Elmaradt a dráma, a köpködés a VV5 döntőjén, Csaba tujás méltósággal viselte a vereséget Attilával szemben. A három és fél órás műsoridő alatt kifáradtak a nézők a helyszínen és a tévé előtt, de azért akadt néhány színesítő elem, mint például VV Vera mélydekoltázsa és hónaljhája vagy VV Dya bugyivillantása. Összeszedtük, mitől volt mégis túlélhető a finálé.

VV Dya bugyit villantott és gebe

Shadi volt csaja - aki most Fecóba szerelmes, ezt kövessék - alatt most épp annyit mutat a mérleg, mint a villaléte előtt, magyarázta az óriásikrek tulajdonosa a döntőn a Velvetnek. VV Dyán egyébként már-már anorexiás jegyeket is találtunk, a dereka mellett a combja is elképesztően vékony, de legalább a melle garantáltan nem csoffad össze. Nem tudni, hogy mitől fogy, merthogy nem fogyókúrázik, gyorséttermi kaján él, és attól sem riad vissza, hogy éjféltájt fehér csokit egyen - a saját szemünkkel láttuk. Különösebb akció nélkül is maradandó élményt nyújt VV Dya, hát még ha meg is szólal, de szerencsére nem érte be ennyivel, egy villantást is eleresztett a stúdióban, így derült ki, hogy fekete bugyit visel.

Muri Enikő extraminiben ugrált

Az X-faktorosok közül a mostanában inkább színjátszó Muri Enikő lépett fel elsőként a műsorban, és bár a számból csak a rapbetétre emlékeztünk - ugye, volt ilyen? -, Muri Enikő megmaradt memóriánkban az extramini, pánt nélküli ruha miatt, amit gyakrabban fogdosott, mint megboldogult Jacko a péniszét. A rövid ruha viszont előnyére nyújtotta a lábait - reméljük, Attila látta -, bár az ugrálást még mindig nem értjük.

Attila többször is elsírta magát, és a villa az ő szerelme

A VV5 győztesét elég volt kisfilmekkel arra emlékeztetni, hogy a villában töltött idő alatt mennyire levetkőzte szigorúan taktikus énjét és utat engedett az érzelmeinek, és máris elbőgte magát. Erre Kovalcsik Ildikó Liluból kitört az óvónő, és megnyugtatta Attilát, higgye el, a szülei bizonyára büszkék rá, mindegy, mit csinált gyerekként. Attila persze akkor is elzokogta magát, amikor kiderült, 68%-kal ő nyerte meg az összesen körülbelül 50 milliós fődíjat.

Attila könnyezését persze semmivel nem lehet felülmúlni, és igen, tényleg hiányzott egy csomó minden a VV5-ből, de azért azt még mindenképp az emlékezetes pillanatok közé sorolnánk, amikor Attila megszólította a villát. "Kedves villa, a szerelmem voltál, a kedvesem, az édesem" - búcsúzkodott a győztes az ingatlantól. "Édes szerelmem, a mi történetünk most véget ér, de még látjuk egymást" - így köszönt el.

Visszakérték a transzparenseket a Kökin

Az RTL Klub a Köki Terminálra szervezte a statisztákat rajongókat, a helyszínt megjárt kollégáink szerint úgy körülbelül százan lehettek jelen, de úgy tűnt, nem annyira a műsor, inkább a műsorvezetők miatt látogattak el a Kökire. A tömeg koordinálása meglehetősen szórakoztatóan zajlott, de az igazi LOL-faktort abban éreztük, hogy a szervezők arra kérték a rajongókat, hogy távozás előtt adják le a transzparenseket, amiket a szurkoláshoz kaptak érkezéskor. Vajon mire használják majd ezeket az RTL Klubnál?

Vera kakadunak öltözött és hónaljhájat villantott

Kertész VV Vera hízott, sokat, pont, mint a többiek, rajta mégis sokkal jobban látszik. A stúdióban ülve még hónaljhájat is villantott, szóval talán tényleg nem ártana az adottságai alapján öltözködni, de hát ő tudja. Az egykori Velvet Arca-versenyző a sminkkel sem spórolt, a szemét sötétre festette, a száját meg vérvörösre, a haja pedig egészen kakadusra sikerült, bizarr látvány volt, annyi biztos.

Lilu és VV Vera mélydekoltázsa

Kovalcsik Ildikó Lilu mélyen dekoltált ruhája után arra jutottunk, hogy tényleg trendi a kis mell, de ha nem, Lilu akkor sem szégyelli hangsúlyozni mellvölgyét. A műsorvezető ruhájának V-kivágása majd' a gyomráig ért, ijesztő VV Veráé úgyszintén, de neki volt is benne valami, ami vagy zsír volt, vagy nem. Lilué valahogy szimpatikusabb.