Vilmos kérte

Nem lesz takarékos Vilmos és Kate esküvője

2011. február 7., 10:05 Módosítva: 2011.02.07 10:05
0
1 hozzászólás

Királyi esküvőhöz méltó pompával tartják meg Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét - mondta David Cameron vasárnap a CNN-nek, arra a kérdésre válaszolva, hogy a kormányzati megszorításokkal összhangban takarékos lesz-e a Westminster székesegyházban zajló áprilisi ceremónia. A miniszterelnök úgy fogalmazott: "királyi esküvő lesz, amit az egész ország ünnepelhet". Mint hozzátette: az ünnepség költségeit a kormány és a királyi család közösen vállalja.

"Úgy vélem, ez nagy pillanat Nagy-Britannia számára. Csodálatos pár" - mondta a kormányfő a jegyesekről, majd így folytatta: "Ez mindenekelőtt két fiatalról szól, akik nagyon szeretik egymást, összeházasodnak, és mi ennek örülünk." Vilmos hercegről szólva Cameron úgy fogalmazott a televíziós interjúban, hogy "figyelemre méltó fiatalember", aki "fantasztikus férj, és egy napon csodálatos király lesz".

A 29 éves Vilmos herceg novemberben jegyezte el a szintén 29 éves egykori egyetemi társát, Kate Middletont. A pár április 29-én házasodik össze a londoni Westminster székesegyházban. A szertartást várhatóan milliók követik majd figyelemmel világszerte, csakúgy mint Vilmos szülei, Károly herceg és Diana esküvői szertartását.

Ha bírja, húzzon hercegi kotont, ha nem, nyomja el a csikket Vilmos fején

mm
2011. február 5., 12:19 Módosítva: 2011.02.05 12:19
8
8 hozzászólás

Már csak 83 nap van hátra Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjéig, úgyhogy a szuvenírgyártók egész pályás letámadást indítottak. Nehéz mostanában olyan vackokba belefutni, amelyekről nem Kate Middleton vagy Vilmos herceg mosolyog vissza ránk. A megvásárolható termékek skálája elképesztően széles.

Forrás: Crown Jewellery Condoms
Forrás: Crown Jewellery Condoms
Távolról sincs vége, olvasson még

Letiltotta a Facebook, mert Kate Middletonnak hívják

2011. február 3., 15:49 Módosítva: 2011.02.09 11:27
0
29 hozzászólás

A huszonhét éves, háromgyerekes családanya hozzáférését felfüggesztette a Facebook, mert azt hitték, hogy Vilmos herceg menyasszonyaként tetszeleg – írja a roystonweeklynews. Kate Middletont négy napra kitették a közösségi oldalról, amíg kivizsgálták, hogy valóban létező személy-e. A roystoni Middleton a hírek szerint csak egy a többszáz nő közül, akik annak a kampánynak az áldozatai, amiben megpróbálják kiszórni az álmenyasszonyokat.

"Írtam egy emailt a Facebooknak, hogy valóban Kate Middleton vagyok, de négy napig semmit nem reagáltak. Nem figyelmeztettek, hogy ez fog történni, tehát nem tudtam értesíteni az üzletfeleimet, akikkel a Facebookon tartom a kapcsolatot, hogy mi a helyzet. Örülök, hogy végre minden rendben" – mondta. "A poén az, hogy ír vezetéknevem volt, mielőtt férjhez mentem volna, amitől alig vártam, hogy megszabaduljak, most pedig a világ egyik legismertebb neve lett az enyém. A férjem szerint ez vicces" – csillogtatta meg a híres angol humort is.

Kate Middleton szülei hülyére keresik magukat az esküvőn

2011. február 2., 14:11 Módosítva: 2011.02.02 14:11
0
25 hozzászólás

A leendő hercegnő szülei mindenféle cuccokat szeretnének piacra dobni a királyi esküvő közeledtével – írja a Daily Mail. Ezzel a dobással, ami az első alkalom, hogy a Middleton-család valami anyagi hasznát is látja, hogy a lányuk Vilmossal kavargat, könnyen lehet, hogy magukra haragítják a királyi családot. Egy érdeklődő kérdezte a Middletonék tulajdonában álló Party Pieces nevű cég Facebook oldalán, hogy rendelhetnek-e eredeti termékeket, ugyanis esküvői napot tartanak egy svédországi angol iskolában. "Helló, biztosan készítünk néhány tradicionális partikelléket, és ezek késő februárban elérhetőek is lesznek" – válaszolta egy alkalmazott. "Nem a Middleton-család hibája, hogy a középpontba került a vállalkozásuk. A Party Piecesre most többen figyelnek, mint korábban bármikor és nyilván több vevőjük van, és semmi kétség, hogy növekszik a bevételük is" – nyugtázta egy királyi családhoz közeli bennfentes.

Peter Andret meghívták az esküvőre

2011. február 1., 12:01 Módosítva: 2011.02.01 12:01
0
6 hozzászólás
Peter Andre kiszáll a kocsiból
Peter Andre kiszáll a kocsiból

Elton Johnnal ellentétben Peter Andret meghívták Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére. A Daily Star értesülései szerint az énekesnek biztos helye van a Westminster apátságban az április 29-i eseményen. Pletykák szerint Andre már át is szervezte április végi fellépéseit, hogy jelen lehessen a jelentős eseményen. Claire Powell az énekes szóvivője nem volt hajlandó megerősíteni a Daily Star információit, de azért sokat sejtetően hozzátette: "van pár élő fellépése április végén, amiket most átcsoportosítunk másik időpontra.” Nem Peter Andre lesz az első popsztár, akit meghívtak az esküvőre,Nicole Scherzinger és Diddy is a meghívottak között van.

A brit média szerint anarchisták akarják megzavarni Vilmos herceg esküvőjét

2011. január 31., 09:18 Módosítva: 2011.01.31 09:18
0
2 hozzászólás

Anarchisták összehangolt akciókkal készülnek Vilmos herceg és menyasszonya, Kate április 29-i esküvőjére - közölte hétfőni számában a Sun. A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap szerint az összeesküvés része, hogy a nász napján füstbombákat akarnak dobálni.

A bulvárlap azt állítja, hogy az esküvő napja előtt egy hónappal már beindulnának az akciók, például azzal, hogy zavarkeltő rombolásba kezdenének a Westminster apátság környékén. A Sun szerint a szélsőségesek a nászmenet útvonalán akarnak elhelyezkedni a tömegben április 29-én, hogy aztán lesből támadjanak rá a kocsikra füstbombákkal.

A Sun titkos e-mailekre hivatkozik. Az újság azt állítja, hogy megszereztek egy műholdas fényképet, amelyen nyilak mutatják, hogy hol támadnák meg az esküvői menetet. A Sun egy Chris Knight nevű anarchistáról ír, aki szervezi az akciókat. Knight-ot egyetemi professzori állásából bocsátották el 2009-ben, mert állítólag rendőrök és bankárok elleni erőszakra uszított.

A Sun azt is állítja, hogy Knight bevallotta riporterüknek: tíz csoport akarja megzavarni az esküvői előkészületeket és az esküvő napját. A lap szerint azt mondta, hogy két fázisban hajtják végre az akciót, a döntő fázis április 29-én lesz. Knight szerint a céljuk az, hogy a zavarkeltés révén akkorára nőjenek a biztonsági költségek, hogy vagy lefújják az esküvőt, vagy máshová vigyék azt.

A lap szerint március 26-án, egy szakszervezeti tüntetésen fognak az anarchisták akcióba lépni először, majd épületeket, rendőrállomásokat, katonai barakkokat is el akarnak foglalni, hogy az esküvő napjáig annyit tartsanak megszállva, amennyit tudnak. A Sun szerint csaknem 300 anarchista egy titkos helyen hangolta össze ezeket az akciókat Manchesterben, két héttel ezelőtt.

A Scotland Yard szóvivője azt nyilatkozta a lapnak, hogy a rendőrségnek megfelelő terve van a zavarkeltés elhárítására.

Az európai királyi családokat faxon értesítették Vilmos herceg esküvőjéről

2011. január 26., 17:01 Módosítva: 2011.01.26 17:01
0
4 hozzászólás

A Buckhingam-palota faxon emlékeztette az európai királyi családokat arra, hogy április 29-én örök hűséget fogad egymásnak Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton. Egy bennfentes szerint több család is kapott értesítőt, hogy véletlenül se szervezzenek maguknak más programot a nagy napra. A görög királyi pár szóvivője a People magazin munkatársának megerősítette, hogy valóban kaptak faxon egy értesítőt, de további részletekről nem nyilatkozhat. Annyi azért kiderült, hogy legidősebb fiuk, Pavlos koronaherceg és amerikai születésű felesége, Marie-Chantal a meghívottak között van. A pár legidősebb fiának, Konstantinos-Alexiosnak egyébként Vilmos herceg a keresztapja.
A vendégek teljes listája még nincsen kész, a jegyespár és az embereik még mindig dolgoznak rajta. A dán, a spanyol és görög királyi család a meghívottak között lesz. Ami biztos, Sándor koronaherceg, szerb trónörökös és neje már visszaigazolta a meghívást, amit II. Erzsébet királynő küldött.

goff 55 middleton 231010 16

Elton John nem számít arra, hogy meghívják a királyi esküvőre

2011. január 26., 12:10 Módosítva: 2011.01.26 13:41
2
3 hozzászólás
bei time magazine 692870c

Elton John, az újdonsült apa nem számít arra, hogy meghívják a királyi esküvőre. Elton azok közé a kevesek közé tartozik, aki nem ellenőrzi az inboxát mindennap, hogy vajon meghívják-e a trónörökös esküvőjére, vagy sem. Egyes híresztelések szerint Elton John fog énekelni az esküvőn – ahogy ő viccelődött, lehet, hogy csak az utcán a Westminister Abbey előtt.

„Az emberek automatikusan azt hiszik: azért, mert jóban voltam Dianával, mindenképpen meghív a fia az esküvőre” – nyilatkozta az énekes a Reutersnek. Elton John azonban azt állítja, nem ismeri annyira jól Vilmos herceget, hogy meghívják a nagy eseményre. Természetesen örül neki, hogy csatlakozhat a népes táborba, akik jókívánságaikat kinyilváníthatják az ifjú párnak. Az énekes szerint Kate Middleton és Vilmos herceg „nagyon boldognak tűnnek". Hozzátette azt is, hogy Vilmos szerinte egy nagyszerű ember és remek király lesz belőle. „Ezek a fiúk már egy másik generációhoz tartoznak, mások a barátaik. Remélem, ez lesz életük legszebb napja és nem fog esni az eső.”

Kate Middleton abbahagyta a munkát, hogy az esküvőre készüljön

mm
2011. január 25., 16:45 Módosítva: 2011.01.25 16:45
0
1 hozzászólás

Már csak alig száz nap, január 25-én egészen pontosan csak 95 van Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjéig, ezért a leendő feleség abba is hagyta a munkát, hogy minden idejét a készülésnek tudja szentelni - írja a People. Middleton szülei cégében, a Party Pieces rendezvényszervező cégben dolgozott eddig projektmenedzserként, de nincs ideje a munkára a készülődés miatt. "Teljes munkaidőben szeretne arra koncentrálni, hogy hamarosan a királyi család tagja lesz" - mondta a felmondás okáról a cég egyik alkalmazottja. A Party Pieces főleg születésnapi zsúrok lebonyolításával foglalkozik, de vállalnak esküvőket is, azt viszont nem tudni, hogy a királyi esküvőt ez a cég szervezi-e. Az eseményről egyelőre annyit tudni biztosan, hogy több lépcsőben, február közepétől kezdve több ezer embert hívnak majd meg rá hivatalosan, a hírek szerint a legnagyobb egy 1700 fős csoport lesz, akiket a ceremóniára hívnak majd meg. A lakodalmat a királyi palotában tartják majd, 6-700 vendég részvételével.

Vilmos herceg Lady Diana palotájába költözne nejével

2011. január 23., 18:45 Módosítva: 2011.01.23 18:45
0
14 hozzászólás
kate issa

Vilmos herceg az esküvő után Kate Middletonnal Diana hercegnő volt otthonában, a londoni Kensington-palotában szeretne élni.

“Vilmos herceg a Kensington-palotában akar élni" – mondta egy udvaronc a Dailymailnek. "Ez az a hely, ahol felnőtt, és amihez nagyon boldog emlékek kötik” –  tette hozzá.
Felmerült, hogy Vilmos herceg és az esküvői ruháját titkoló Kate Middleton a St. James-palotában élnek majd, de az udvaronc szerint az nyomasztó hely. “A St. James-palota sötét, kopott és nyomasztó. Vilmos herceg nem szeretne ott élni.”
A 28 éves herceg amikor Londonban van, a Clarence House-ban lakik, ami az apja és mostohaanyja londoni rezidenciája, de egész biztosan nem ott fog élni Kate Middletonnal. Házasságuk első két évének többségét az észak-walesi Anglesey bázison töltik majd, ahol Vilmos herceg mentőhelikopter-pilótaként dolgozik.

Kensington palota
Kensington palota

Diana hercegnő és Charles herceg házasságuk után egy évvel költöztek a Kensington-palotába, és egészen a válásig, 1992-ig ott éltek. 1997-ben innen kísérték utolsó útjára Diana hercegnőt. Évekkel később bérbe adták egy alapítványnak, ma pedig még étterem is működik a palota egyik szárnyában. Mostanra annyira lelakottá vált az épület, hogy felújítják, nem csekély összegért, 12 millió fontért, közel 4 milliárd forintért. 2012 nyarán tervezik az átadást.

Kate Middleton tudja, ki tervezi a menyasszonyi ruháját, de nem mondja meg

tt
2011. január 18., 15:41 Módosítva: 2011.01.18 15:41
0
6 hozzászólás

A People magazinnak egy forrás azt nyilatkozta, Kate Middleton már kiválasztotta, ki tervezze meg az esküvői ruháját. A sajtóban december óta zajlik a találgatás, vajon ki készíti Kate Middleton ruháját. Decemberben már felmerült Bruce Oldfield, Diana hercegnő egyik kedvenc tervezőjének neve, és most újból előkerült.

goff 178 kate 241110 1
Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Middleton előző szezonos ruhákkal idegesíti a stylistokat

tt
2011. január 17., 11:04 Módosítva: 2011.01.17 11:04
0
41 hozzászólás

A designerek a fejüket fogják Kate Middleton öltözkedésétől – jelent meg a Dailymailben. A stylistok úgy vélik, Kate Middleton igénytelenül öltözködik, bár a királyi család tetszését így is elnyerte. “Ez egy rémálom, remélem elkezd az aktuális divat szerint öltözködni” – nyilatkozta egy divátmániás. Kate Middleton a napokban azzal verte ki a biztosítékot, hogy feketében ment el egy barátja esküvőjére , ezzel megsértve az alapvető illemet. A stylistokat az illem része hidegen hagyta a történetben, ők csak arra összpontosítottak, hogy a ruha négy évnél régebbi, Issa London márkájú.

ni10012011 0103