Vannak, akik szakítás után nem bírják ki, hogy megtépázott önérzetüket egy bosszúval ne próbálják meg helyrebillenteni. Ennek eszköze rengeteg minden lehet: plasztikai sebészet, plakátkampány, lapostetű-tojásper, rombolás vagy egy hamis társkeresői adatlap. Az arzenált egy találékony amerikai férfi egy újabb fegyverrel bővítette, ez pedig nem más, mint a Netflix nevű online filmterjesztő rendszere.

A Netflix segítségével mozifilmeket lehet megnézni vagy DVD-n megrendelni, és a következő film kiválasztásához a rendszer egy automatizált ajánlóval próbálja újabb, hasonló alkotásokra felhívni a felhasználó figyelmét. Egy amerikai férfi annyira berágott hűtlen barátnőjére, hogy belépett a hölgy Netflix-fiókjába, és elkezdett értékeléseket fűzni bizonyos filmekhez. Tette ezt addig, amíg a rendszer ajánlója az osztályzatok figyelembe vételével a következő válogatást nem állította össze a csalfa csajnak.

A screenshotot maga a srác tette fel az internetre azzal a magyarázattal, hogy “megcsalt a barátnőm, úgyhogy addig értékelgettem filmeket a Netflix-fiókjában, amíg el nem értem a kívánt eredményt”. Ezután ha a hölgy megnyitja a Netflix ajánlóját, egy olyan filmlistát fog ott találni, amelyben az első helyeken többek között a Skarlát betű (amely egy házasságtörő asszonyról szól), a Hűtlen, a Szajha, a Tisztességtelen ajánlat, illetve a Slutty Summer (hivatalos magyar címe Végigkurválkodott nyár helyett sajnos Elcseszett nyár) található. Hogy a Bambi miért került oda a nyolcadik helyre, annak is biztos van valami személyes jelentősége.