Az énekesnő ezúttal a japán Vogue-nak mutatta be a kötözős szex munkaruháit, bár az továbbra se derült ki, mi van a lába közt.

Az énekesnőtől nem először láttunk már bondage fétis-jellegű fotósorozatot, nyilván a japán Vogue Hommes szerkesztői is ezért gondolhatták, kiválóan illik majd szeptemberi, bondage-témájú számukba.

A 30 oldalas mellékletet Nicola Formichetti stylist irányításával Steven Klein fotózta, és Gaga mellett egyébként férfiak szerepelnek benne, ami jó magas labda lesz a Lady Gagát farokkal gyanúsítóknak. Az énekesnő persze van annyira exhibicionista, hogy nem bánja az ilyen pletykákat, hisz ha épp nem történne vele semmi, akkor maga gyárt hasonlóakat, például azzal, hogy direkt farokként domborodó bugyit villant egy koncerten. Persze azért a pletykákra reagálva kifejtette, az ő “gyönyörű puncija igenis meg van sértődve”, amiért faroknak nézték, de mivel ő nem világbajnok futónő, egyelőre nem fog róla kiderülni, melyik nemhez tartozik, vagy hol helyezkedik el a kettő közt.

Lady Gagából egyébként szinte minden hétre jut valami pucérfotós lapszám, legutóbb óriási bolyhokkal takargatta magát a V magazinban, ahol két hónappal korábban már egy szál csillagrendszerre vetkőzve is bemutatta melleit. A kettő közt láthattuk még az Outban retro horrorfilmes sorozaton vetkőzni is, (szintén Nichola Formichetti ötlete alapján), és leragasztott mellbimbókkal, bár azt már korábban is elsütötte.