Csak az utóbbi három hétben három hírességnek libbent fel úgy a ruhája, hogy alóla kibukkant az óriás bugyija. Leáldozni látszik a klasszikus villantás korszaka, az új sztár a nagyibugyi. Taylor Swifttől kezdve Jennifer Lopezig mindenki ezt hordja.

Legutóbb Jennifer Lopez mutatta meg a világnak , hogy nem valami csipkés franciabugyit, vadító tangát, esetleg semmit se visel a ruhája alatt, hanem a mostanában egyre divatosabbá váló óriási, nagyon nem szexi, viszont valószínűleg annál praktikusabb, jobb híján nagyibugyinak nevezett darabot.

Ha össze akarjuk foglalni, hogy mi a nagyibugyi, akkor nagyjából azt mondhatjuk, hogy a farpofákat szinte teljesen fedő, egészen magasra felnyúló bugyiról beszélünk, aminél fontos kitétel, hogy nem összetévesztendő a bizonyos átverős, alakformálós fajtával, ami a térd és a mell között leszorítja a teljes testet, kicsit feszesebb körvonalat kialakítva . Szóval egy egyszerű, vitorlának is használható darabról beszélünk.

Jennifer Lopeznél még lehetne azzal magyarázni ezt az alsóneműt, hogy legendásan nagy a hátsója, ráadásul már gyereke is van, fontosabb már számára a kényelem, mint a divatosság vagy az, hogy kihívó legyen. A fiatal Taylor Swiftnek viszont nincs mentség, még akkor sem, ha nála az imidzs fontos része, hogy nem túl izgalmas, nem túl szexi. Az énekesnő az egyik koncertjére vett fel ilyen bugyit, de fellibbent a szoknyája, így mindenki meglátta, hogy mi van rajta.

Amikor a kortársai azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy letépik magukról a ruhát koncert közben, és öltáncot adnak rajongóiknak, akkor jobban belegondolva valóban a nagyibugyi az igazi punk attitűd. Igaz, Taylor Swift korábban hasonló bikiniben is mutatkozott már.

Nem sokkal Swift előtt az Egyesült Királyság egyik legújabb jónő-exportcikke, Emma Watson szaladt el fagyiért hasonló alsóban. Watsontól különösen fájdalmas volt ez a húzás. Egyrészt a Burberry divatmárka arca volt, saját bevallása szerint nagyon szeret jól öltözködni, harmadrészt egy könnyű, fekete nyári ruhához hogyan lehet egy ekkora fehér bugyit felvenni, majd utána rohanni a Tescóba egy jégkrémért?

De persze miért is ne venne nagyibugyit Emma Watson, meg Taylor Swift és Jennifer Lopez, ha a koruk legmainstreamebb polgárpukkasztói is boldogan feszítenek az ilyen bugyiban.

Lady Gaga a Jimmy Kimmel Show-ban mutatta be a nagyibugyis mutatványt. Egy fekete melltartót vett felülre, alulra pedig egy átlátszó, fekete harisnyát, ami alá egy nagy, fehér nagyibugyit, hogy igazán hülye látványt nyújtson. Erre talál róla képet.

Lady Gaga egyik hivatásos másolója, Kesha pedig idén márciusban mutatta meg, hogy mennyire rosszul áll neki az óriási méretű bugyogó. Ő viszont nem is próbálta magát takargatni, egyenesen fürdőruhából vett hasonlót. Az énekesnő az ausztrál tengerparton jógázgatott egy fekete nagyibugyis bikiniben.

Szintén nem takargatta magát túlzottan a divatmozgalom igazi előfutára,  Bob Geldof lánya, Peaches, aki egy ideig modellkedett, aztán úgy döntött, hogy inkább meghízik, majd felvesz egy nagyibugyit, hogy igazán előnytelen oldalát mutathassa.