A többnyire modellként dolgozó Lydia Hearst is ledobta ruhái, ezzel erősítve azt a szabályt, hogy aki megfordul a Gossip Girl című sorozatban, annak vetkőznie kell. A huszonhét éves nőt a tűzhely mellett fotózta Terry Richardson. Hearst korábban már vetkőzött a Playboynak, és Richardsonnak is, szóval nem rutintalan.

Úgy tűnik, aki valahogy kapcsolatba kerül a Gossip Girl című sorozattal, tényleg le kell, hogy dobja a ruháit. A sorozat főszereplőjének, Blake Lively-nek állítólag feltörték a telefonját, így kerültek ki róla a meztelen képek. Leighton Meesterről egy szexvideó jutott ki a netre. Az akkor 23 éves Meester eleinte hevesen tiltakozott, hogy ő lenne rajta, később mégsem perelte be a terjesztőket.

Az éppencsak nagykorú Taylor Momsen pedig tényleg minden lehetőséget megragad, hogy valahogy megmutassa a testét. A koncertjein például rendszeresen félmeztelenre vetkőzik. Hatalmas pechje, hogy az Egyesült Államokban 21 év a korhatár, addig ugyanis nem bontakozhat ki teljesen.

Nem újdonság a meztelenkedés

A Gossip Girlben, azaz A pletykafészekben csak néhány epizódban felbukkanó Lydia Hearst többnyire modellként dolgozik, színésznőként csak egy-két kisebb filmben jelent meg.

Az 1984-ben született Hearst 2003-ban mutatkozott be modellként, de még nem sikerült a legnagyobbak közé emelkednie, bár 2008-ban ilyen-olyan szavazáson már megválasztották az év modelljének.

A meztelenkedés egyébként nem teljesen új dolog tőle, szintén 2008-ban például szerepelt a francia Playboy novemberi címlapján is. Hearst olyan lapok címlapjaira került fel eddig, mint a Harper's Bazaar, a GQ és az Elle, és dolgozott a Louis Vuittonnak, a Pradának vagy a Pumának.

Hearst legnagyobb bulvárdobása talán az volt, hogy néhány hónapig kavart Jeff Goldblummal, aki a '90-es években a Függetlenség napjában, és a Jurassic Parkban is el tudta játszani a komolyan elmélázó tudóst.

Konyha és tűzhely

Terry Richardson egyébként 2008-ban fotózta már meztelenül Hearst, akkor a Self Service magazinnak. A mostani fekete-fehér képeken azért többet mutat a modell, ezúttal nincsen rajta se ing, se bunda, és nincs a lábai között egy kitömött medve se. A huszonhét éves modellt egy konyha tűzhelye mellett fotózta Richardson különféle szexi pózokban.