Lehet fanyalogni az erkölcsi fertő láttán, de a realityk is betöltenek egyfajta felvilágosító funkciót. Mi most összegyűjtöttünk tíz dolgot, amit az Aranypartból tanultunk meg, és bármikor jól jöhet.

A szerelemhez nem elég dugni. A hűtőházban hideg van. A pezsgőfürdő hamar mocskolódik. A csirke emlős. És ez még csak négy tény volt azok közül, amelyeket az Aranypartból tanultunk. (Amely, bár véget ért, de legalább a legértelmesebb szereplő, Pörkölt, a nyúl túlélte.)

1. A szerelemhez nem elég sokat szexelni

Már az Aranypart első adásából kiderült, hogy apuka hiába tol valaki segge alá egy Corvette-et, a társkeresés még így sem egyszerű. Ádám a következőképpen panaszkodott Csöccsel Támadó Melittának: "Kerestem az igazit, de nem találtam meg, pedig mindenkit megbasztam." Köszönjük, Ádám.

2. A bőröndbe nem csak ruhát lehet tenni

Éden-Aranypart Levi bár Kolumbiában parádés hányásokat produkált, Siófokon viszont csak egyszer tette ki, ami a szívét nyomta. Akkor viszont nagyon látványosan: beleült a bőröndjébe, majd egy előrehajlós kisterpeszben beleokádott. Nagyon röhögtek rajta, de így legalább nem a padlót mocskolta össze.

3. A szopást nem éri meg erőltetni, mert jön az állkapocsgörcs

Csontos Testű Ada és Korvettádám sokáig kerülgették egymást, aztán mindent bepótoltak: mi is több videóban mutattuk be, ahogy a két realityszereplő egymásnak esik, hol takaró alatt, hol anélkül. A tarkótól seggig kivarrt Ádám hosszasan dugta Csontit, akinek szája egy idő után, hiába akarta viszonozni a kedvességet, nem bírta, és begörcsölt.

4. Ha magadtól nagy a melled, nem dugnak meg

Melitta története a legszomorúbb az összes szereplőé közül: hiába indult rá már az első nap felváltva szinte minden férfire, egyik sem gyűrte maga alá. Kicsit sajnáltuk, főleg, amikor kínjában az óriásmelleit is bevetette. Bezzeg a lapos Csontinak, a műcsöcsű Nikinek összejött számtalan dugás, Beki meg ugyan a sorozat végéig várt Levi megmászásával, és majdnem sikerült is neki, de közbejött a bob.

5. A jacuzzit minden nap pucolni kell

Ritkán keveredünk jacuzzi közelébe, de azért vannak elképzeléseik arról, hogyan is működhet. Az Aranypartból azt is megtudhattuk, hogy a szerkezetet minden egyes használat után ki kell tisztítani. Jó, az rendben van, hogy ha beledobnak egy széket, meg egy ruhaszárítót, akkor nem árt utána kiszedni belőle a szötymőt, de meglepő, hogy egyetlen epizód sem telt el anélkül, hogy valaki ne kurvaanyázna, miközben a kéjcsobogdát hipózza.

6. Sose adjuk fel, valaki csak odatartja

Korvettádám nagyon akart dugni, nem tudjuk, miért. Az első éjszaka Éden Szandrát támadta le (aki utána összejött az apjával, muhaha), ám rövid maszatolás után átmászott Niki ágyába. A félrészeg dugás után azonban új vizekre evezett, és végül Csonti alatt, felett, mögött és előtt meglelte a vágyott kielégülést. Sose adjuk fel, mindenkire vár valahol egy Csonti.

7. Az embernek úgy is lesz pénze, ha nem dolgozik

Ember nem látta, hogy az Aranyparton dolgozók (höhö) valaha egyetlen vendégnek is csapoltak volna egy sört, de valamiért mégis kaptak fizetést. Ergo elég csak állni egy pultban, aztán inni, bulizni és hülyének lenni, és már dől is a lóvé. Jövő nyáron kipróbáljuk.

8. A hűtőházban hideg van

Levi és Farokvillantós Pitta, a két dugatlan anyagbeszerző körútra indult, amelynek során sokszor tévedtek el, de nem is ez volt az izgalmas a helyzetben, hanem hogy meglepve tapasztalták a hideget a hűtőházban. Igen, fiúk, a hűtőház hideg, erről nevezték el.

9. A takarónak lelke van

„A takaró az egy nagyon hasznos személyiség ilyenkor, mert nincs az a kamera, ami átlát rajta” – fejtette ki az Alfahím, amit nem kívánunk kommentálni. Legfeljebb annyit lehet hozzátenni, hogy Niki pólója is hasznos személyiség, a műtött csöcsű asszonyság ugyanis egyszer sem vette le dugás közben. Mindegy, biztos alatta volt a plasztikai sebészeti klienseknek kialakított gyógymelltartó.

10. A csirke emlős

Elmebajnok fiataljaink férfitagozata vad főzésbe kezdett, és bár egy ideig elszórakoztak azzal, hogy beazonosítsák a csirke egyes testrészeit, a végén konszenzusra jutottak. „Nekem fogalmam sincs, hogy miből áll egy csirke vagy miből nem áll, azt tudom, hogy emlős” – mondta Pitta, és ettől megnyugodtak a kedélyek.