A manhattani klubhosztesz múlt héten még tagadta, hogy bármiféle kapcsolatban állt volna a feleségét megcsaló színésszel, miután azonban nyilvánosságra került pár elég egyértelmű sms, azt állítja, na jó, tényleg volt kapcsolatuk, de csak mert Boreanaz annyira nyomult. A kétgyermekes golfbajnok, Tiger Woods szeretőjeként ismertté vált Uchitel sértetten tette hozzá: ő sose dúlna fel egy családot, ami bizonyos értelmezésben igaz is lehet, Boreanazé már a második.

Bár a Dr. Csont tévésorozat FBI-ügynökét alakító színész május 4-én közzétett vallomásában nem nevezte meg, ki az a szerető, akivel megcsalta épp akkoriban terhes nejét – és aki aztán hatszámjegyű összegre próbálta megzsarolni őt viszonyuk nyilvánosságra hozatalával –, a RadarOnline már akkor megesküdött rá, hogy a szóban forgó nő nem más, mint a Tiger Woods szeretőjeként ismertté vált Rachel Uchitel. A hosztesz akkor sértetten kérte ki magának a feltételezést is, a Radar azonban nem adta fel, közzétett pár sms-t, amelyeket állításuk szerint Uchitel és Boreanaz váltott egymással. Az egyik üzenetben Uchitel rinyál: „Jó, akkor bazmeg szaladj csak haza… pedig annyira szükségem volna rád, hogy velem legyél!”, amire Boreanaz azt válaszolja: „Ne hisztizz már, mint valami hülyegyerek! Mégiscsak a feleségem!”.

„Ezek az sms-ek nem valódiak, és durván kiragadták őket a szövegösszefüggésükből” – kezdi most szórakoztató ellentmondással és egyben beismeréssel Uchitel a US Magazine-nak exkluzívan adott nyilatkozatát, majd kifejti, csakis arról lehet szó, hogy valaki gonosz módon le akarja őt járatni. „Számomra ismeretlen okokból valaki rossz fényben akar feltüntetni. Ezeket az üzeneketet nem kellett volna nyilvánosságra hozni” – véli őszintén.

A családos fickókra specializálódott hosztesz azt is hozzáteszi, nála megvan pár olyan üzenet, amelyek hitelesek, és teljesen más képet mutatnak. „Ezek az sms-ek bizonyítják, hogy David Boreanaz folyamatosan a mélységes szerelmét és vonzalmát bizonygatta nekem” – állítja Uchitel, akinek - múlt heti hivatalos sajtónyilatkozata szerint - "David Boreanaz nem az élete része, és nem is tervezi, hogy az legyen". Hozzáteszi még, hogy végül ő rúgta ki Boreanazt, mert már nem tudott tovább hinni neki. „Mélységesen meg vagyok bántva, hogy bárki is úgy gondolja, hogy én el akartam volna szakítani őt a családjától. Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól” – teszi még hozzá a Tiger Woods családját már eredményesen robbantó hosztesz.

Ha valakinek a fentiekből nem volna világos, Uchitel ügyvédje, Gloria Allred az alábbi közleménnyel egyértelműsítette a maguk igazságát: „Rachel Uchitel romantikus viszonyt folytatott David Boreanazzal. Úgy tudta, hogy a férfi házassága már egy ideje boldogtalan, és minden oka megvolt rá, hogy azt higgye, Boreanaz el akarja hagyni a feleségét. Boreanaz folyamatosan arra kérte Uchitel kisasszonyt, legyen még egy kis türelemmel és várjon rá. Uchitel kisasszony azért is hitt neki, mert a férfi mindig rendszeresen hívogatta éjjel-nappal, barátnőjeként kezelte, és a nyilvánosság előtt is felvállalta. A tévésorozata forgatási szüneteiben is gyakran felhívta, és többször még a barátait meg a kisfiát is adta neki a telefonban. Amikor New Yorkban járt, a tévésorozatát reklámozó promóciós eseményeken, mindig Uchitel kisasszonynál szállt meg. Ajándékozott neki egy láncra fűzött ezüstkulcsot is, ami „a szívük kulcsa”, és videóüzenetben bizonygatta neki, mennyire szereti, és hogy örökké szeretni is fogja. Ügyfelemnek egyébként meg is van még ez a videó. A kapcsolatuk végül azért ért véget, mert Uchitel kisasszony úgy döntött, szakít vele. Úgy érezte, Boreanaz nem volt mindig teljesen őszinte vele, és már nem tudott bízni benne”.