Bár a Született feleségek című sorozat sztárja nem hajlandó vetkőzni a Playboynak sem, egy francia divatmagazin kedvéért bevállalt egy fehérneműs fotót, amin egyébként meglehetősen nehéz felismerni. A Citizen K címlapja tökéletes példa arra, hogy a fekete-fehér képek még mindig menők, és a nosztalgikus erotika jegyében történő vetkőzések ideje sem járt le.

A 34 éves színésznő fekete parókában, combfixben, melltartóban, egy magasított derekú alsóneműben és szinte teljesen elmaszkírozva pózol a Citizen K őszi számának címlapján. A francia divatmagazin nagy rajongója a fekete-fehér címlapoknak, és a nosztalgikus erotikát sem vetik meg. Nyári számukban például a teljesen meztelen és kissé görnyedt Helena Christensen szerepelt. Míg a negyvenéves modell bevállalta a teljes csupaszságot, addig a színésznő mérsékelten vetkőzött, ami nem meglepő, hiszen még a Playboy ajánlatára is nemet mondana, ha úgy hozná a sors. „Hugh Hefner talán megpróbálta felvenni a kapcsolatot az embereimmel, de nem is tudok róla. Sosem pózolnék meztelenül a Playboyban” – nyilatkozta nemrég Eva Longoria, aki szexuális életének részleteit viszont szívesen megosztja a közönséggel.

A Született feleségek sztárja a Cosmopolitan magazin olvasóinak arról vallott pár hónappal ezelőtt, hogy nem veszi rossz néven, ha párja egy selyemsállal kötözi ki aktus közben. Ezenkívül azt is megtudhattuk, hogy szívesen használ szexuális segédeszközöket, és a francia nyelvvel is tett egy próbát, hogy az ágyban ne csak angolul társaloghassanak férjével, Tony Parkerrel, akivel egyébként a házassági esküjük megújítását tervezik.

Lady Gaga és Victoria Beckham nyomdokaiban

Ami a Citizen K címlapját illeti, az ominózus fotót Ruven Afanador készítette, és a Daily Mail állítása szerint a magazin hasábjain még több kép található, amiken Eva Longoria kissé futurisztikus öltözékekben látható. Abban az angol napilap és a brit Marie Claire is egyetért, hogy ez a külső meglehetősen idegen a színésznőtől, és leginkább az extravagáns öltözékeiről és fotóiról híres Lady Gagát idézi. A Daily Mail szerint az alkalmi imidzsváltásnak talán köze lehet ahhoz, hogy Eva Longoria felnéz a stílusikonként emlegetett Victoria Beckhamre. A színésznő nemrég ugyanis azt nyilatkozta, hogy David Beckham felesége egy igazi példakép számára, és szeretne olyan jó édesanya és feleség, valamint sikeres üzletasszony lenni, mint a Spice Girls egykori énekese.