A szépek társkeresője már 2002. óta létezik, de csak az utóbbi években hívja fel magára a figyelmet jól időzített botrányakcióival. A BeautifulPeople.com-ról először annak kapcsán adtunk hírt, hogy az angolokat választották meg a legrondább népnek. Azóta volt már egy spermabankos akciójuk is, most meg azt találták ki, hogy legszebb felhasználóikkal betlehemes jelenetet fotóznak, majd Szűz Máriával meg Szent Józseffel randiárverést tartanak. Az eBay-nek nem tetszett az ötlet, eltávolították a hirdetést.

A BeautifulPeople.com-ra csak úgy lehet bejutni, ha a jelentkező fényképei alapján a többi, már beengedett, azaz garantáltan szép, ellenkező nemű felhasználó úgy dönt, hogy a jelölt is elég vonzó. Ennek megfelelően a társkeresőt folyamatosan az a vád éri, hogy megelégszik a külső értékekkel, ők meg erre rájátszva most karácsonykor a vallással meg a jótékonykodással poénkodnak.

Tudhatnák pedig, hogy Szűz Máriával azért nem veszélytelen viccelődni, mégis megválasztottak egy Heather Seychelle névre hallgató, 25 éves szőke bombázót (maga is BeautifulPeople.com-felhasználó természetesen) az oldal szépének, aki Jézus anyjának szerepét nyerte el a társkereső betlehemes játékában. A jelenetben természetesen rajta kívül más gyönyörű emberek is szerepeltek, Szűz Mária pedig rendesen kitette mindenét a fotó kedvéért, talán arra utalva, hogy a Kisjézust hamarosan meg kell szoptatni, hahaha.

A vicc után a jótékonyság úgy jön a dologba, hogy Szűz Máriával és félmeztelen jegyesével egy-egy randit lehetett nyerni az eBayen. A hasonló árverések manapság mindennaposak: aki a legtöbbet kínál, az mehet el egy romantikus vacsorára a felajánlott személlyel. A nyertes által befizetett pénzt ugyan egy alapítványnak ajánlották fel, de az eBay ennek ellenére úgy döntött, hogy ez erotikus tartalom, ezért megtette a BeautifulPeople.com-nak azt a szívességet, hogy egy minibotrányt kavarva leszedte, azaz letiltotta az árverést az oldalról, ezzel jókora publicitást garantálva a társkeresőnek és a bögyös Heather Seychelle-nek.

Az aukció persze az eBay-en kívül folytatódik, galériánkban mindenesetre megtekinthető egy screenshot a betiltott hirdetésről. Egyébként nemcsak az egyáltalán nem szűzies szőke mellmodell volt az egyetlen, aki Szűz Máriát alakította a napokban egy betlehemes fotón, ezt tette például Zelda hercegnő is. A társkeresős sztorihoz semmi köze, de ez is betlehemes, úgyhogy egy kalap alá vettük vele: videójáték-figurákból is összerakták Jézus születésének jelenetét. Szuper Márió és Obi-Wan Kenobi napkeleti bölcsek lettek ezen a fotózáson, ez is megtekinthető a galériánkban.