Brad Pittékre a Benedek-Epres házaspár, esetleg megkattant szcianetológus Tom Cruise-ra feltűnési vágytól szenvedő Hajdú Péter, vagy a legrosszabbul öltözött Rihannát veri le hazánk Tóth Gabija? Szavazzon, ki koppint, akár akaratlanul is a legjobban.

Brad Pitt, Angelina Jolie - - Benedek Tibor, Epres Panni

Hiába a kisebb ország, feltehetően körülbelül ugyanannyiszor elhangzott már az álompár kifejezés a Benedek-Epres házaspárra, mint a mindezidáig oltár elé nem lépett hollywoodi megfelelőjükre. És bár szakmájukat illetően nincs átfedés, a kiváló sportoló és a nemrég újra szült modell ugyannyira nem csak üresfejű celebek, mint színész társaik. Mondjuk tény, hogy tőlük nem olyan hangos a sajtó, és válásukról és folyamatos hisztikről se tudunk beszámolni, de ezt nem is baj, ha nem koppintják. Mennyire találtuk fején a szöget? Hasonlít-e Benedek Tibor és Epres Panni Brangelináékra?

par450

Dita von Teese – Mészáros Dóra

Ugyan a sztriptízkirálynő példaképe inkább Liz Taylor, el tudjuk képzelni, hogy Mészáros Dóra példaképe viszont pont Dita von Teese. Na jó, lehet, a volt pornós ennek nem örül annyira, pedig Marylin Manson exfelesége is megmutatta, mit tud csinálni az ágyban, és hát ezt előszeretettel mutogatta Mészáros is, egészen addig, míg rá nem jött, hogy valójában meg tud élni aktfotózásból is, sőt ami még ennél is jobb, a sztriptízből. Ez utóbbi jutott eszébe Dita von Teese-nek is, de más hasonlóság is van közöttük, ugyanis egyikük sem szereti, ha lekurvázzák.

 

par451

 

Jessica Simpson – Zimány Linda

Tudjuk, hogy itthon kevesebben ismerik Jessica Simpsont, mint Britney Spearst, de ettől függetlenül érthetetlen, hogyan nyerhetett Britney-hasonmás versenyt Zimány, aki sokkal jobban hasonlít  az amerikai megasztár Simpsonra. És nemcsak azért, mert, hanem például a twitjeik is meglepően hasonlóak, mindketten szívesen írnak butaságokat a manikűrösükről és egyéb borzalmakról. Meg aztán míg Spears kisasszony népszerűsége már lecsengőben van, addig Simpson és Zimány is tör fel, mint a talajvíz. Természetesen nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, írtunk is már a kettejük közötti hasonlóságról, de például az asztalra pont ugyanannyit tettek le kábé, igaz Simpson képes volt kamerák előtt élni a házaséletét, meg mondjuk kicsit azért tud énekelni. De elvitathatatlanul celebek mindketten.

 

zimany simpson

 

Rihanna – Tóth Gabi

A szakmájuk egyezik, bár Tóth Gabit tehetségkutatóból ültették a magyar köztudatba, míg Rihanna jött magától, egyenesen Barbadosról. Zűrös pasiügyei mindkettőnek voltak, igaz Tóth Gabi csak a menedzsmentjével nem tudott megegyezni a szerelméről, ellenben Rihannát jól helyben is hagyta az ura. Mostanra viszont annyira jól összejöttek a dolgok, hogy olyanok lettek, mint két tojás. Lehet, ez a frizurájuknak is köszönhető, meg annak is, hogy mindketten jó eséllyel pályáznak a legrosszabbul öltözött celeb idei díjára.

 

tothg rihanna

 

Sarah Palin – Dávid Ibolya

Bár Dávid Ibolya nem is olyan régen még Milf-ként szerepelt egy címben emlegetve Halle Berry-vel, de azért szerintünk rá annyira nem hasonlít. Ott van viszont Sarah Palin, aki szintén egy külsejére sokat adó politikus, bár ő még szépségkirálynő is szeretett volna lenni, mikor Dávid már inkább tanult. Az is vitathatatlan, hogy mindkét politikusnő sokat ad az alakjára, az MDF elnöke még a Playboy-nak is megmutatta, milyen laza, na nem úgy, de ruhában, súlyzóval beült egy kamera elé. Balhékból természetesen mindkettőnek jut elég, ez valószínűleg a politikusok keresztje, így a konzervatív neveltetésű republánikus Palinnak idejekorán született unokája, míg Dávid fiát drogfogyasztással vádolták.

 

palin david

 

Tom Cruise, Katie Holmes - Hajdú Péter, Sarka Kata

A végére még egy szép párt tartogattunk önöknek, hiszen a hülyeségben és feltünőségben verhetetlen Tom Cruise-nak kerestük magyar megfelelőjét, valami csendben megbúvó asszonykával az oldalán. Meg is találtuk magunknak őket, persze csak kicsiben, hiszen lehet, hogy valóban őrült szcientológus lett Cruise-ból, de előtte azért csak leforgatott néhány filmet, mindez hazai megfelelőéről, Hajdú Péterről nem mondható el, viszont ő járt volt miniszterelnök nevelt lányával. Be is küzdötte magát a tévébe, úgy tűnik, visszavonhatatlanul, majd megkereste a nőt maga mellé, aki gyereket szül neki, akárcsak hollywoodi megfelelőjének a fiatal, hamvas színésznő. Cruiseról persze még rosszabb pletykák is terjengenek, mivel sokak szerint meleg és csak falból van neki a felesége, ezt Hajdúról nem terjesztik, és a neje is rendszeresen levetkőzik. Próbálná ezt Katie Holmes. Hasonlítanak?

 

tom hajdu