Barbilány és a Ken-fiú megint veszekedtek

2013.01.31. 18:05 Módosítva: 2013.01.31. 20:35
Az élő Barbie és az élő Ken baba ismét összekaptak: New Yorkban együtt fotózták őket, és azon veszekedtek, mennyire kell műnek lenni. Nem jutottak dűlőre.

Valaki, valamiért úgy gondolta, hogy jó lenne összeereszteni a világ két, legművibb megjelenésű emberét. Mint a Sun írja, Justin Jedlicát és Valeria Lukjanovát közös fotózásra hívták New Yorkban, pedig nem szeretik ők egymást annyira. Azt egyelőre nem tudni, hová készültek a minden bizonnyal izgalmas felvételek, de egyet tudunk mutatni belőlük. Íme. (A kép kattintásra megnő!)

A páros a lap értesülései szerint már a közös munka kezdetén verbális cicaharcba kezdett a smink és a plasztikai műtétek témájában. Az amerikai férfi a régi nótáját kezdte újra: „megjelenése nagy részét sminkkel, póthajjal és karcsúsító fűzőkkel éri el. A transzvesztiták évek óta keltik ugyanezt az illúzió, ugyanígy". Az odesszai leány visszavágott: „Justin csúnyákat mond rólam, de őt több mint kilencvenszer műtötték meg, engem meg csak egyszer. Nem titkolom, volt plasztikai műtétem. Megnagyobbíttattam a melleimet, mert tökéletes akarok lenni."

Lukjanova szerint egyébként Jedlicának nem kellene arról osztania az észt, hogy ki műanyag, és ki nem. „Szerintem jóképű, de az ajkai túl vannak töltve." Az pedig feldobja, amikor imádói (vagy éppen utálói) egy babához hasonlítják, mert a porcelánbabák ugye tökéletesek, szóval ennél nagyobb bók nem is kell neki.

New Yorkból Moszkvába érkezve egyébként szomorú hír fogadta: ellenzői betiltatták a YouTube-csatornáját („remélem, nem lesz nagyobb örömük az életben" – írta), amelyet az oldal végleg lezárt. Ha keresné, ezentúl itt találja. Itt pedig megnézheti, hogyan tart előadást több mint négy órán keresztül, a testen kívüli utazásról. Igaz, oroszul, ami nyelvet nem ismerők esetében csökkenti a felhasználói élményt. Az alábbi felvételen viszont a cicáit futtatja, kolbászért. De mikor költözik Amerikába? Rejtély.