A két hasonló Aranypart-fiú után most mutatjuk a maradék két, egymástól merőben különböző férfiszereplő fotóit és videóit. Levi az Éden Hotelben megkezdett okádásszéria után az Aranypart végére valószínűleg megdönti a tévében hányás világrekordját újabb teljesítményével, de ebben a posztban próbáljuk a legelőnyösebb fotókat mutatni a jászkarajenői focistáról, igaz, a bemutatkozó promószövegek enyhén szólva meglepő fordulatait most sem felejtettük el odakopizni a galériába a képek mellé. Kattintson!

Az Aranypart ükanyja az Amerikában már negyedik évadánál járó Jersey Shore, a maga mostanra jól bejáratott sztárjaival. Van brit változat is, Geordie Shore néven, és ebben is van egy nagyobb darab macsó a vékonyabb hímek mellett. Az Aranyparton ezt a kategóriát Gábor képviseli, ő a fotózáskor nem is vállalta be a lemeztelenedést, csak atlétában, illetve kigombolt inggel láthatjuk. Persze a műsorban már kevésbé volt visszafogott, miközben a kamerának a háttetoválását mutatta, Nikinek egy másik testrészét.

Akinek a képek után hiányérzete támad, azt nyilván már rászoktattuk arra, hogy mindig vannak az ilyen posztokban bemutatkozó videók is. Nem szeretnénk senkinek sem elvonási tüneteket okozni, ezért máris ajánljuk figyelmükbe Levi és Gábor rövid klipjét.