Cipőkiállításon jártunk, hét celebbel találkoztunk: le is fotóztuk őket, meg a cipőjüket, de mivel lábbeli fronton nem produkált senki semmi formabontót, úgy döntöttünk, eheti trendünkben a híresemberek egész szettjére lehet szavazni, nem csak a cipőikre. Azért nézzék meg azokat is, aztán döntsék el, ki öltözött fel legérdekesebben a vernissage-ra: a pink tunikás VV Vera? Vagy a télies szettben érkező Szecsődi Károly?

Szecsődi Karcsi

A transzneműségét vállaló exmegasztáros számára magától értetődő lehetett, hogy egy olyan eseményre, amin a dresscode magassarkú, mindenképp valamilyen nem teljesen lapos cipőben kell érkeznie. Csütörtök délután a Magma galéria rendezett megnyitót egy kisebb cipőkollekciónak, erre csődítettek össze pár celebet, a legkülönbözőbb területről: Megasztárból, VV-ből, szépségversenyekről. Szecsődi éksarkú csizmában, narancsszín nadrágban, nagyon tarka, törökmintás zakóban és erős sminkben tette tiszteletét a vernissage-on. A barnás árnyalatú, műanyag táska nem nagyon illett a fekete bőrcsizmához, de ha ön Szecsődi szettjét találja legérdekesebbnek az egybegyűlteké közül, szavazzon rá!  

VV Vera

VV Vera egy, a villából már ismert, bronszínű fülbevalóval dobta fel platinaszőke frizuráját és okkersárga arcszínét. A hangsúlyos kiegészítőn kívül fekete bőrdzsekit és latexlegginst viselt, meg egy feltűnő, pink-narancs felsőt, ami magszólalásig hasonlított heti trendünk másik szereplője, Bertók Mariann ruhájára. A feltűnő ruhára került még egy óriási lánc is, ami már kicsit sok a jóból, de legalább Vera cipője egész visszafogott volt: az oldalt nyitott, szolid, vékony fémsarkú, fekete cipőt apró és kevéséb apró strasszok díszítik. Nincs is vele semmi baj, csak a szett úgy teljes egészében elég bazárira sikerült. Ha ön szerint nem, sőt, VV Vera volt a legjobban felöltözve az eseményen, szavazzon rá!

VV Kinga

Kutai Kinga hétköznapi, de elegáns, fekete-fehér szettben érkezett a Váci utcához közeli galériába. Guess övén messzire fénylett a márkajelzés, de legalább illett fehér blézeréhez. Ezen kívül sötétkék farmert és fekete atlétát vett a VV hisztis hősnője, nem bonyolította túl a dolgot. Kötelező magassarkúként egy fekete, elöl fűzős szandált választott, melyet a Mangóban most leárazva 10995 forintért akár mi is megvehetünk. Ha a fiatalos, visszafogott szett a kedvence, szavazzon Kingára! Szandálját külön, kinagyítva is megnézheti a galériában - így talán könnyebb eldönteni, akar-e ilyesmit venni ön is.

Debreczeni Zita

Az újabban az átalakító-bizniszben utazó fotós-celeb trendi limezöld nadrágban vonta magára a figyelmet: nem lehetett nem észrevenni a vibráló nadrágos celebnőt. Facebookjáról az is kiderült, hogy gatyáját a Zarában szerezte. Hogy cipője honnan van, nem tudjuk, de ilyen egyszerű, fekete, platformos körömcipőt a Humanicban szoktunk látni, a Buffalo cipők közt. Debreczeni az élénk színű nadrággal harmonizáló, leopárdmintás kistáskát szorongatott, de szerencsére más színes nem volt rajta, így különleges szettje nem vált túl csiricsárévá. 

Szunai Linda

A 2011-es Miss World Hungary tényleg hízott kicsit, de nagyon elegánsan tette tiszteletét a cipőkiállításon: fekete, felül csipkés, térdig érő ruhát és különleges cipőt vett az alkalomra. A celebek cipői közül nekünk az ő fehérrel szegett, úgynevezett "t-strap" fazonú magassarkúja tetszett a legjobban. Igaz, optikailag nem tesz jót a láb hosszának, de legalább szép, visszafogott és különleges egyszerre. Szerkesztőségünk nőtagjai is úgy foglalták össze a megjelent celebeken látottakat, hogy ezen a cipőn kívül mind ribancos, és egyikben sincs semmi különleges, bezzeg ebben! Ha egyetért velünk, szavazzon a pasijával kamerák előtt veszekedő Szunaira!

Bertók Mariann

A dubajozással meggyanúsított Miss Hungary egy nagyon rövid, de legalább nagyon színes tunikában vett részt a megnyitón, amit folyamatosan húzogatott felfelé. Nem, nem lefelé, hanem felfelé, hogy még több látsszon testszínű harisnyával borított lábaiból. A vidám tunikához színben passzoló, kígyóbőr-nyomatos platformcipőt választott a modellekdő Bertók, de fekete Prada táskája sokat rontott az összképen: valami világosabb szerintünk jobb lett volna, de ha ön maradéktalanul elégedett Bertók szettjével, szavazzon rá!

Kustánczi Lia

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

Az újabban lemezlovasként működő ex-playmate is szerepelt a galéria által meghívottak listáján, meg is jelent. A feketét barnával kombinálta, így legalább óriási Louis Vuitton táskáját be tudta komponálni a szettbe, melynek legfurcsább része az áttetsző harisnya alatt húzódó vékony bokalánc volt. A harisnya fölé egyébként bőrsortot vett Kustánczi, és nem túl mélyen dekoltált, hosszú ujjú, fekete inget. Ha már barna és fekete: a barnák árnyalatai egyáltalán nem mennek egymáshoz a szetten belül, az öv és a harisnya üti a táskát, ami bár szép és nagy, mégis kicsit kívülálló marad. Ha ön szerint Kustánczi a legcsinosabb, akkor persze szavazzon rá!