Még a párbajnál is fontosabb, hogy újra volt szex a VV6 villájában, farokpörgető Aureliónak végre sikerült megfektetnie a köpködő, biszex Teót. A lányt korábban már sikerült orálisan kielégítenie, de most végre mást is sikerült csinálni a paplan alatt, és ebben azért is vagyunk biztosak, mert Teo egy ponton elkezdett aggódni, hogy Aurelio még nem húzott gumit. Aurelio baromira boldog volt, ahogy mondta, végre elmerült a vágyak kánaánjának óceánjában. Teo viszont reggel azt mondta, hogy kicsit megbánta a dolgot, de legalább a többi villalakó nagyon örült − végre történt valami az ingerszegény villában. Ha az akció érdekli, a videóért kattintson az alábbi képre.

Egyébként a vasárnapi összefoglaló végén volt egy párbaj is, a fingját begyújtóherelengető Ádám és farokpörgető Aurelio közt, amit végül Aurelio nyert brutálisan nagy fölénnyel. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ezt részben annak köszönheti, hogy a stúdióba az alábbi csodálatos szettben vonult be.

Ez történt még

  • Iza és Krisztián mindenféle előzmény nélkül összeveszett, hajdúsági Krisztián megmondta wannabe szupermodell Izának, hogy egy hazug kis kurva. Iza el is bőgte magát, és közben bevallotta Krisztiánnak, hogy bizonyos szinten megszerette őt, de ezt nem akarja, mert nem ezért jött. Ja, amúgy állítólag lezárták, és vége a kapcsolatnak. Már megint. Pedig Krisztián ujja tegnap még Izában volt.
  • A párbajra elment a villalakók tornatanárnője is, akire Aurelio ráindult az iskolahét alatt.