A volt megasztáros énekesnő csütörtökön forgatta le Sztereó láz című számának videóklipjét, amit nemcsak azért szeret, mert ő szervezte le az egészet, hanem mert végre kibontakozhat, és megmutathatja a valódi énjét. Az eladhatóság érdekében rá is erősít az imidzsére a leszbivonallal, amiben Kari Kata explaymate segíti, sőt, a felvételen csíkos tangát és felragasztható szilikon melltartót is villantott, igaz, az utóbbit csak egy ruházati baleset miatt.

„Egy nagyon vagány, bevállalós klipet csinálunk, szerintem az eddigiek közül ez lesz a leghitelesebb” – mondta a Velvetnek Sztereó láz című számához készülő videóklipjének első jelenete után Bencsik Tamara. Az exmegasztáros énekesnő még az eredeti mellekkel érkezett a III. kerületi White Angel nevű szórakozóhelyre, a köbcentinövelő műtétet ugyanis csak áprilisra tervezi. „Mindent én raktam össze a támogatóktól kezdve a sminkesig, iszonyatos pörgés van, nagyon izgulok” – folytatta Bencsik Tamara, aki úgy érezte, most, hogy már senki sem aggat rá kamuimidzseket, megmutatja, milyen is valójában. „Alapvetően egy nagyon temperamentumos lánynak tartom magam, és úgy gondoltam, miért ne bontakozhatnék ki. Megmutatom, hogy ki vagyok én, ebben a klipben végre maximálisan magamat tudom adni” – részletezte.

Csókolózott már lánnyal

Bencsik a külföldi trendeket követve rá is erősít vagányságára a leszbivonallal, amiben Kari Kata explaymate segíti. „Lesznek olyan jelenetek, ahol igencsak közel kerülünk egymáshoz, kicsit megpiszkáljuk a csajok fantáziáját. Nem fogjuk túlzásba vinni, de lesznek forró jelenetek, erőszakosan érintjük egymást, törünk-zúzunk majd. A DJ-pultnál kiszúrom magamnak, és ő lesz az áldozatom, akit megpróbálok elcsábítani” –vázolta a koncepciót az énekesnő, amit vőlegényével és menedzserével rakott össze. Bár kibontakozásról beszélt, a leszbivonal nem ezért került bele, hanem az eladhatóság és a vagányság miatt, mint mondta, továbbra is férfipárti. Ellenkező esetben már véget ért volna több mint két éve tartó párkapcsolata. „Persze, próbálkozásai mindenkinek voltak, nekem is. 12-13 éves lehetettem, amikor az egyik barátnőmmel kipróbáltam, milyen lánnyal csókolózni, de megmaradtam a fiúknál” – tette hozzá.

A forgatáson nem ment minden simán, az egyik jelenet alatt elszakadt az exmegasztáros énekesnő kristályos melltartójának pántja, de még időben észrevette, így megúszta egy szolidabb villantással. „Gyorsan odakaptam, de akkor sem lett volna nagy baj, ha teljesen lecsúszott volna a Swarovskival kirakott melltartóm, ugyanis felragasztottam alá egy szilikonból készült melltartót” – mondta. Bencsik Tamarától azt is megtudtuk, hogy a magyar előadók is Lady Gaga extrémebb alkotásai óta mernek merészebb klipeket készíteni. „Addig nem igazán mertük bevállalni ezeket, mert attól féltünk, hogy esetleg elrettentjük az embereket, de Lady Gaga elég stílusosan behozta ezt a vonalat, amivel tulajdonképpen a magyar előadókat is felszabadította.”