B. Andrea július közepén magára hagyott édesanyaként bukkant fel a bulvárlapokban, azt állítva, született egy gyereke a sztárszakácstól. A házas Kovács Lázár elismerte, valóban ő a 22 éves nő gyerekének apja. A szakács szeretőjét nem lehetett levakarni a címlapokról, és másfél hónap alatt sikerült elérnie, hogy magára hagyott anyuka helyett kétségbeesett hazudozóként gondoljanak rá. Na de milyen fordulatot hozhat még Kovács Lázár sagája? Egyáltalán, kinek drukkol?

Kovács Lázár  - köszönhetően a szeretőjének - az év egyik legnagyobb bulvár sagáját tudhaja magának. Bár a páros fordulatokkal gazdagított története nem emelkedett a Liptai-Gesztesi szappanopera szintjére, azért így is volt miről cikkeznie a bulvárlapoknak. B. Andrea másfél hónapja a nyilvánossághoz fordult, kijelentette, gyermeke született a sztárszakácstól, aki hallani sem akar róluk, és pénzzel sem támogatja fiát.

A 22 éves, ismertségről álmodó nő azóta folyamatosan címlapon van: állítása szerint nem egyéjszakás kalandból született gyermeke, majd bejelentette, hogy az utcán, fényes nappal megtámadták. B. Andrea szerint azért verték meg őt és gyermekét, hogy észhez térjen, és többé ne nyilatkozzon Kovács Lázárról. Azóta persze beismerte, a támadás csak mese volt, és kétségbeesésében menekült hazugságba. A séfet a valótlan állítások nem lepték meg, de nem is foglalkozik velük komolyan, hiszen újra apa lesz, és ezúttal felesége szül neki gyermeket az összetartozás és a boldogság jegyében.

Kinek drukkol?

Azok, akik azt hiszik, a történetnek ezzel vége, tévednek. B. Andrea továbbra is az érdeklődés középpontjában maradt, ha más nem azért, mert most már barátai is megszólalnak az ügyben, igaz, nem a nő pártját fogva. A nő egyik barátnője kijelentette, B. Andrea pénzéhes, és sosem volt hajlandó dolgozni. Nézze végig a szakács szeretőjének történetét időrendi sorrendben, és tippelje meg, milyen újabb fordulatok várhatók a Kovács Lázár sagájában.

Július 22.

A korábban hírnévre vágyó B. Andrea a nyilvánossághoz fordul, és először arca vállalása nélkül bejelenti, született egy gyermeke a séftől. Állítása szerint Kovács Lázár nem hajlandó támogatni a gyereket sem anyagilag, sem erkölcsileg, és csupán ez az oka annak, hogy kiteregette a szennyest.

Július 25.

A házas, kétgyerekes Kovács Lázár honlapján elismeri a félrelépést. Állítása szerint a gyermek egyéjszakás kalandból született. Próbált megegyezni B. Andreával, ám állítása szerint a nő egyre több pénzt követelt, és az ügyvédeik sem tudták közelebb hozni az álláspontjaikat.

Július 28.

A séf ügyvédje szerint a románcról szóló cikkek pont a megállapodás másnapján láttak napvilágot.

Július 29.

A bulvárpizza receptjét Kovács Lázár nem pontosan közölte, hiszen kimaradt a mindkét fél számára befolyó extra bevétel. B. Andrea az interjúkból remél jövedelmet, Kovács Lázár az ismét felkapott szakácskönyveiből húz hasznot.

Augusztus 5.

Kovács Lázár szeretője szerint messze nem egy éjszakáig tartott a kapcsolatuk, Kovács vele akart élni, mivel a feleségével már megromlott a viszonya. A nő szerint nem egy klubban, hanem egy piros lámpánál ismerkedtek meg. A szakács leszólította, ő meg ment. Az asszony kifejtette, ő 80 ezres gyerektartást szeretne, míg a séf csak 30 ezret fizetne.

Augusztus 12.

B. Andrea azt nyilatkozta, megtámadták az utcán őt és kétéves gyerekét. Andreát egy sötét autóból kipattanó két férfi megrángatta, megtépte, és a gyermek is kapott pár pofont. A nő szerint azt tanácsolta neki a két férfi, hogy ne nyilatkozzon többet gyereke apjáról.

Augusztus 13.

Az asszony a zaciba adta aranygyűrűjét, mivel a támadók a pénzét is elvitték.  „Elvitték a telefonomat az összes pénzemmel együtt, mindent, ami nálam volt. Épp akkor vettem új mobilt, mivel a régit biztonságba helyeztem Lázár SMS-eivel. A támadóim azonban azt hitték, hogy ez az a telefon, amin a bizonyítékok vannak, ezért vették el azt is. Mivel az összes pénzemet is elvitték, ezért muszáj volt beadnom a zaciba a Lázártól kapott arany karikagyűrűmet, ami 100 ezer forintot ér” – mondta a rendrőség bevonásáról hallani sem akaró sértett.

Augusztus 13.

B. Andrea fél kimenni az utcára, rendszeresen fenyegető hívásokat kap. Az RTL Klub stábjával csak egy teremgarázsban volt hajlandó találkozni.

Augusztus 17.

Kovács Lázár feljelentést tett fia támadói ellen. A szakács fontosnak tartja, hogy a nevét még csak véletlenül se hozzák összefüggésbe az üggyel.

Augusztus 18.

B. Andrea felháborodik a feljelentésen, szerinte ehhez nem lett volna joga a gyereke apjának. „Az ügyvédem tanácsát megfogadva először kiderítjük, ki áll a támadás mögött, majd az illető ellen teszünk feljelentést. Egyébként szerintem Lázárnak nem a rendőrségre kellene rohangálnia. Ha annyira érdekli, mi történt a kisfiával, hívjon minket telefonon" – mondta.

Augusztus 19.

Kovács Lázár szeretőjének vallomást kellett tennie. Eközben a nő még mindig arra panaszkodik, hogy a séf nem foglalkozik gyerekével.

Augusztus 21.

A megvert asszony csak ügyvéd jelenlétében hajlandó beszélni. A rendszámra azért nem emlékszik, mert a támadás után kisfia rosszul lett. A gyermekét az eset után elvitte pszichológushoz, aki megnyugtatta, a fiú elfelejti majd az esetet, nem érte maradandó lelki sérülés.

Augusztus 24.

Az egyedülálló anyuka munkanélkülivé válik, mivel a fotósboltból – bár elégedettek a munkájával – kirúgják. A főnök szerint az a baj, hogy a megrendelők nem akarják látni az esküvőkön, mivel azt feltételezik, kikezd mindenkivel, és gyereket csináltat magának.

Augusztus 27.

B. Andrea elmeséli Hajdú Péternek, hogy csak a második találkozásukkor feküdtek le egymással, és a romantikus együttlétet mirelit pizzával koronázták meg. Persze B. Andrea azóta megtanult főzni. Természetesen Kovács Lázártól.

Augusztus 28.

Kovács Lázár bejelenti, hogy felesége 3 hónapos terhes. „Ügyfelem neje három hónapos terhes, családja pedig egységesebb, mint valaha" – nyilatkozta Ruttner György.

Augusztus 31.

Kovács Lázár még nem ismerte el hivatalosan, hogy ő Andrea gyermekének apja, így a nő a gyámügyhöz fordult. „Az édesapa sajnálatos módon az általa rendelt DNS-teszt ellenére sem ismerte el az apaságot. Így ügyfelemnek elsődlegesen gyermeke családi jogállását kell hivatalosan rendeznie, a gyerektartásdíj bíróság általi megállapítására csak ezt követően kerülhet sor" -  mondta dr. Hyross Virág, azaz B. Andrea ügyvédje.

Szeptember 3.

Kiderült, B. Andrea nem is olyan ártatlan. Március végén egy év próbára bocsátással büntették garázdaság miatt. B. Andrea és anyja egy kecskeméti eladónőre támadott még 2008-ban.

Szeptember 7.

B. Andrea beismeri, hogy valójában sem őt, sem a gyermekét nem verték meg. A nyomozóknak egy két és fél órás kihallgatáson vallotta meg, nem történt semmilyen támadás, csak kitalálta az egészet. „Nem vagyok meglepve, de továbbra sem kívánok nyilatkozni” – mondta Kovács Lázár.

Szeptember 7.

Kovács Lázárnak hamarosan újabb gyermeke születik, ezúttal feleségétől. A szakács, aki a kirobbant botrány óta először nyilatkozott, leginkább lányt szeretne, de igazából mindegy is, hiszen az új jövevény és a botrányok csak közelebb hozták feleségéhez, és nagyobb a boldogság, mint valaha.

Szeptember 8.

A szakács szeretője állítólag azért ismerte be az igazat, mert a rendőrök figyelmeztették. „Azt mondták, mivel nem jelentettem nekik Lázárka megverését, akár a gyámhatóságnak is szólhatnak, hogy veszélyeztettem a fiamat. El is vehetik tőlem. Akkor sírva mindent bevallottam. Sajnálom, hogy ennyi gondot okoztam, remélem, nem büntetnek meg, amiért hamisan tanúskodtam. Szeretném a fiamat felnevelni” – nyilatkozta B. Andrea, aki a korábbi, vagyis a románchoz fűződő állításait továbbra is fenntartja.

Szeptember 9.

B. Andrea kártyavára összeomlani látszik. A nő barátnője név nélkül mesél az átlag hétköznapokról. „Andi sajnos megszállott költekező, ami pénz a kezébe kerül, azonnal elfolyik. Egész eddigi életében a szülei tartották el, az általános iskola után nem tanult tovább, mindig csak kereste a munkát, de nem találta” – fogalmazott lényegre törően a kebelbarátnő.

Kovács Lázár ügyvédje ellátogatott az RTL Klub Reggelijébe, ahol elmagyarázta, mi várhat B. Andreára. A nő akár börtönbe kerülhet, hiszen a 2008-as verekedése kapcsán egy évre próbára bocsátották. Vagyis, egy évig nem lett volna szabad törvénybe ütköző cselekedetet elkövetnie, de a hatóság félrevezetésével ezt nem sikerült teljesítenie.

Szeptember 10.

B. Andrea ügyvédje, dr. Hyross Virág szerint ügyfelére nem vár börtönbüntetés, mivel tulajdonképpen nem tanúzott hamisan, nem vezette félre a hatóságot, és nem is rágalmazott. A rágalmazás az ügyvéd szerint azért nem valósult meg, mivel nem nevezett meg konkrét személyt, és ügyfele kiemelte, szerinte nem Kovács Lázár számlájára írható a – kitalált – verés.

Az apasági perben az ügyvédnő arra törekedett, hogy peren kívüli megegyezésre kerüljön sor, ugyanakkor egyre kevesebb esélyt lát ennek megvalósulására.

Milyen újabb fordulat várható?

Mióta beismerte hazugságát B. Andrea, nem sokat hallani róla, de mi biztosak vagyunk benne, nem tűnt el a feledés homályában. Önök szerint milyen újabb fordulat várható a szappanoperákat is kenterbe verő történetben? B. Andrea Lindsay Lohant megszégyenítő csinnadrattával vonul börtönbe? Újabb ismert embertől születik gyereke? Szavazzon!