A nem meleg rapper most is egy magyar modellre gerjedt rá, konkrétan a Jóban Rosszban egyik szereplőjére. Bánhidi Vivien megtisztelőnek tartja, ahogy annak idején Debreczeni Zita is, de ettől még nem fognak több Kanye West lemezt eladni Magyarországon.

Kanye West napi jócsaj kategóriájába Bánhidi Vivien is bekerült, akit a magyar közönség leginkább a Jóban Rosszban című szuperprodukcióból ismerhet. A modellként is dolgozó szappanopera-szereplő decemberben volt az FHM címlapján, a rapper az ott megjelent képeit válogatta be hivatalos blogjába.

Nem először került magyar asszony West látókörébe, Bánhidi előtt Debreczenit szúrta ki magának, akit nemcsak ő, hanem kommentelőinek egy része is szívesen maga mellett tudott volna. Bár a modell és amatőr fotós jobban megosztotta rajongótáborát, mint Bánhidi, hiszen a színésznőt eddig, mindenki csak dicsérte. A nem meleg énekes egyébként a bögyös-faros hölgyekért rajong, és ezeknek a paramétereknek Debreczeni sosem volt igazából birtokában.

El vagyok ájulva, nem szó szerint

Bánhidi Vivien a Velvettől értesült arról, hogy jócsajnak titulálta az ego-csökkentésén dolgozókirály. Első blikkre csak annyit mondott: ez hihetetlen. „Megtisztelő. Meglepettséget érzek, és el vagyok ájulva, na nem szó szerint” – mondta, majd hozzátette, ilyesmire még nem volt példa. Persze a tavaly novemberi FHM címlapszereplését követően rákeresett, meddig terjedt a híre a vetkőzésnek, de ehhez foghatóval nem találkozott. A rapper munkásságával pedig annyira van tisztában, mint valószínűleg West az övével, hallotta pár számát a rádióban, de nincs az albumkészletében egy jó Kanye West korong sem. Ezt persze nem rójuk fel Bánhidinek, hiszen West sem ül le minden este megnézni, a modell mit alakít esténként, és a mészárlást, hogy úszta meg a Csillagvirág Klinikán.