A biszex valóságshow-hősnő menyasszonya, Casey Johnson halála óta folytatja Twitteres ámokfutását, de lassan végéhez ér, a sárga házból nem lesz nethozzáférés.

Tila Tequila, aki állítólagos menyasszonya, Casey Johnson halála óta alig alszik, az ébren töltött óráit pedig twitterezéssel és újságíróknak nyilatkozva tölti, a jelek szerint közel jár egy Britney Spears-i idegösszeomláshoz. Lemaradni nem fogunk róla, nyilván ezt is végigtwitterezi majd. Azt már eddig is tudtuk, hogy Tequilát ártatlanul vádolja a világ médiaribanckodással, most már azonban azt is, hogy ő Isten angyala, aki a világ megmentésére hivatott, és menyasszonyát is a szigorú Főnök vette el tőle, amiért elterelte beosztottja figyelmét a feladatáról. Most, hogy ezt így bevallotta, örökre vissza is vonul a médiából, ja, mégse, mert inkább vietnami nagykövet lesz, csak figyeljünk.

Isten Lángklaviatúrájú Angyala lesújt

Tequila egy nostradamusi bejelentéssel nyitotta hétvégi apokalipszis-valóságshowját. Eszerint a Haitit leromboló földrengés csak a kezdet, ennél csak nagyobb és durvább dolgok várhatóak, és tényleg, a post végére egészen bedurvul: „Tudom, hogy a világ a végéhez közeledik, és igen, véget fog érni. [...] Én csak azért vagyok itt, mert én vagyok Isten Hírvivője, az ő Emberi Testben Megjelent Angyala” - rukkolt elő Tequila a Hírrel. Természetesen elhunyt menyasszonya, Casey Johnson sem volt más, épp ez okozta a halálát is: a szigorú Főnök rosszul viseli, ha a beosztottak világmentés helyett egymással vannak elfoglalva. „Isten azért vette el Életem Szerelmét tőlem, mert arra köteleztem magam, hogy elvégezzem a munkám itt. De beleszerettem egy Másik Angyalba. Elvette tőlem őt, és erről csak én tehetek. Megszegtem a hírvivőként a Földre küldött Angyalok szabályait. Mi nem lehetünk szerelmesek, egy másik Angyalba sem, mert eltereli a figyelmünket a feladatunkról, a világ segítéséről”. Pontosabban: "Álljunk ki együtt a Családon Belüli Erőszak Áldozataiért, a Melegek Jogaiért, és az Állatokkal Szembeni Kegyetlen Bánásmód ellen!"

Vietnam se ússza meg

Tequilának barátai nincsenek, sőt már sajtósa se, prófétai kinyilatkoztatása után pedig úgy döntött, maga is örökre visszavonul a Twitterről: „Ezek az utolsó szavaim és figyelmeztetésem mindenkihez a Twitteren. Imádkozom értetek és szeretteitekért. Isten áldjon mindenkit, vigyázzatok magatokra, most megyek, puszi”. Az örökkévalóság azonban csak három óráig tartott, igaz, ekkor már nem a biszex valóságshow-hősnő tért vissza, hanem Vietnam reménybeli nagykövete: „Köszönjetek el „TILA TEQUILÁTÓL”, rá már nincs többé szükség, hisz feltártam a valódi énem. Mostantól valódi tettekre van szükség. A nagykövet barátaim tudom, hogy segíteni fognak, hogy Vietnam nagyköveteként felvirágoztassam az országomat, a háborúban elesett őseim emléke előtt tisztelegve” - örvend a hősnő, aki egyébként szingapúri születésű.

Nem szeplőtelen fogantatás volt

A magát terhesnek mondó Tequila – aki a történet eddigi állása szerint épp testvére gyermekét hordja béranyaként – most várandósságáról is új hírrel szolgált. Mit újabb hírrel, vadonatúj verzióval: az állítólagos bébit egy húzással átlényegítette saját gyerekké, akinek apja egy afganisztáni veterán. „A nagy újság, hogy már nem a tesóm gyerekét hordom béranyaként. Ez az én saját bébim. Igen, az enyém. […] Az apja pedig egy AMERIKAI HŐS!!!”

A HŐS!!! tíz évig szolgált a hadseregben, harcolt Afganisztánban, egyszer meg is lőtték, később leszerelt, és jelenleg tűzoltóként dolgozik, szóval foglalkozásszerűen ment életeket, ami egyszerűen csodálatos. „Casey választotta őt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel ő legyen a gyerekünk apja, mert egy HŐS! Casey és én együtt terveztük ezt a terhességet, azt szerette volna, ha én hordom ki, ezért választottunk egy AMERIKAI VETERÁN HŐST!!!”

Tequila ámokfutása várhatóan már a végéhez közeledik: a január elején holtan talált Casey Johnson toxikológiai vizsgálatainak eredménye hamarosan elkészül, az ügy lezárultával pedig az Angyali Hírvivő se tudja tovább kihasználni a halálát. Biszex valóságshow-hősnőként viszont már a házipornó-kártyát is kijátszotta, úgyhogy legfeljebb csak egy Britney Spears-i idegösszeomlás lehet hátra. Bár a valódi nézettséghez egy élő adásban elkövetett öngyilkosság volna a tuti recept.