A három hete elhunyt énekesnek állítólag van egy eltitkolt gyereke, aki a Los Angeles-i Staples Centerben tartott megemlékezésen az első sorban, a családtagok mellett kapott helyet. A most 25 éves fiú egy egyéjszakás kapcsolat gyümölcse lenne egy norvég rajongótól, de az énekes alkalmazottai nevelték fel, mert biológiai anyja képtelen lett volna rá. Jacko barátai előtt állítólag rendszeresen fiaként hivatkozott a rá valóban emlékeztető kissrácra, aki rendszeresen hosszú időszakokat töltött az énekes neverlandi birtokán. Egy házivideón az is látható, amint karácsonyi ajándékbontáskor édestestvéreként ölelgeti Jackson egyik gyerekét. A mindig nyilatkozatkész közeli ismerősök természetesen mindent tudni vélnek, akik meg nem, azok kételkednek.

A brit sajtó ezúttal a június június 26-án, mindössze 50 évesen elhunyt Michael Jackson eddig gondosan titkolt szerelemgyermekére lelt rá. A Sun úgy véli, hogy Jacksonnak van egy Norvégiában nevelkedett eltitkolt gyereke, aki évekig élt az énekes neverlandi birtokán. Omer Bhatti és Jackson ráadásul együtt járták a világot, sőt, gyakran színpadra is léptek együtt, mint énekes és táncos. Annak ellenére, hogy a nyilvánosságot nem informálták a vérszerinti kapcsolatról, Jacko barátainak állítólag gyakran hivatkozott arra, hogy Omer Bhatti egy 1984-es norvég rajongóval töltött egy éjszakás kapcsolat gyümölcse. Ez csak azért lenne meglepő, mert a friss hírek szerint az énekes állítólag nemzőképtelen volt.

Álszülők nevelték

Mint a Sun most kiszúrta, Bhatti a családtagokkal együtt, az első sorban ült a Staples Centerben tartott megemlékezésen. A lap is érzi, hogy ez magában még kevés volna a biológiai apaság bizonyításához, ennek ellenére ragaszkodik a megfoghatatlan összefüggések bizonyításához. Szerintük Jackson apaságát támasztja alá a külső hasonlóság, a fiú nevelőanyjának korábbi nyilatkozata Jacksonról - "ő volt a Pop Királya, de számunkra ennél sokkal többet jelentett" -, és Bhatti rendszeres neverlandi tartózkodása. A nevelőszülők a Sun tegnapi megkeresésekor mindenesetre nem teregették ki a családi viszonyokat. „Igen, mi is tudunk róla, hogy Omer az első sorban ült. Mondtam is a nejemnek, hogy várjon csak, míg a sajtónak ez feltűnik, hiszen ez nem kis dolog" - nyilatkozta a lapnak a Bhatti apjaként megjelölt Riz, aki végül az írjanak, amit akarnak-mondattal tett pontot az apasági kérdések végére.

Persze nem túl meglepő a fiú szüleiként megjelölt családtagok első, Jackson halálát követő nyilatkozata, hiszen a Sun értesülései szerint mind a norvég Pia, mind pakisztáni származású férje Jackson alkalmazottja volt. A FoxNews szerint Bhatti egy egyéjszakás kaland eredménye, születése után az énekes két alkalmazottját Norvégiába küldte, hogy neveljék sajátjukként rajongójától született fiát, mert az anya képtelen volt gondoskodni a gyermekről. A FoxNews forrásai szerint az alkalmazottból lett nevelőszülőknek mindezt teljesen titokban kellett tartaniuk, hogy véletlenül se veszélyeztessék a fiú magánszféráját és biztonságát.

Bhattinak hírnevet hozott Jackson

Jackson a hírek szerint először 1996-ban, Tunéziában találkozott az akkor 12 éves Omer Bhattival. Nem sokkal később az egész családot neverlandi birtokára költöztette, de ismeretlen okokból később újra Norvégiában kötöttek ki. A FoxNewsnak nyilatkozó névtelen források szerint Jackson valóban fiaként emlegette a turnékra is magával cipelt fiút, de „ez csak egy szeszély volt, ezek az emberek nem léteztek Michael életében 1996 előtt". A régi fotók szerint mindenesetre Omer Bhatti éppúgy nézett ki 12-14 évesen, mintha ő lenne a az énekes kicsi én-je.

A pop királyával ápolt jó kapcsolata miatt Bhatti hamar ismert lett Norvégiában, ahol rövid időn belül felkapott Jackson-imitátorrá nőtte ki magát, mostanában pedig O-Bee néven rap és hip-hop előadóként próbálkozik.

Bhatti korábban több olyan fontos helyszínen és eseményen is megjelent, ahol csak családtagok vettek részt – bizonygatja tovább az apa-fia kapcsolat valódiságát a Sun. A lap példaként hoz fel egy karácsonyi ajándékosztástról készült házivideót, amit még 2003 februárjában adott le az NBC. A neverlandi birtokon készült felvételen a kiskamasz Bhatti is a gyerekekkel együtt bontogatja az ajándékokat, és úgy ölelgeti az egyik kisebb Jackson-gyereket, mintha a testvére lenne. A lap azt is megdönthetetlen bizonyítékként említi, hogy a most 25 éves fiú a 2003-as aspeni detoxkúrán is meglátogatta Jacksont. Bhatti akkor is az énekes birtokán volt, amikor a rendőrség 2003-ban pedofilvádak miatt átkutatta Neverlandet.

Mégsem az ő gyereke?

A lap további kétségbevonhatatlan bizonyítékot vélt felfedezni a gyógyszerfüggő Jackson és állítólagos fia, Omer Bhatti között: a srácot 2004-ben kannabiszbirtokolás miatt tartóztatták le és bírságolták meg Norvégiában. A szoros kapcsolatot megerősítendő a Sun azt is megemlíti, hogy Jackson Omer Bhatti legjobb barátjának, a 15 évesen neonácik által meggyilkolt Benjamin Hermansennek ajánlotta 2001-es Invincible című albumát. Az énekes elleni pedofilper sem zavarta meg kapcsolatukat, a fiú 2008-ban így nyilatkozott: „Számomra a lojalitás a legfontosabb a világon. Igen, tartom a kapcsolatot Michaellel, és azt hiszem, a lojalitásom az, ami miatt ez még mindig így van. Ő egy hihetetlenül jó ember" - mondta egy évvel ezelőtt Bhatti, aki most DNS-teszttel szeretné tisztázni apjának kilétét.

A Jackson-közeli források mindenesetre ragaszkodnak hozzá, Omer Bhatti sosem volt Michael Jackson gyereke. A mindent tudó névtelen nyilatkozók pazar érvet hoznak arra, miért mondta volna Bhatit mégis fiának az énekes: mert rivalizálni akart az apjával. „Michael több gyereket akart, mint ahányan ők voltak testvérek. Mindenben versenyez az apjával" – mondta a FoxNewsnak a közeli ismerős, aki azt is megmagyarázta, miért nyalta be mindenki az „én fiam" – szöveget. „Omer nagyon szép gyerek, épp olyan, mintha tényleg Michael és egy norvég nő utódja lenne. De higgyék el nekem, Omer nem az ő fia" – tette hozzá, ugyanakkor tény: Jackson gyerekei közül egyelőre még Bhatti volna az, aki leginkább hasonlít az elhunyt énekesre.