Van a Randiblogban egy rendszertelenül jelentkező posztsorozat, amiben bizarr és/vagy újszerű internetes társkereső oldalakat mutatunk be, általában hármasával. Ma megint egy ilyen poszttal próbáljuk meglepni önt, igaz, a három társkeresőből az első annyiban se nem bizarr, se nem újszerű, hogy a Match.com-ról van szó, ami a világ legnagyobb webes társkeresőjének számít. Van róluk azonban annyi hír, hogy mintha beismerték volna, hogy mégsem az internet a legjobb hely a társkeresésre: az USA-ban elkezdtek bulikat szervezni, hogy ott is ismerkedhessenek a júzerek. Ezeken a Stir nevű eseményeken csak egyedülálló felhasználók vesznek részt, és általában próbálnak hasonló érdeklődésű embereket összecsődíteni, főzős vagy tánctanítós programokkal. Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországig fog-e terjedni a társkereső bulik ötlete.

A SkyeCandy.com nevű társkereső valami hasonló közösségi élményt kínál, csak nem igazi bulikkal, hanem webkamerás kapcsolatteremtéssel. A videós társkereséssel több oldal is régóta próbálkozik, de bizonyos okoknál fogva eddig még sosem lett népszerű a dolog. Ez a SkyeCandy is meglehetősen hasonlít a Chatroulette-re, amiből végülis ugyebár teljesen más lett, mint aminek szánták. A SkyeCandyn szintén villámhívásokkal lehet megismerkedni ellenkező nemű júzerekkel, aztán a rövid webkamerás bemutatkozás után, ha mindkét fél úgy akarja, jöhet a kapcsolatfelvétel. Lehet, hogy ez a videós megoldás lesz az online társkeresés jövője? Meglátjuk.

És harmadiknak mutatunk egy olyan oldalt, ami saját bevallása szerint vonzó, de pénztelen nőkre szakosodott, akik (nem szerelmet, hanem) egy nagyvonalú támogatót keresnek. Ilyen oldalból volt már több is, mindnél fel is merült a prostitúció vádja, de úgy látszik, ez nem rettenti el a vállalkozókat. A MissTravel.com ezt a koncepciót azzal spékeli meg, hogy itt a nagyvonalú úriemberek nem csak simán randikra viszik a vonzó hölgyeket, hanem drága utazásokra. Így a magányos milliomosoknak nem kell egyedül unatkoznia a Riviérán, a gyönyörű nők meg eljutnak csodálatos nyaralóhelyekre. Mindenki nyer, nem?