Mohamed Fatima egy egyiptomi-magyar származású énekesnő, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy ő volt a Fekete Vonat énekesnője, akiktől emlékezetes a Hol van az a lány című dal. A 2012-es The Voice-ban is részt vett énekesnő (innen a fenti borítófotó) csütörtök este éppen a Deák téren járt, amikor meghallotta, hogy az ő számát játsszák a Fröccsteraszon, örömében bement volna, de a biztonsági őr nem engedte be. A posztokból az derül ki, hogy az ok az énekesnő származása/bőrszíne lehetett. Az incidensről pénteken egy feldúlt hangvételű Facebook-posztban számolt be, amiről elsőként a HVG adott hírt.

Az énekesnő így írja le az esetet a posztjában:

Azért az mennyire durva, hogy tegnap elmentünk a barátaimmal iszogatni, és meghallottuk a zenémet, megálltunk csak, de úgy sem engedtek be! 22 év zenei múlttal, és úgy, hogy be sem akartunk menni! Ezúton kérem, hogy a Deák téren lévő helyen tiltassák be az összes Fekete Vonat és Mohamed Fatima zenét ezen a helyen! Legyetek szívesek komolyan venni, amivel szembenézünk! Ne hallgassák ezen a helyen a zenémet és alázzanak meg 22 év után!

Az eredeti posztból nem derül ki, hogy a helyszín a Fröccsterasz volt, de később Mohamed Fatima újabb posztot jelentetett meg, amiben már szerepelt ez a részlet is. Ebben az énekesnő felhívja a figyelmet, hogy senki ne általánosítson az egész helyre vonatkozóan, mert csak egy személy volt az, aki kifogásolhatóan járt el vele szemben:

Nem a Fröccsterasz volt itt a probléma oka, és minden ott dolgozótól elnézést kérek, mert ez nem a kis emberek hibája, hanem magában a rendszerben van hiba! A tegnapi eset is csak az i-re volt a pont! Annyi volt a probléma, hogy a zenémet hallva őszinte örömömből közelebb mentünk a helyhez, de történt, ami történt, azt gondolom, butaság lenne visszajátszani! Hála Istennek túl vagyok rajta, azt az egy embert, aki bunkó volt, megtalálni a 100 közül nem lehet! A Fröccsterasz nem tehet róla kollektívan, hogy 1 embere bunkó! Köszönöm a sok jó energiát, amit adtatok, és mi ne minősítsünk kollektívan! MERT EGY BUNKÓ MIATT NE SZENVEDJEN A TÖBBI!

  Álljon itt még Mohamed Fatima legutóbbi videóklipje.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pont Mohamed Fatima száma ment a Fröccsteraszon, az énekesnő bement volna, de nem engedték be

A Fekete Vonatból is ismert énekesnő először feldúlt hangnemben posztolt, aztán elnézést kért és pontosított: csak egy ember volt vele bunkó.

63 · Jun 08, 2019 10:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments