2012 a celebhízások éve volt: jóval több olyan hírességről számoltunk be a Velveten, akikkel elszaladt a ló, és csak keveseknek sikerült úgy lefogyniuk, hogy nem szedték vissza magukra a korábban ledobott kilókat. A nyertesek VV Kinga és Cseke Katinka.

Akik híztak

Király Linda testsúlya tizenhét éves kora óta folyamatosan ingadozik, és bár soha nem is volt nádszálvékony típus, 2012-ben látványosan több plusz kilóval lépett a közönség elé Magyarországon. Az énekesnőnek két éve volt egy komolyabb pajzsmirigy-problémája, hormondrendszere felborult, ez okozta nála a hirtelen hízást. Király állítja, nem esett kétségbe, nem is igazán érdekli a téma, majd lefogy – mondta a Velvetnek egy interjúban.

Január elején még arról számoltunk be, hogy a Reflektor műsorvezetője hiába eszik, nem hízik, és hogy pikk-pakk tizennégy kilótól szabadult meg. Válása után viszont Mádai Vivien hirtelen hízásnak indult, és bár eleinte arról szólt a dolog, hogy csak pár kilót szeretne visszaszedni magára, hogy ne nézzék kórosan soványnak, elszaladt vele a ló, S-es méretről M-esre kerekedett. Most megint fogyókúrázik.

Molnár Anikó két év távollét után jött vissza Magyarorrszágra, szinte azt a látszatot keltve, hogy a tanulás mellett hízni ment ki Amerikába. Az egykori Nagy Ő plusz tizenöt kilóval gyarapodott, a hízás miatt pedig többször műtött melle is nagyobb lett, így ötszázas implantátumát négyszázasra cseréltette, mert már zavaró volt számára munka és alvás közben.

A Pa-Dö-Dő énekesnője 2011-ben még arról számolt be, hogy kemény munkával közel harminc kilót tudott leadni magáról, 2012-ben viszont ezt a súlyt vissza is szedte. Falusi Mariann mindezt egy vírusos megbetegedéssel magyarázta, ami miatt képtelen volt sportolni. Ugyanekkor Kozso száztizenöt kilót nyomott, ami kezdődő cukorbetegésget eredményezett nála.

Akik fogytak

Öt hónap alatt tizenhat kilót hízott VV Kinga a villában, ám amint kiszabadult, gőzerővel kezdett bele a fogyókúrába. Kutasi májusra már több mint tíz kilót fogyott, de nem elégedett meg a kemény munka általi eredménnyel: a testét is átszabatta. A villalakó egyébként így is, úgy is tetszett a valóságshow győztesének, Knap Attilának, aki a a műsor ideje alatt észrevette ugyan, hogy a hisztigép kikerekedett, de megjegyezte, neki a duci Kingácska is bejön.

2012-ben Cseke Katinka is megelégelte bojlertestét: bár a hírek szerint a sorozatszínész azért kezdett bele a diétába, mert gyereket szeretne, ezt a későbbiekben cáfolta. Cseke húst eszik zöldségekkel, és egy akupunktúrához hasonlító, egyedi módszer segítségével fogy, így adott le magáról rövid időn belül tizenhat kilót. A történetnek egyébként még nincsen vége, a celeb tovább fogyókúrázik, célja a hatvankilenc kiló elérése.