Feszt diétáznak és fogyókúráznak a honi hírességek, pedig vannak olyan celebnők köztük, akiknek még húsosan is lehengerlő a kisugárzásuk. Össze is gyűjtöttük őket, önnek pedig nem kell mást tennie, mint a legtöbb pontszámot adnia kedvencének, akit a legszexibbnek vél a mezőnyben!

Király Linda

A folyton jojózó énekesnő hol lefogy, hol pedig tizenkilókat szed fel magára, de teltkarcsúként is simán maga mögé utasította az olvasói szavazatok alapján Christina Hendrickset és Christina Aguilerát is. Viszont Király Lindával is az a legfőbb probléma, mint a legtöbb molett nővel: nem tudják elfogadni a saját testüket, és bár hangoztatják, nem érdekli őket a súlyuk, mindenféle diétát kipróbálnak, hogy megszabaduljanak a feleslegtől.

Liptai Claudia

Szépen és fokozatosan fogy Liptai Claudia, pedig benne is azt szeretik a férfiak, hogy van mit markolni rajta. A műsorvezetőnek voltak azért durva időszakai, szülés után például hosszú ideig cirka 30 kiló plusz volt rajta – de nem is ez volt a gond, hanem hogy Liptai nem bírt ehhez ízlésesen felöltözni. A nővel kapcsolatban a stylistoknak most is akadnak melléfogásaik, de a műsorvezető teljes egészében rendben van, bögyös, faros, húsos, elég is legyen a fogyókúrából.

Mohamed Fatima

A Fekete vonat egykori énekesnője, a mostanság szólókarrierjét egyengető Modamed Fatima rövid idő alatt több mint 70 kilótól szabadult meg. Plasztikáztatta a hasát, implantátumot rakatott a melleibe, és bár most sem vékony, azt kell mondani, nagyon jól néz ki. Úgyhogy nem biztos, hogy a rajta maradt, feleslegesnek vélt kilók ledobását erőltetnie kellene a jövőben. Az énekesnő tétova mozgásán egyébként észrevehető, hogy még mindig bizonytalan, pedig ideje lenne kihúznia magát, ugyanis tud szexi lenni úgy is, hogy nem csontkollekció.

Szulák Andrea

Fogyott már akupunktúrával, villámdiétával, Norbi update-tel, az életének szerves része a fogyás, de sose lesz egy modell alkat Szulák Andrea sem. A mezőny legidősebb, 49 éves versenyzője viszont stílusos, van kisugárzása, búgó hagjával pedig sokakat a nagy melleire hipnotizálhatna. A színésznő-énekesnőt legutóbb a Nagy Duettben láthattunk bombaformában.

Tóth Vera

Még gyerekkorában, gyógyszeres kezelés miatt kezdett el hízni Tóth Vera, aki állítja, duciságának nem falánksága, hanem hormonháztartásának felborulása az alapja. Az exmegasztáros hol iszonyatosan belehúz a fogyókúrába, hol szarik az egészre, az viszont biztos, hogy látványosan nem érzi jól magáta testében. Pedig a túlsúlyos nők táborában ő is szexinek számít, szépek a szemei, csak meg kellene tanulnia használni is a pasikkal szemben. Olvasóink nem sokkal kevésbé találták jó nőnek, mint húgát.