Ha kint volt a Szigeten, lehet, hogy ezekben a cikkekben szerepel

2015.08.19. 17:25

Ha idén augusztus 10-17. között kint volt a Sziget fesztiválon, akkor mindenképpen azt ajánljuk, hogy figyelmesen olvassa végig ezt a cikkünket. Több okból is: egyrészt, mert bizonyára mostanra kijózanodott annyira, hogy rájöjjön: egyáltalán nincsenek emlékei, tehát muszáj rekonstruálnia, mi történt az utóbbi egy hétben. Másrészt önmagát és ismerőseit is megkeresheti anyagaink képes részében, hátha megörökítettük! Harmadik okként azt hozhatjuk fel, hogy tök jó cikkeket-posztokat írtunk a fesztiválról, ne már, hogy lemaradjon róluk!

Ha ön általában azért olvas Velvetet, mert meztelen emberekre kíváncsi, akkor kezdjük mondjuk azzal a szép alkalommal, amikor a szigetlakók kérésünkre melleket és farkakat rajzoltak. Ha ennél azért szemérmesebb típus, akkor ajánljuk a fesztivál nőiről általánosságban készült galériánkat, haladóknak a legszexibb, legkülönlegesebb fellépőnőket. Képünkön Marina, aki szuperdögös volt, de itt a kolléganőit is megnézheti

Versenyen kívül indul Palvin Barbara, akit mindig imád mindenki, ezt pedig, mint elmondta, azzal lehet kifejezni, ha fröccsöt visz neki az ember.

Rajta kívül is találkoztunk híres emberrel a fesztiválon – mit találkoztunk, mi vittük ki Schobert Norbertet és Rubint Rékát! akik most egészen máshogy reagáltak az emberek sokféleségére, mint annak idején.

És tényleg, az emberek sokfélék: nemcsak azért, mert sokféleképpen táncolnak,  vagy mert néha lehetetlen, vagy legalábbis nagyon nehéz megállapítani, hogy honnan jöttek. az viszont közös platformra helyezi őket, hogy furának tartják a magyar konyhát – az alábbi videóban egy belga fiú pompásan írja körül a magyar konyha jellegzetességét.

Persze siránkoztunk is egy kicsit, mert azt is szoktunk: egyik szerzőnk azon, hogymiért nincs több szék, a másik meg azon, hogy miért nincs valami, ami régen volt.

Ami viszont volt: férfiak. Egy részük szakállas, a másik strandolt. Egy biztos: ha bajba kerültek, az egészségügyi sátor személyzete megmentette őket, mert ők ennyire jó fejek.

Na, ugye, milyen jó buli volt? Találkozunk jövőre. Reméljük, a karszalagját már levette.