Ciki vagy nem, de a magánéletüket nyilvánosan bemutató celebeknek olykor a kapcsolat vége után is együtt kell mutatkozniuk. Különösen, ha szakmabeliek. Nekünk mondjuk nem Rihannánk vagy Kristen Stewartunk, hanem Szinetár Dóránk van.

Ha két celeb – akik ráadásul ugyanabban a szakmában tevékenyek – szakítanak, elég nehéz egymást elkerülniük, de azért egy kis szervezéssel megúszható a dolog. Vannak azonban helyzetek, amelyeket nem lehet kikerülni.

Szeptember 6-án például az MTV videós díjkiosztóját, a VMA-t tartják Los Angelesben, amelyre Rihanna, Chris Brown és Drake is hivatalosak, ugyanis mindannyiukat díjra jelölték. Ha még emlékeznek, Rihannát Brown az 51. Grammy-díjkiosztó előtt csúnyán összeverte, amiről az énekesnő a mai napig sírva beszél (kacsolatuk történetéről bővebben itt írtunk). Aztán Brown és Drake is összeverekedtek, méghozzá nyilvánosan. Alig várjuk tehát, hogy ki kit fog megverni az aktuális díjátadón, de igazából azért drukkolunk, hogy Rihanna egy-egy tockossal helyretegye a két hülyegyereket, aztán énekeljen tovább.

Álompárok

Ugyanezen a díjátadón egyébként Robert Iszom Pattinson és Kristen Levelezek Stewart is együtt került volna színpadra, ami válogatottan hülye helyzetek sorát okozhatta volna. Csakhogy ők szétmentek, mert a nő félrelépett, így már nincs szükségük közös promóciós mosolygásra, hogy népszerűsítsék az Alkonyat-sorozatot, vagy éppen önmagukat.  Pattinson egy laza húzással egyébként már új filmje bemutatójáról is kitiltotta Stewartot, bár lehet, hogy ez valóban a fim producereinek kérése volt.

A Huffington Post úgy tudja, Stewart a díjátadó helyett a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon fog sajtóvisszhangolt kelteni új filmjének, míg Pattinson egyelőre nem döntötte el, hogy ott lesz-e, vagy sem. Együtt mutatkozniuk viszont tényleg csak akkor lett volna jó, ha mindketten hatalmas adag öniróniával lépnek színpadra, és beszélnek kapcsolatuk végromlásáról. Különben vagy egy zavarodott, közös beszédet tarthattak volna, ami nagyon ciki, vagy lehettek volna kedvesek is egymással, ami alapján a rajongók azt hihették volna, megint együtt vannak.

De van egy magyar történet is, amely rímel a témára: a Szinetár-Bereczki szakítás, amely körül akkora csend honol, hogy csak na, csak pletykák terjednek arról, hogy már mindketten mással boldogok, de nyilván erről sem beszél egyetlen színházi bennfentes sem, aki vállalná a nevét. A házaspárnak mindenesetre még számtalan közös fellépése lesz, merthogy az utóbbi években főleg duettalbumaik anyagával hakniztak országszerte.

Bereczki Zoltán menedzsere a napokban úgy nyilatkozott, hogy a koncertszervezők a szakítás után is kíváncsiak szerelmes slágerekre a páros előadásában. A férfi honlapja alapján még november elején is lesznek közös fellépéseik, de hogy ezeket tényleg megtartják-e, azt az érintetteken kívül egyelőre csak a jóisten tudja – a menedzsert többszöri próbálkozásunk után sem tudtuk elérni (Bereczki facebookja alapján úgy tűnik, a fellépéseket még vállalják, ami vagy azt jelenti, hogy szent a béke, vagy azt, hogy nagyon kell a pénz). Mindenesetre elég bizarrnak tűnik, hogy az egykori szerelmespár még hónapokig énekelheti egymásnak, hogy „hát akkor állj elém, / és nézz csak rám, /itt az arcom és ha kell, talán neked adnám, / állj elém és nézz meg jól, /már csak tőled függ, és bármi lehet az álmunkból!". Mindegy, csak megoldják majd valahogy.