A ValóVilág 4-ben mindenre volt példa, csak asszertív konfliktuskezelésre nem, valószínűleg a kommunikációt oktató trénereknek akad miből rossz példát mutatni. A Velvet összeszedte a legemlékezetesebb kiborulásokat, Ön pedig szavazhat: melyik hiszti, üvöltözés volt a legnagyobb a ValóVilág 4 történetében?

1. Szandika megcsinálta a chicagót

Lilu szerint nem volt nagy a baj, csak Szandika kisírta magát egy kicsit, míg a kommentelők szentül hitték, hogy egy titokzatos locsolóember szólt be a minigeronazzónak, akit a társai fogtak le és nyugtattak meg a kertben. Végül kiderült, hogy Gombinak és a kamerának üvöltözött Szandika, aki levegőt alig kapva visítozott – máig nem tudni, miért. Szandika chicagót ígért, amikor beköltözött, és bár akkor még nem egészen lehetett tudni, hogy ez mit takar, megmutatta, mi is az. Ha Ön szerint Szandika hisztije a VV4 legnagyobb kiborulása, szavazzon rá.

2. VV Éva leköpte Jerzyt

VV Béci legyűrte VV Olivért a párbajon, majd győzelemittasan visszatért a villába. Ekkor felborult az egyensúly, új világrend látszott kialakulni, ami nem maradhatott üvöltözések nélkül. VV Olivér távozása három kiborulást is eredményezett, amelyekből kettőt Alekosznak és Bécinek, egyet pedig a Kócosnak köszönhetünk, aki VV Olivér kiesése után berúgott, majd leköpte Jerzyt. Ezt a jelenetet szinte minden párbajon, minden összefoglalóban, amiben csak lehetett, leadta a csatorna. Hála az égnek az utolsó párbajon megkímélték a nézőket, és nem kellett százegyedszer is végignézni az alábbi videót, amit a sorban Béci és Alekosz kakaskodásai követnek.

3. VV Béci a részeg Alekoszt alázta

VV Béci tesókájának, a vörösödő fejjel részegen okoskodó Alekosznak szólogatott be, amiért a görög böfögött egyet. Az Igazmondó Hintás játékban Rácz Úr direkt provokálta Alekoszt, várta a böszme kérdéseit, aztán kifakadt. Kiderült, hogy agresszív viselkedése irigységből fakad. “Ki a nagyképű, te görög isten? Te kaviárevő felsőezer? Egy villanyszámlát nem kellett fizetned az otthoni életben, egy semmit. Kemény vagy, te semmirekellő alkoholista" – mondta VV Béci Alekosznak, mielőtt párbajozni indult Szandikával, és bár többen rászóltak, hogy már magát alázza ezzel, tovább suttogott Alekosznak.

4. Alekosz kiosztja VV Bécit

Rácz Úr arca kétségtelenül hatalmas lett, amikor kint hagyta VV Olivért. Alekosz napokig csöndben figyelte, mi zajlik a két részre szakadt villában, majd egyik reggel a maga módján kiosztotta Rácz Urat és elmagyarázta Jerzynek, miért retardált légpisztoly. “Azért, mert te ingben vagy, Béci, azt képzeled, megkülönböztet téged egy beképzelt majomtól? Az ing, hogy ha valaki viseli, ahhoz ember kell..{..}.Itt a lányok már félnek tőled...{..}..Arról te tehetsz, hogy gusztustalanul viselkedsz, amióta visszajöttél a párbajról...{..}.Miért kell kitárni az ajtókat úgy, mint egy földesúr?” – mondta Alekosz Rácz Úrnak. Ekkor az új erőre kapott Jerzy beszólt a görögnek, amiért az megdugná Gigit. “Ha te nem teszed meg, valakinek meg kell” – válaszolta a Alekosz. A szócsatát végül azzal nyugtázta Erőszakból Diplomázott László és Jerzy, hogy agyonvernék Alekoszt, ha tehetnék.

5. VV Olivér lepetézte VV Évát

“Fú, de egy lárva vagy te, bazmeg..{..}.számomra egy pete vagy. Egy lerakott ikra. {...} Most már csak és kizárólag veled fogok foglalkozni a villában, és az lesz a célom, hogy annyira boldogtalan legyél és annyira magányos, hogy az valami iszonyat” – mondta VV Olivér VV Évának. Az ok pitiáner: a Vagány arról faggatta az újonnan beköltözött Jerzyt, a nézőknek lejön-e, hogy mennyire odavan Enikőért. Jerzy nem válaszolt, a Kócos pedig beszólt VV Olivérnek, aki válogatott gúnyos megjegyzései közé szúrta, az elmúlt öt évben senki sem volt számára olyan ellenszenves, mint Éva, pedig verekedett és meg is szurkálták. “Igazi faszcibáló, faszszopó ribanc vagy, aki arra vár, hogy jól megbasszák” – mondta VV Olivér, aki barátja, Alekosz szerint agresszívan viselkedett.

6. VV Laci csöndben bekattant

Erőszakból Diplomázott Lászlóról, a volt Moszad-ügynökről, aki mindent tudott társairól, mielőtt már beköltözött a villába, senki sem gondolta volna, hogy feladja, bár kétségtelen, esélye sem volt arra, hogy egyáltalán a fináléba kerüljön. A hit és becsület híve végül 133 nap után elhagyta a villát, addigra már átesett egy pánikrohamon. Senki sem látta, hogy min megy keresztül, mint ahogy azt sem, ha boldog volt, azt sem, ha vicces, és azt sem, ha szomorú. Azt, hogy idegösszeroppanás-szerű állapotba került, már csak a műsor szerkesztőitől tudta meg a világ. Bevallása szerint kiborulását az okozta, hogy rájött, mindent elért, amit szeretett volna, de a boldogságot sohasem kapta meg.

7. VV Zsuzsi naranccsal dobálta meg VV Olivért

A Villa Bombanője, aki vibrátorral tanította szopni VV Zsófikát, a keze ügyébe kerülő naranccsal dobálta meg VV Olivért, mert már nem bírt  magával. Amazontestű Zsuzsi egy ideig csak szóban vette fel a kesztyűt VV Olivérrel, majd a válogatott sértések után az asztalon heverő narancsokkal támadta meg. A társai próbálták lefogni, hiába. Mivel ezzel megsértette a Villa Szabályzatát - már ha van ilyen egyáltalán -, kizárták. Ha Ön szerint VV Zsuzsi kiakadása volt a legnagyobb kiborulás a VV4-ben, szavazzon rá.

Ön szerint melyik vita/hiszti volt a legemlékezetesebb?

Ha Ön szerint Szandika hisztije volt a legnagyobb kiborulás a ValóVilág 4-ben, szavazzon rá. Ha úgy ítéli meg, hogy VV Olivér lepetézése volt a legerősebb, válassza azt, ha pedig Alekosz és Béci konfliktusai tetszettek Önnek a legjobbak, szavazzon azok közül valamelyikre!