A hazudós Miss Kalifornia újabb hazugsággal magyarázza a szexvideóját

2009.11.13. 09:11
A majdnem-Miss USA, akit botrányai után még Miss Kalifornia címétől is megfosztottak, a Today Showban beszélt a szexvideójáról, melynek létezéséről múlt héten szerzett tudomást a világ. Prejean most arra hivatkozott, bohó tinilányként, 17 évesen készítette a felvételt, de sajna ezt pár órával később már cáfolta is az expasi, aki szerint volt ő már akkor húsz is.

A kirúgott szépségkirálynő pár hete perelte be a Miss USA szépségverseny szervezőit, akik válaszul előbb visszaperelték őt, majd közölték vele: ha sokat ugrál, van ám náluk egy szexvideója. Prejean ezután rekordgyorsasággal állt el egymilliós követelésétől, most pedig a Today Showban próbálta tisztázni magát a szexvideó-ügyben. Mint kiderült, újabb hazugsággal.

Lehet, hogy szexvideónak néz ki, de nem az

„Nevezze, aminek akarja, szerintem nem szexvideó. Egyedül vagyok a felvételen, nincs ott más, nem történik szexuális aktus” – méltatlankodik Prejean, leírásával aránylag világosan elárulva, hogy vélhetően csak pózol, esetleg maszturbál a nyilvánosságra egyelőre még nem került felvételen. „De nem kizárt, hogy mások szexvideónak ítélnék” – teszi hozzá a frappáns magyarázatairól elhíresült versenyző, aki pár hónapja aktfotóit is azzal védte, hogy ő azokon igenis felöltözve szerepel, csak véletlenül épp akkor „szétfújta a szél” a ruháját.

„Tinédzser voltam még, fülig szerelmes, és megbíztam abban a pasiban, akinek a felvételt készítettem. Privát használatra szántam, sose gondoltam volna, hogy ez valaha nyilvánosságra kerül” – mentegeti magát, ismét hozzátéve, élete legnagyobb hibája volt ez a húzás. Majd óva int mindenkit: „Remélem, az emberek tanulnak ebből az esetből. Manapság már nincs olyan, hogy magánélet. Nincs”.

A húsz az nem tizenhét

A TMZ erre válaszul megszólaltatta azt a férfit, akinek Prejean a "nem-szexvideó-de-annak-is-tekinthető" felvételt készítette. A férfi a hírportálnak megerősítette: ő 2007-ben járt Prejeannal, a videó is ekkor készült (sőt, van ott még több is), mivel pedig Prejean jelenleg 22 éves, 2007-ben nem lehetett 17. A férfi azt is elmondta: Prejean és az ügyvédei felhívták őt múlt héten, és arra kérték, mondja ő is azt, hogy a lány 17 éves volt a videón, de ő erre nem hajlandó, mivel – mint elmondja – hülye lenne bajba sodorni magát azzal, hogy 18 év alatti lánnyal hozza magát hírbe, és mert esze ágában sincs falazni annak a nőnek, aki annyit hazudozott. „Ő nem az a lány, mint akinek mutatni próbálja magát” – mondja az ex a telefonos beszélgetésben, ami a TMZ-n meghallgatható, hozzátéve: nem ez az egyetlen felvétel, amit kapcsolatuk alatt kapott Prejeantól, van ott még vagy 15-20 klip, ahonnan ez jött. A szóbanforgó felvétel egyelőre nem került a nyilvánosság elé, de megkockáztatható, hogy heteken belül fellövi valaki a netre. Nem kizárt, hogy maga az ex, ha már megtette, hogy felkínálta eladásra, többek közt a TMZ-nek is.

A konzervatív értékek elleni hadjárat áldozata

Véletlenül fújta szét a szél a ruháját
Véletlenül fújta szét a szél a ruháját

Prejean két hete azzal a felkiáltással perelte be a szépségversenyt, hogy őt a melegházasságokat ellenző véleménye miatt fosztották meg koronájától, tehát véleménynyilvánítása miatt diszkriminálták, ezzel pedig megsértették az ő alkotmányos jogát a szólásszabadsághoz. Prejeant e rögeszméjében nem gátolta, hogy a bizottság szerződéses kötelezettségeinek ellógása és méltatlan viselkedése miatt vonta vissza címét, ahogy akkor sem jött zavarba, mikor zsinórban kerültek elő róla aktfotók, melyeket már a Miss Kalifornia címet elnyerve készített, és melyekre hazugságokkal próbált magyarázatot adni. Többek közt ugyancsak azzal, hogy ezeket a fotókat még bohó tinilányként készítette, de nagyon gyorsan lebukott, mivel a fényképeken már a Miss Kalifornia cím nyerteseként, a cégtől kapott új cicikkel pózol.

A bölcs szépségversenyző azóta azt hangoztatja, kampány folyik ellene, aminek célja az ő elhallgattatása, megalázása és támadása. „De nem érik el! Kitartok” – szögezi le most a Today Showban, majd gyorsan kitért arra is, hogy erről egyébként könyvet ír Still Standing (kb. "kitartok", "még bírom") címmel. Azt ígéri, művében betekintést enged majd abba, mi is történt vele a szépségverseny során, és fellebbenti a fátylat arról, micsoda ádáz összeesküvés folyik minden konzervatív értékrendű nő elnémítására azáltal, hogy tőle megvonták a szabad véleménynyilvánításhoz való jogát.

Larry Kinget is kiosztotta

Prejean a Today Show után Larry King esti talkshowjában is futott egy kört a fenti iügyben, jól elbeszélgettek arról, milyen nagyra becsüli a - média által nem bölcsessége révén tárgyalt - alaszkai konzervatív kormányzónőt, Sarah Palint, aki az ő példaképe, és szerinte igazán klassz elnök lehetne. Amikor azonban a műsorvezető nyíltan rákérdezett, miért is állt el a pertől olyan hirtelen, megsértődött. "Ez bizalmas információ, nem beszélhetek róla, ez a kérdés pedig túlságosan vájkáló. Szerintem, ehhez semmi közöd, Larry, most nagyon tapintatlanul viselkedsz, úgyhogy én itt most végeztem is" - fenyegetőzött távozással, majd nekiállt leszedni a mikroportját, és már nem volt hajlandó válaszolni a nézői kérdésekre. Egy - a képernyőn nem látható - személlyel egyeztetve azonban végül mégis maradt, és még reklámozta kicsit a könyvét, a konzervatív értékrendű nőket sújtó kettős mércét ostorozva.