Bár kiestek, nem jártak rosszul a Való világ 5 játékosai. Az ismertebbeknek, Shadinak, Dyának és Cristofelnek hétvégente több diszkóban is jelenése van; ilyenkor két órán keresztül generálják a bulihangulatot, táncolnak és beszélgetnek a jelenlévőkkel. Százezerért.

Még VV szeretlek-picúr Gombi is többe került két órára, mint a Való világ 5 kiesett játékosai. Információink szerint Cristofel, Shadi, Dya és Annamária kétórás jelenléte körülbelül százezer forintot ér meg a diszkótulajdonosoknak, míg az előző széria érzékeny fiújáért vagy plasztiklény Szandikáért akár 130 ezret is fizettek. Szandika ezért a pénzért még a mellét is megmutatta, VV Dya viszont ilyesmit nem vállal, inkább csak koktélokat kever, és közben örül, hogy megismerhet más városokat. Sötétben.

VV Dya autogramot ad és fotózkodik

„Nagyon élvezem a fellépéseket, mert megismerem a különböző városokat, azoknak a diszkóit, meg nagyon barátságosak az emberek, elbeszélgetek velük” - magyarázta a playmate. Kérdésünkre azt is elmondta, miben merül ki az ő fellépése. "Általában odamegyek, van egy hely, ahol én ott vagyok, és odajönnek, fotózkodók, autogramot adok, van, amikor beállok a DJ-pult mögé, és beszélek hozzájuk, meg van, amikor beállok a mixerpult mögé, és én is csinálom a koktélokat. Olyankor legalább több a forgalom" - fogalmazta meg gondolatait VV Dya, majd megjegyezte, amellett, hogy nagyon jól érzi magát, meg is éri, mert igen, valóban százezer forintot kér el értük a menedzsment. Azt már nem részletezte, hogy ebből a jutalékok levonása után mennyi marad meg nekik.

A legutóbbi párbaj vesztese, VV Annamária még csak egy haknin van túl, ami elmondása szerint így nézett ki: "Most először bemutatkoztam, küldtem nekik egy számot, rengeteg sok fotózás volt, autogramosztogatás, meg szó szerint harcoltak azért, hogy melyikőjükkel táncoljak." Halálos tekintetű Annamária persze nagyon jól - mit jól, fantasztikusan - érezte magát, alig várja a következő alkalmat.

VV mi-van-öcsém Cristofel arra vár, hogy felfedezzék

VV Veronika korábbi szerelmének, Cristofelnek állítólag tele van a naptára decemberre, bár extrákat ő sem kínál. "Nagyon boldog vagyok, és januárban elvileg Romániába is megyünk. Most 25-én Szerbiába megyünk, két helyre is, úgyhogy nagyon-nagyon sok felkérésem van." Pöcsgipszelő Cristofelnek azért jönnek be ennyire a haknik, mert pénzt keres velük, nagyon jól érzi magát, csajozik, ingyen bulizik és ingyen iszik - utóbbit mostanában csak mértékkel, mert elkezdett edzeni.

"Nagyon sokat táncolok, de nem úgy, hogy meztelenül a színpadon, hanem csak úgy a tánctéren. Aztán mondom a szokásos sztorit, hogy 'mi van öcsém', ezeket imádják az emberek, és ugye a DJ-pultnál be szoktam szólogatni mindig, minden hülyeséget mondok, amit csak lehet" - szóval Cristofel így keres pénz. A díjazásáról nem beszélt, csak annyit mondott, nem keres keveset, de nem is túl sokat, amit meg megkap, azt a szüleinek adja. "Most jó ez, de egy idő után ez a pénz is el fog fogyni. Úgyhogy én akkor lennék a legboldogabb, ha valaki nagyon fölfedezne, és egész életemben színészkednék vagy bármi, ez lenne a legkomolyabb. Akkor lennék a legeslegboldogabb. Most is azon agyalódok, hogy nyitni kéne egy pizzériát, de nagyon nehézkes".

VV Shadi rappelve hálálkodik

Playmate Dya pasija, VV Shadi saját számot szeretne megjelentetni, így a haknijaiból befolyó pénzt félreteszi. Haknizni persze ő is nagyon szívesen megy, azt mondja, ha napközbeni rendezvényre vagy jótékonykodni hívják, arra is elmegy, és még pénzt sem kér. "Szerettel megyek mindenhova, az más kérdés, hogy van az éjszakai élet, ahol ezért fizetnek is" - magyarázta.

A többiekhez hasonlóan beszélget, erősíti a bulihangulatot a haknikon, plusz még egy néhány soros rapszöveget is előad. "Azt szoktam csinálni, hogy amikor tudom, hogy melyik városba megyek le, akkor írok egy tizenkét soros vagy nyolcsoros dolgot, amit el tudok rappelni, ilyen köszönet- és hálaorientált szöveget. Hogy mondjuk „köszönöm, hogy itt lehetek, örülök, hogy itt lehetek veletek, és tittiri-tattatara”, hogy azt érezzék az emberek, hogy tényleg - és így is van -örülök annak, hogy Szolnokra lemehetek egy diszkóba bulizni, mert kíváncsiak rám a szolnokiak."

VV Bandira senki sem kíváncsi

A villa szűzfiújának néhány héttel a műsor kezdete után, október elején kellett távoznia, és mivel ilyen hamar kiesett, nincsenek felkérései. Visszament a főiskolára, nagyjából ennyit tudott mondani, amikor arról kérdeztünk, hogyan alakult az élete. "Sajnos nem jött össze a dolog, nem nagyon hívnak engem. Alekosszal ugyan terveztünk, hogy majd megyünk együtt ide-oda haknizni, de az csak terv maradt, végül nem lett belőle semmi" - mondta.