horoszkóp

A legrövidebb celebházasságok

2009.07.20. 13:12

Még tavaly volt egy poszt itt a randiblogban a leghosszabb celebházasságokról. Írtunk aztán a legtartósabb melegkapcsolatokról, azokról a hírességekről, akik összeházasodtak, elváltak és megint összeházasodtak, sőt, olyanokról is, akik rajongójukkal léptek az oltár elé. Nincs tehát mentségünk arra, hogy a legrövidebb celebházasságok listája eddig hiányzott a Kő' kólából. Jobb későn, mint soha alapon nézzük tehát most a rekordereket.

5. Pamela Anderson és Rick Salomon - Hogy Pamela Andersonnak itt a helye ezen a listán, az nem kétséges. De hogy kivel és hány napos rekorddal, azt már kicsit nehezebb megmondani. A szőke ciklon például Kid Rockkal is többször összejött és szétvált, voltak házasok is. A rövidségi csúcsot azonban a Paris Hiltonnal közös szexvideóból ismert Rick Salomonnal tartják. Az biztos, hogy 2007. október 6-án házasodtak össze, de tíz héttel később már külön éltek. Pamela Anderson december 14-én adta be a válókeresetet, azaz 39 nappal a házasságkötés után. Pár nappal később azonban a pár ideiglenesen kibékülni látszott, és végülis hivatalosan nem elváltak, hanem mindkettejük kérésére 2008. március 24-én mondták ki a házasság érvénytelenítését.

4. Drew Barrymore és Jeremy Thomas - Drew Barrymore már 1991-ben, 16 évesen jegyben járt, de abból a kapcsolatból még nem lett házasságkötés. 1994. március 20-án, még mindig tinédzserként az egykori gyereksztár hozzáment egy walesi származású bártulajdonoshoz, Jeremy Thomashoz. Április 28-án váltak el, szintén 39 nap elteltével. Drew Barrymore 2001-ben Tom Green humoristával házasodott össze, az is alig tartott 3 hónapnál tovább.

3. Michelle Phillips és Dennis Hopper - Ha csak a rendes válással végződő házasságokat számítjuk, akkor a csúcstartók a The Mamas and the Papas együttesből ismert Michelle Phillips és Dennis Hopper színész. Ők egy évvel a Szelíd motorosok sikere után, 1970-ben házasodtak össze, méghozzá Halloween napján. Úgy látszik, ez nem volt jó ómen, mivel már november 8-án, azaz nyolc nap múlva el is váltak. Hopper ezután még háromszor nősült meg, Michelle Phillips még kétszer ment férjhez.


2. Britney Spears és Jason Alexander - Érvénytelenítéssel végződött Britney Spears 2004. januárjában, Las Vegasban kötött házassága. A fenti fotón látható gyerekkori barátjával, Jason Allen Alexanderrel keltek ők egybe hirtelen szeszélyből, majd 55 óra, azaz alig több, mint két nap múlva már vissza is vonták az egészet, arra hivatkozva, hogy Britney "nem volt tisztában azzal, hogy mit tesz". Még abban az évben a pophercegnő 3 hónap ismeretség után hozzáment Kevin Federline-hoz, aki mellett bő két évet húzott le.


1. Gábor Zsazsa és Felipe de Alba - Kevés olyan házassággal kapcsolatos rekord van, amelynek ne Gábor Zsazsa lenne az egyik csúcstartója. Ha úgy vesszük, ebben a számban is a magyar származású ősceleb a bajnok, hiszen a Bunuel-féle Robinson Crusoe-ban is szerepet kapott mexikói színésszel kötött házasságát már másnap érvénytelenítették. Ennek oka az volt, hogy Gábor Zsazsa hivatalosan még nem volt elválasztva előző férjétől. Fent a művésznő már következő férjével, Frederick von Anhalt herceggel látható.