Béres Alexandra segít bemelegíteni a tűsarkúban futó celebeknek

2009.05.19. 09:11
Az éppen várandós híresség ugyan érti, hogy miért tetszenek a férfiaknak a tűsarkút viselő nők, de az kicsit furcsa számára, hogy vannak hölgyek, aki ebben akarnak futni. Az idei Stiletto Run keretében több híresség is indul. Kovácsovics Fruzsinának két magas sarkú cipője van, de nem fél attól, hogy orra esik, Peller Mariannak pedig már gyakorlata van ebben.

Idén sem marad el a celebfutam a Glamour magazin által rendezett bizarr futóversenyen, amelyen a sztárversenyzőknek és száz kiválasztott olvasónak tűsarkúban kell megtennie a 100 méteres távot. Míg tavaly Czanik Balázs készítette fel az indulókat a megmérettetés előtt, addig ebben az évben az éppen első gyermekét váró Béres Alexandra vállalta magára a feladatot. A kismama elmondta, nem igazán érti, hogy miért jó ilyen cipőben futni, de egyetért abban, hogy a magasabb sarokkal rendelkező cipők sokkal nőiesebb külsőt kölcsönöznek viselőjüknek, ami persze nagy tetszést válthat ki a férfiak körében.

A tavalyi futamon csupán két ember esett el, így talán nem csoda, hogy az egyik sztárversenyző, Kovácsovics Fruzsina annyira nem tart a balesettől. Igaz, neki csak két magas sarkú cipője van; az egyik a ballagási lábbelije, a másik pedig az, amiben most is futni fog. A Csillag születik tehetségkutató műsor egykori versenyzője hozzátette, bár az ominózus cipő nagyon vagány, nem biztos, hogy jó választás, ugyanis a fatalp miatt kényelmetlen viselet. Az induló celebek közt találjuk az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik háziasszonyát, Peller Mariannt is, aki nem ennyire biztos a dolgában. Többször is előfordult már vele ugyanis, hogy rosszul mérte fel a padkát, és kiesett a zebrára.

A fent említett két ismert induló mellett az FHM által legszexisebbnek tartott magyar női celeb, Labancz Lilla is szerencsét próbál, akárcsak elődje, Dukai Regina. Továbbá a tavalyi sztárversenyzők közül Dombovári Vanda is rajthoz áll a május 23-án esedékes versenyen. Peller Mariann kolléganője ezúttal is elmondta, még mindig kétféle lábbelit részesít előnyben, vagyis a lapos talpúakat és a tűsarkúakat.