Amy Winehouse Paris Hiltonnal pózolgatott egy 12. kerületi bevásárlóközpontban, de nyilván nem, csupán hasonmásokról van szó, akiket összeszedtek egy csokorba, hogy aztán végighaknizzák velük Európát. Döntse el ön, hogy mennyire hasonlítanak a külföldi celebekre, és hogy sikeres lesz-e a produkció.

Négy celebhasonmást fotóztak pénteken a 12. kerületben, a MOM Park közelében, nagy bejelentést ígértek, a fotózáshoz meg járt promóciós energiaital is, mi más ez, ha nem jól átgondolt árukapcsolás. Azt sejteni lehetett, hogy olyan nagy bejelentésről nem lesz szó, hát nem is volt, most figyeljenek: egy Grexa Zsolt nevű menedzser, aki eddig valóságshow-szereplőket és pornósokat szervezett klubokba, kitalálta, hogy végighaknizza Európa diszkóit pár celebhasonmással. Na, hát pont ennyi volt a bejelentés, sokkot is kaptunk rendesen.

Az imitátorok elmondása szerint a produkció lényege annyi lesz, hogy egy számra bevonulnak, majd lerántanak magukról egy fekete leplet és lesz nagy csodálkozás meg kamuautogram-osztás. Óriási ötlet. Grexa az Amy Winehouse hasonmás Rákóczi Juditot VV Éván keresztül ismerte meg, és néhány napja döntött úgy, hogy kéne kezdeni valamit kezdeni ezzel.

Ő is focizott

A 22 éves Kotroczó Roland Cristiano Ronaldo focista hasonmása akar lenni. Tavaly végzett villanyszerelőként és minden vágya összefutni a portugál focistával. “16-17 éves lehettem, mikor lenn fociztunk és a haverjaim mondták, hogy hasonlítok Cristiano Ronaldora. Tavaly végeztem villanyszerelőként, de ha úgy jön össze, inkább ebből tervezném a megélhetésemet. Eddig viszont ebből nem kaptam még pénzt.” A közös pont azon kívül, hogy mindketten barna hajúak, hogy Kotroczó is focizott egy egyesületnél, még megye 2-ben és megye 1-ben is, de pályafutását abba kellett hagynia pár sérülés miatt. A focinak köszönheti a hirtelen jött hakni lehetőségét is, volt edzője felesége ugyanis újságíró.

Ingyen kapott ruhát

A 24 éves Dénes Nóra akkor ébredt rá, hogy hasonlít Paris Hiltonra, mikor a horvát tengerparton kurjongattak utána az emberek, hogy “ Itt van Paris Hilton!”. “Ezek után folyamatosan oda is figyeltem erre. Megnéztem, hogy hátha hasonlít az ízlésünk, és igen, mert én is szeretem a hajpántokat.” Az esküvői dekorral foglalkozó lányt rendszeresen keverik össze az amerikai milliomossal és sokszor kérnek tőle autogramot diszkókban, sőt már ingyen cuccot is kapott külseje miatt. “Amsterdamban egy üzletbe bementem vásárolni, az eladó annyit mondott, hogy “I love Paris Hilton”, majd visszaadta a pénzem és lett egy ingyen felsőm” – mesélte a hiperizgalmas sztorit a szőke lány, aki szintén szeretne ebből megélni, de egyelőre ő sem lát maga előtt óriási összegeket.

A fodrászának köszönheti a hasonlóságot

Balla Zsolt 41 éves vállakozó, és a fodrásza teljesen véletlenül csinált neki David Guetta-külsőt. “Őszültem, elkezdtem festetni a hajam, majd megnövesztettem, beletettük a melírt, és az akkori barátnőm mondta nekem, hogy úgy nézek ki, mint az egyik popsztár. Addig nem is hallottam David Guettáról.” Óriási közös pont a vállalkozó Ballában és a DJ-ben, hogy mindketten szeretik szórakoztatni az embereket, de sajnos a visszavonuló Guetta 44 éves kora ellenére jobban tartja magát, mint hasonmása. Naná, hogy ő is szeretne ebből megélni.

Angliában meg tudott élni a hasonlóságból

Melyik hasonmás a legesélyesebb?

A hivatalos Amy Winehouse hasonmás, Rákóczi Judit talán a legismertebb a hasonmások közül. Évekig Angliában tanult, akkoriban pedig abból élt, hogy ál-Winehouse-ként haknizott. “Angliában meg tudtam élni ebből, akkor ebből tartottam fenn magam. Itthon ez nem menne. Ott volt, hogy az utcán is megállítottak autogramért. Kint tanultam divattervezést, és az ottani csoporttársaim szóltak, hogy hasonlítok Amy Winehouse-ra. Akkor még fekete hajam volt – most már szőke – a szemem is szerettem ilyen cicásan kihúzni, de direkt sosem játszottam rá a dologra. Angliában óriási divat utánozni őt, ugyanúgy öltözni, ugyanannyira lefogyni. Volt róla szó, hogy én játszhatnám őt az életrajzi filmben, de egy ideje már nem tudok semmit a dologról" – mondta Rákóczi, akit nemrég összekevertek Cynthia Dictatorral. Persze rajtuk kívül is vannak még celebhasonmások, de őket most kihagyták a sztoriból, pedig akad Elvis Presley- és Michael Jackson-imitátor is, utóbbinak nem könnyű az élete, még őt is koppintják.