Nézegesse hazai celebek lábfejét

2012.08.11. 10:40
Nyáron még a celebek lába is előbukkan, és előszeretettel posztolnak fotókat róla. Képeik közt utánanéztünk, hogy találunk-e kopott körömlakkot, vagy gombás és repedezett sarkakat. Most kiderül, ki mennyire ápolja a lábfejét.

Hazai vonalon nem találtunk olyan súlyos deformitásokat, mint Victoria Beckham bütyke, és hálistennek az olyan gombás körmök is kimaradtak, mint amit Lisa Rinna villantott – a fotót itt nézheti meg. Sok celebnek viszont a legtöbb fotón cipő takarja a lábát, és lehet, hogy nem véletlenül. Bár Kováts Vera egy feljelentőnk szerint mezítláb forgatott nemrég, meztelen lábujjairól fotót nem tett közzé, hogy megörvendeztesse a lábfetisisztákat, és Medveczky Ilona piskóta méretűre püffedt lábáról sincs sajnos képanyagunk. Lola lábfejét viszont teljes pompájában láthatjuk, amint kölyökkutyát pihentet rajta. Körömlakkja tökéletes, a kopás jelei nem mutatkoznak, de ezen kívül mást nem mutatna meg magából a fiatal énekesnő.

Egyetlen férfi versenyzőnk, Fluor Tomi képéből nem sokat lehet látni azon kívül, hogy minden bizonnyal nyaralás közben készült. A kompozíciót még hangulatos mécsesekkel is feldobta. Karácson Tamás egyébként más romantikusnak mondható fotót is posztolt már Facebbokra, de azon nem látszódott az ollóért kiáltó lábkörme. Bódi Sylvi egyik fotója szerint lábfején látni némi sebet, amit vagy a nem pont túrázásra kitalált cipők okoztak, vagy takarítás közben szerezte a modell. A többi képen viszont gondosan takarják a rettentő magas sarkú cipők a problémás részeket. Zimány Linda a tetoválásai mellett lábfejét is előszeretettel teszi közzé, de fedetlenül csak egyszer láthatjuk. Körömlakkja kissé kopottas és lábujjai is girbegurbák a körömcipőktől, valószínűleg a többi fotón ezért bújik csizmába, de azok legalább jól is állnak neki.

Melyik celeb menjen pedikűröshöz?

Dukai Regina mostanában pasijával pózol egyszál bugyiban, lábfeje és körömlakkja pedig szinte tökéletes, csupán a rátapadt homok ronthatja el némileg az esztétikai élményt. Másik képén viszont már tényleg minden makulátlan: hibátlan francia manikűr, ápolt lábfej. Debreczeni Zita lábujjai sajnos egyik fotón sem bukkannak elő, de a tökéletes és hosszúlábú fotós-modellről el sem tudjuk elképzelni, hogy gombák éktelenkednek a körömágyában. Maximum csivavák a dekoltázsában, de az meg nem fertőző. Szabó Zsófi lábfejét is majdnem minden esetben sportcipő takarja, de mivel a Balaton körbetekerése után is makulátlan volt kezén a körömlakk, így bizonyára a lábfejére is sok gondot fordít. A színésznő Lolához hasonlóan, lábfején pihenteti új kedvencét, egy másik képen pedig lábfeje mellett a siófoki panorámát is megcsodálhatjuk.

Most pedig fogjon egy lavór langyosvizet, helyezze magát kényelembe, áztassa be a lábát, és reszelje le a bőrkeményedéseket! Közben nézze végig galériánkban a magyar celebek lábfejeit, hasonlítsa össze sajátjával, és ha valakivel nem elégedett, zavarja el pedikűröshöz!