Jóban Rosszban-beli szabadsága alatt a nyáron pultosként dolgozott Kembe Sorel-Arthur a Kopaszi-gáton, hogy el tudja tartani a családját. Akadnak még hírességek, akik nem vetik meg a kétkezi munkát, mások mellett igaz ez Mohamed Fatimára és Csollány Szilveszterre is.

Rendesen megdöbbentette, sőt, meg is hatotta Tatár Csillát és Kárász Róbertet a csütörtök reggeli Mokkában, hogy Kondákor Zsófia színésznő legújabb gyermekének apja (és egyben korábbi Jóban Rosszban-beli kollégája), Kembe Sorel-Arthur kétkezi munkát végzett, pedig hát színész, csupa nagybetűvel. Történt ugyanis, hogy a férfi elment pultozni, pincérkedni a Kopaszi-gátra nyáron, mialatt épp nem dolgozott a Jóban Rosszban-ban. Mert hát a helyzet azért az, hogy lehet ő színész, de büszkeségből még senki nem adott enni a gyerekének. Így fogalmazott Kembe Sorel is.

"Három hónapig nem forgattam, valamiből el kellett tartani a frissen született gyereket. Az volt a legegyszerűbb, mert nekem van egy ismerősöm, akinek van egy helye a  Kopaszi-gáton , és pont ott sétáltunk egy nappal a gyerek születése előtt, és pont találkoztuk az ismerőssel, és pont kijöttek ezek a lépések. Nekem meg jól jött, hogy ott esetleg valaki megismer" – magyarázta a reggeli Mokkában a műsorvezetőknek. A pár egyébként meglepődött Tatár Csilla nagy meghatottságán és főhajtásán, de mindössze annyit mondtak: nincs ezen mit olyan nagyon tisztelni, hiszen ő is biztosan elvállalna bármit, ha el kellene tartania a családját. Igen, akkor is, ha olyasmiről van szó, amit még sosem csinált.

Kandech Evelyne heti háromszor pultozik

Az egykori megasztáros énekesnőről, Kandech Evelyne-ről az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani, eléggé nagy lett a csend körülötte, miután 2008-ban összeverekedett egy taxissal. Nemrég azonban a Bors arról számolt be, hogy ráaakadtak az énekesnőre a Gozsdu-udvar egyik szórakozóhelyén, ahol korábbi alakjához képest jóval teltebben pultozott. Kandech a lapnak azt mondta, hogy öt zenekarban játszik, a heti háromszori pultozás pedig keresetkiegészítés számára. Kandech a Megasztár után a bébiszitterkedéssel éa színészettel is próbálkozott.

Az egyori olimpiai bajnok tornászról még 2010-ben járta az a hír, hogy átmenetileg hétvégente egy Blaha Lujza téri kocsmában dolgozott, hogy három lányának és asszonyának mindent meg tudjon adni. Csollány Szilveszter akkortájt hétköznap Sopronban élt, hétvégén pedig a sportágat népszerűsítette a Magyar Tornaszövetség felkérésére, és ha már úgyis Budapesten volt, összekötötte némi hasznossal is. A tornász egyébként az elmúlt két évét Izlandon töltötte a családjával, de nemrég végleg hazaköltöztek. Csollány tervei szerint egy soproni fitneszstúdióban fog dolgozni és folytatja tanulmányai a Testnevelési Egyetemen.

Londonban szolgáltak fel

Mohamed Fatima hosszabb kihagyás és vissza-visszatérő próbálkozásai után a TV2 licensz tehetségkutatójában, a The Voice-ban is elindult, de közel sem hozott neki elsöprő sikereket a műsor. Az egykori Fekete vonat énekesnője ezt megelőzően évekig élt külföldön, egyebek mellett Londonban, ahol felszolgálóként dolgozott. Aztán hazajött megplasztikáztatni a mellét, majd a The Voice után itthon is maradt, és továbbra is a zeneiparban próbálkozik.

Réti Barnabás, a Barátok közt egykori Szeibert Erikje annak ellenére lépett le külföldre dolgozni, hogy itthon már sínen voltak a dolgai. Miután 2009-ben kiírták a sorozatból karakterét, több főszerepet is eljátszott Budapesten, és kisfilmekben, illetve néhány nagyobb külföldi produkcióban is dolgozott. Réti azonban külföldön szerette volna építeni a karrierét. "Londonba költöztem, hogy itt folytassam a karrieremet. Elkezdtem dolgozni egy pubban, ahol most supervisor vagyok, de közben szerencsére egyre több színészi munkát kapok. Több reklámfilm és énekes munka után nemrég főszerepet játszhattam a Sky egyik új krimisorozataban, egy ismert gyilkosságokat feldolgozó rekonstrukciós krimiben, ahol a híres lengyel írót és gyilkost, Krystian Balat játszhattam. Emellett folyamatosan színésztréningekre járok es amennyire lehet, innen segítem a magyarországi színházi társulatom munkáját" – magyarázta a Velvetnek korábban a színész, aki eleinte nyilván nem üzletvezető-helyettesként dolgozott a kondoni kocsmában, mostanra viszont feljebb jutott a ranglétrán.

Rétihez hasonlóan Hujber őszinte Ferenc is Londont választotta úticéljának, amikor 2004-ben lelépett az országból, mondván szeretné bizonytalanra cserélni a biztosat, és ez épp elég nagy kihívás neki. Hujber addigra már ismert színész volt, dolgozott egyebek mellett a Valami Amerikában is, ennek ellenére mégis elhagyta az országot, hogy Angliában legyen pizzafutár. A munkája mellett a most 38 éves színész akkor iskolába is járt és angolul is tanult. Időnként hazajött, olyan is volt, hogy egy forgatás miatt. Később a színész az egyik Nobu étteremben kapott felszolgálói munkát, aztán egy másik Nobuban koktélokat vitt ki az asztalokhoz. A színész és neje (akivel válnak, de ettől még együtt vannak) 2007-ben, két körben költöztek vissza Magyarországra.