a cuccait, közben pedig az előző esti hisztit folytatta Vikivel, aki ugye azon borult ki, hogy Simon alkoholt öntött a villába beküldött kacsa ivóvizébe. Simonnak meg az nem tetszett, hogy Viki többször is lekurvázta a barátnőjét, Charlotte-ot. Reméljük Simon azóta már olvasott újságot, és kiderült számára Charlotte múltja. Simon végül a következő mondatokkal hagyta ott a többieket: "Legyetek boldogok a kocsitokkal, a házatokkal, a millióitokkal, az semmit nem ér. De ez a csaj ott lesz mellettem."

Zsófit eközben a wannabe szupermodell Iza világosította fel a kertben, hogy Aurelio nem csak a nagyon rózsaszín lányt, hanem Teót is többször lesmárolta előző este. "Teljesen sokkos állapotba kerültem" − reagált Zsófi, aki szerint ezek után nincs miről beszélni, el is mondta a sírós fiúnak, hogy vége, ennyi volt. "Két tüzet tartasz egy rakáson. Annyira egoista vagy, hogy ez nekem nem jön át" − mondta a lány Aureliónak, aki szerinte túl fiatal ahhoz, hogy betörje.

És végre elkezdett alakulni egy újabb szerelmi szál is. Iza pár napja elmondta Vikinek, hogy bejön neki a kissé tahó, hajdúsági Krisztián, Viki ezt az infót pedig továbbította is Krisztián felé. A srác hüldezett, és nem hitte el a dolgot: "Nem hiszek ebben. Nem hiszem azt, hogy ezt az egészet." Viki viszont nagyon örülne a dolognak, a riportszobában ki is fejtette, hogy miért: "A falusi szegénylegény közeledik a gyönyörű topmodell lányhoz... Most ezzel fűtöm Krisztiánt, hogy odamenjen Izabellához, hogy tudjak min röhögni." Charlotte természetesen mindent hallott,és nem bírta ki, megkérdezte Izát, hogy tényleg tetszik-e neki Krisztián, mindezt Krisztián előtt. "Nem értem, hogy neked ehhez mi a fasz közöd van? Komolyan ilyen agyfárasztó kérdésekkel fárasztanak pluszban?!" − ordított Iza Charlotte-tal, amire Gyúrós Józsi csak annyit mondott: "Megpróbáltam megnyugtatni, látom, nem sikerült."

Ma este egyébként egy új lakó is beköltözött a villába Simon helyett, méghozzá Laza Dávid, aki 28 éves, Mocsáról jött, de az idő többségét Pécsett, Budapesten és Londonban tölti. a fiú Lilunak elmondta, hogy Pécsett jogot tanul, Budapesten szórakozik, Londonban pedig dolgozni és kalandozni szokott. Egyébként már nyolcadik éve jár jogi egyetemre − biztos jóban lennének Zimány Lindával. Dávid elmondta, hogy a benti lányok szerinte szépek és energikusak, de leginkább talán Iza jön be neki, pedig reménykedtünk benne, hogy Aurelio, mivel a srácnak puszikkal köszönt, mikor belépett a villába.

Ma este Viki seggével búcsúzunk, aki azért tolta le a nadrágját, hogy megmutassa, a veszekedés éjszakáján mit tett Simonnal.