Ő is cigánygyerek, én is, gondoltam, induljon el valahogy – így magyarázta Gáspár Győző, hogy miért készített közös dalt a VV5 szereplőjével, Fecóval. Az apja tanyáján dolgozó showman úgy érzi, a számba nem lehet belekötni, már persze a hangi adottságokat leszámítva. A dalhoz videóklip is készül majd, hiszen az Eperfesztivál közönsége is imádta.

„Most perpillanat nem sok felkérésünk van még a közös dalra, de én egyébként is inkább tévéfelvételekre megyek majd vele, Fásyhoz például” – mondta a Velvetnek Gáspár Győző, aki állítása szerint azért készített közös dalt a mulatósbiznisszel próbálkozó VV Fecóval, mert így akart neki segíteni. Aztán meg, nyilván a haknik meg az azzal járó gázsi is jól jönne, különösen úgy, hogy az adócsalással vádolt showmant az apja támogatja, fellépései csak mérsékelten vannak, mert „az X-Faktor és a Megasztár megölte a magyar piacot”.

100 euróért venne autót a Bende

Hallgassa meg Gáspár Győző és VV Fecó dalát

Keményen dolgoztak rajta

„Ő is cigánygyerek, én is cigánygyerek vagyok, gondoltam, induljon el valahogy. Aztán egyszer összetalálkoztunk egy stúdióban, és akkor meg is beszéltük a közös produkciót” – indokolta meg Gáspár a közös dal keletkezését, majd hozzátette, szerinte a számot nem lehet legagyizni, de legalábbis mindent elkövettek, hogy minőségi munkát hozzanak létre – de döntsék el önök, sikerült-e.

Lenyomják VV Cristofelt?

„Dolgoztunk vele hat hetet, és megpróbáltuk nem olyanra csinálni, mint a többi VV-s sztár, nem egy nap alatt dobtuk össze. Élő zenekarral vettük fel, a vokalista lány a Győzike-produkcióban volt énekesnő. Megpróbáltunk olyan szöveget írni, ami az ő meg az én életemről is szól. Olyan dalt készítettünk, amibe szerintem nem lehet belekötni, jó, mondjuk nálam már abba is belekötnek, hogy még élek. Tudom, hogy nem vagyok egy jó énekes, egy Andrea Bocelli, de a közönség már az Eperfesztiválon is imádta a dalt, pedig akkor mutattuk be.”

Tanyán dolgozik

Habár a roma showman az utóbbi időben kerülte a médiát, most VV Fecó érdekében nagylelkűen beáldozza magát - nyilván kizárólag VV Fecóért - és népszerűsíti a közös dalt, amihez hamarosan klip is készül, és az sem kizárt, hogy lemez is lesz. Amúgy meg az apjával – akivel öt év után nemrég kibékült -, az anyjával és a testvérével dolgozik. Igen, úgy, dolgozik. „Édesapám segít minket, vesz Evelynnek cipőt, ha kell, meg Virágnak is, amire szüksége van, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki. A tanyáján dolgozom, 3000 sertésünk van, bárányunk, kacsáink, 13 lovunk, és imádom, mert nyugalom van.”

Gáspár azt mondja, nem élnek túl jól, és igen, tényleg járt Manchesterben, de azt is meg tudja magyarázni. „Egy magyar házban voltam fellépni, és úgy egyeztem meg velük, hogy ha fizetik a repülőt, a szállást, és megoldják, hogy eljussak a stadionba, akkor nem kérek plusz gázsit. Így barterben megcsináltam a haknit, szóval nem, nem kerestem milliókat. Remélem, lezárul már lassan az adócsalási tárgyalássorozat is, mert már kezdek megcsömörleni attól, hogy mindig azzal kerülök a címlapokra.”

VV Fecó: Hihetetlen, hogy Győzikével dolgozhatok

A VV5-ös is úgy érzi, hogy ő és Gáspár nagyon hasonlóak. "Nemcsak a hangszínünk passzol, de a karakerünk is stimmel, most anélkül, hogy megbeszéltük volna, mindketten fekete-fehérben mentünk a fellépésre. Győzike próbál nekem segíteni, de én is neki, összerakjuk a haknijainkat, oda-vissza működik ez. Korábban nem ismertem Győzikét, csak a show-t néztem, azt nagyon szerettem. Hihetetlen, hogy együtt dolgozhatok vele, sosem gondoltam volna, hogy bekerülök ebbe a körbe" - nyilatkozta a Velvetnek VV Fecó, aki egykori villatársa, VV Eszter július 7-i esküvőjén is fellép majd.