Rubint Réka lett a leghiúbb celebnő a Facebook-fotói alapján, férje viszont be sem került az alábbi listába, amiben a legkevélyebb férfiakat vesszük sorra. A közösségi oldalra feltöltött fotókból kiderült, hogy a pasik kevésbé szeretik mutogatni magukat sportolás közben, de Steiner Kristófnak hála állatos fotót itt is láthat.

Varga Viktor

A legkevesebb képet az egyik legexhibicionistább celeb, Varga Viktor tette fel magáról Facebook-oldalára. A Csillag születik felfedezettje mindössze 140 fotót posztolt magáról a közösségi oldalon, ahol az a kép már nem szerepel, ami az énekes arconcsapását bizonyítja. Akadt viszont olyan fotó, amin új csajával, Cynthia Dictatorral pózol.

SP

Éder Krisztián SP is megdöbbentően kevés fotót mutat magáról rajongóinak, és azt is ritkán. A 160 kép közül hiányoltuk a saját munkákat, ugyanis az előadót nemrég vették fel a MOME fotográfia mesterképzésére. A nyarat még Nagy Rékával, a Topmodell nyertesével kezdte, azóta azonban sokat nem hallani róluk. Igaz, addig sem.

VV Cristofel

A VV5-be kubai macsóként bekerült VV Cristofel – akinek Rock a példaképe – ugyanannyi képet posztolt magáról, mint SP, ám az ő albumaiban csodálatos gyöngyszemeket találtunk. Az exvillalakó előszeretettel pózol autókkal és szőke nőkkel, vagy mutogatja felsőtestét hivatalos Facebook-oldalán, persze mindezt kivételes képaláírások kíséretében. Kubairitmus Cristofel némi illegális anyaggal is lövi magát annak érdekében, hogy jobban nézzen ki.

Majka

Majoros Péter 300 képén leginkább a barátai, vagy gyermekének anyja, Dundika szerepel. A rapper-műsorvezető a sok fotó ellenére nem igazán magamutogató alkat, kivéve, ha nyilvános vizelésről van szó. Majoros új számára nem voltak vevők a hazai rádiók, de kórházba nem ezért került, hanem mert ismét megműtötték a szívét. A kórházból szerencsére nem posztolt fotót.

Gáspár Győző

A Romantic egykori frontembere az előbbi celebekhez képest belehúzott. Rajongói 450 képen keresztül csodálhatják a zebracsíkos háttereket, de lehet, hogy csak októberig, amikor is ítéletet hoznak adócsalási ügyében. Gáspárnak egyébként elege van a bulvárból, elmondta, hogy a törökországi luxusnyaralást ajándékba kapta, és megjelent tévinformációk miatt perelni fog. A képek között találtunk egészen megdöbbentő fotókat, amikből egy, a hazai celebvilágban tájékozatlan külföldi azt is gondolhatja, hogy Gáspár melegpornós.

Fluor Tomi

SP oldalbordája, Fluor Tomi a következő, 500 izgalmas fotóval. Karácson Tamás a legtöbb képen nagyon örül magának és a világnak, általában bulizik, de van, hogy romantikus is. Amint azt a galériában is láthatják, legutóbb Istenes Bencével verette a Balaton Soundon, Dér Henivel viszont nincs közös képe.

Steiner Kristóf

A leghiúbb férficeleb nem Schobert Norbert lett, így Rubint Réka férfi párja most kivételesen Steiner Kristóf. A Hajónaplók írója most Tel-Aviv és Budapest között ingázik, előbbit egyébként jobban szereti. Szerinte "van valami Izraelben, amit nagyon nehéz körülírni, az egész olyan, mintha valami furcsa drogon lenne az ember", fogalmazta meg a gondolatait korábban, amikor arról is beszélt, hogy a házasságot menőnek tartja. Dukai Reginával is van közös fotója, de Özgét is megtaláltuk pár képen, aki már nem csak itthon számít celebkutyának.

Melyik celebpasi teszi ki a legjobb fotókat?

A celebpasik tehát nem annyira magamutogatók, mint a nők, de azért náluk is találtunk pár izgalmas fotót. Gáspár Győzőnek nem sok nyaralós képe van annak ellenére, hogy most ért haza a nyaralásból, de legalább megnézhettük, milyen lenne csirkepásztornak. Rettentően sajnáltuk, hogy Schobert Norbert nem teszi nyilvánossá az albumait, de reméljük, Cristofel felsőteste ellensúlyozta ezt a hiányosságot. Most pedig szavazzon: melyik celeb fotói a legizgalmasabbak vagy legviccesebbek?