Pippa Middletonnak, Catherine hercegnő húgának egyre több testrésze iránt érdeklődik a világ. Most megmutatjuk, a formás fenék és a megvillantott mellek mögött ki is az igazi Pippa Middleton.

Az év esküvője előtt részletesen bemutattuk a házasulandó feleket, hogy mindenki tudja a legfontosabb tényeket mind Vilmos hercegről , mind – most már – feleségéről, Kate Middletonról. Menyegzőjükön azonban akadt még valaki, aki felejthetetlent alakított: Pippa Middleton, a hercegné húga, a fő-nyoszolyólány. Vilmos herceg szépfarú sógornője visszavonhatatlanul magára irányította a közfigyelmet.

Most éppen félmeztelen fotóival foglalkozik a bulvársajtó – a kérdéses képeket egy ibizai nyaraláson készítették róla, illetve nővéréről, öccséről, és persze Vilmos hercegről. Pippa a felvételeken nemcsak bikiniben, hanem annak felsőrésze nélkül is látható – és természetesen nagyon háborog, amiért ez már világszerte látható.

Ki ez a nő?

Bár az angol sajtó nyomán mindenütt Pippának becézik, a herceg sógornőjének teljes neve Philippa Charlotte Middleton. 1983. szeptember 6-án született, Catherine hercegnő mellett még egy testvére van, James. Nővéréhez hasonlóan jó nevű iskolákba járt, angol irodalom szakos diplomáját az edinburgh-i egyetemen szerezte. Tanulmányai végeztével először egy rendezvényszervező cégnél kapott állást, majd szülei partikellék-árusító vállalkozásánál, a Party Piecesnél állt munkába. Partiszervezéssel is foglalkozik, emellett vezeti a család céghez kapcsolódó Party Times honlapot.

2008-ban a brit Tatler magazin az első számú brit szingliként nevezte meg, azóta is socialite-ként, vagyis társasági hölgyként (esetleg: elitluvnya) hivatkoznak rá. A bulvársajtó a hercegi esküvő kapcsán megjegyezte róla: valóban értékes segítséget nyújtott a menyegző megszervezésénél, különös tekintettel az azt követő, késő esti fogadásra.

Esküvői hozzájárulásából azonban a többség számára csupán annyi volt nyilvánvaló: ember nem látott még ilyen jó seggű koszorúslányt. Ruháját, csakúgy, mint nővére menyasszonyi öltözékét, Sarah Burton készítette. A lagzi után Kate Reardon, a Tatler szerkesztője úgy vélekedett a New York Timesnak: „a nyugati világ minden magazinja őt akarja a címlapján látni. Borzalmasan sok állásajánlatot fog kapni”.

Minden, ami Pippa

Az érdeklődés nem is késett: a herceg sógornőjének bikinis, illetve topless fotói iránt máris fellendült a kereslet. A legtiszteletlenebb ajánlat kétségkívül Steven Hirsché, aki a Vivid Entertainments nevében felkérte a középső Middletont, hogy szerepeljen egy pornójelenetben. Ugyanekkor egyébként öccsének, Jamesnek is ajánlottak szerepet.

A család válasza sem késett – igaz, a pornóügyet valószínűleg méltóságukon alulinak érezték kommentálni, a cicis Pippa-fotók miatt azonban Kate, Pippa és anyjuk, Carole panaszt emelt a sajtóval kapcsolatos panaszokkal foglalkozó brit hivatalnál. A Contact Music értesülései szerint a hölgyek azért írtak beadványt, mert ezen fotók terjesztését már magánszférájuk súlyos megsértésének érzik.

Mindezek mellett arra is kérték a hivatalt, hogy vessen gátat az érdeklődés erőszakos megnyilvánulásainak – a sajtó folyamatosan zaklatja, mindenhová követi Kate-et, Pippát, és lassan Jamest is –, amelyek a hercegnét és családját az utóbbi hónapokban körülveszik.

Azért annyira nem zavarhatja

Pippa Midleton egy ideje azért készülhetett a reflektorfényre, amelyben élete hátralevő részét tölteni fogja: korábban szívesen modellkedett, és mindig elegáns körökben forgott – jó családból való fiatalurak és kisasszonyok társaságában szürcsölt koktélokat a legelegánsabb  klubokban. A Daily Mail szerint családja baráti körében ragyogó, élénk személyisége miatt mindig is róla hitték azt, hogy pompás házasságot fog kötni, ehhez képest visszafogottabb nővéréből, Kate-ből lett hercegné.

A Daily Mail 2008-ban egy portréírást közölt a Middleton-családról, amelyben így ábrázolták a hölgyeket: Kate mindig is aggódott, hogy húga népszerűbb lesz nála, és annak ellenére, hogy ő látszik jobb partit csinálni, féltékeny Pippára.

A Yahoo News szerint a brit sajtó egy része a hölgyeket  "wisteria sisters"-nek, vagyis lila akác nővéreknek nevezi, hasonló okokból, mint amelyekért a született feleségek szereplői is a Lila akác közben laknak: ez a növény a nagyravágyás, a felkapaszkodottság szimbóluma, amely magasra, messzire tör.

Pippára egyébként a partiszervezésnél, illetve a családi cég termékeinek promóciójánál előkelőbb feladatok is várhatnak a jövőben: a britek szerint elképzelhető, hogy udvarhölggyé, vagyis Catherine hercegnő személyi asszisztensévé nevezik ki, hiszen minden, ehhez szükséges tulajdonsággal rendelkezik. Feladata ez esetben nővére ügyeinek, hivatalos teendőinek és látogatásainak intézése lesz.

Az ABC News szerint már karácsony előtt elkezdett randevúzgatni VIlmos herceg egyik régi jó barátjával. A hirtelen támadt érdeklődés pedig jól jöhet neki, mivel ez is egy módja annak, hogy a mellrák-kutatással foglalkozó Too Many Women alapítvány tevékenységére felhívja a figyelmet, amelynek követeként dolgozik. Emellett több jótékonysági eseményen vállal szerepet.