Összeesküvő Marián már kiérdemelte a KVM (Kilincsre Verő Marci) becenevet, de ezek kívül is volt már hét figyelemreméltó pillanata. Összegyűjtöttük őket.

Összeesküvő Marián munkásságából múltkor már kiemeltük a leglátványosabbat, amellyel kiérdemelte a Kilincsre Verő Marci (KVM) állandó megnevezést. (Tudják, amikor ki akarta verni a zuhany alatt, de nem hagyták egyedül, ezért, miután végre sikerrel járt, a végterméket rákente a kilincsre. Nem, azóta a Velvetben senki sem fogja meg a kilincset.) Vétek lenne azonban szó nélkül hagyni a többi zseniális megmozdulást.

Hányás kanapén

Miután KVM szutyokrészegre itta magát, és úgy érezte, mindenkit szeret, a nappali kanapéján tért nyugovóra, és az elfogyasztott nedvek is előcsúsztak a mohó torokból. A többiek meg takarítottak, mint a kisangyalok, és megpróbálták rávenni, hogy legalább lezuhanyozzon.

Rányomult a szexológusra

Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szextesztet végzett a lakókkal, ami nem azt jelenti, hogy végigment mindenkin, hanem elbeszélgetett velük. Ennek során KVM felajánlotta neki, hogy kinyalja, ám ő nem akadt ki. Indoklás: mert a szexológus belvárosi lány. Ennyit a belvárosi lányokról.

Élő adásban mondta el, hogy ő 3 perc alatt elmegy

Itt a legvégén van a lényeg: a szereplők nem tudták, hogy bár Till Attila bejelentkezése véget ért, ők attól még élő adásban maradtak. A faszvitéz valószínűleg ezért közölte az országgal, hogy ha van idő, akkor ráránt, bár neki ahhoz három perc is elég.

Megüzente anyjának, hogy rárántott

Emlékeznek arra, amikor a mámik olyan buzgón siratták a fiaikat, mintha a frontra vitték volna őket? A közösségi bömbölés kiváltó oka az volt, hogy levelet kaptak tőlük, na egy ilyen szívhez szóló üzenetben tudatta KVM az anyjával, hogy ő bizony már kiverte magának. Juhé!

Meghágta a párnát a nappaliban

A valószínűleg tesztoszteront izzadó KVM nagyon unhatta már a saját markát, vagy elképesztően felizgatja a felmosófával tüsténkedő férfiak látványa, ugyanis míg a többiek takarítottak, ő rámozdult egy díszpárnára, és hágta, serényen. Aztán fel is markolta és elvitte, talán azért, hogy a bimbózó románc beteljesedjen (nem akarjuk tudni), de reméljük, legalább egy kólára meghívta az esemény után.

Telefingta a Másás ágyat

Oly sok realitycelebről tudjuk már, hogy fel volt/van puffadva, miért pont ő lenne a kivétel? Miután nyelvét széltében-hosszában megjáratta Másában, KVM ágyba cipelte választottját, ahol viszont az őt gyötrő szelekre panaszkodott, nyafogva.

Lyukat öklözött a falba

KVM talán hallott róla, hogy október 21-e az öklözés világnapja, talán nem, de már behorpasztotta a gipszkartont. Történt mindez azért, mert őt és anyját, a berúgékony Kati nénit lepatkányozta valaki a nők közül, egy közös felolvasásra szánt levélben. Öklözés 06:50 körül.

Szóval, melyik?

Melyik kulcsszó idézi fel KVM legszebb pillanatát? Ne legyenek

Melyik?

restek, szavazzanak, nekünk elég nehéz eldönteni, hogy az olykor szexért is dolgozó, tarkótól seggig kivarrt fodrász mivel írta be magát a honi valóságshow-k történetébe.

Az is lehet persze, hogy a legjobb felvonás még hátravan: Mása férje szerint ugyanisa nő folyamatosan hazudik – ha erre KVM rájön, valószínűleg nem lesz boldog, ami minimum atomháborúban fog megnyilvánulni.