Nem csak Ben Affleck és Matt Damon imádja egymást undorítóan Hollywoodban, igenis vannak még a színészek közt rettenetesen cuki barátságok, amik legtöbbször egy-egy munka során alakultak ki. Ilyen például a Dokik című sorozat két főszereplőjének, vagy Gandalfnak és Picard kapitánynak a barátsága.

Donald Faison és Zach Braff

Az itthon Dokik címen futó sorozat, a Scrubs két főszereplője nem csak a tévében voltak jóbarátok, ugyanis Donald Faison és Zach Braff a való életben is imádják egymást. Zach Braff ezt pont nemrég bizonyította be twitterén, mikor a következőt posztolta: "Akiket soha nem akarnál elveszíteni: Donald Faison, Harry Styles, Mr. T." Donald Faison pedig elkészítette közös gyerekük portréját.

Chris Hemsworth és Tom Hiddleston

Chris Hemsworth és Tom Hiddleston a Thor című filmben játszottak együtt, barátságuk pedig azóta is töretlen. Hemsworth Thort, Hiddleston pedig Lokit alakította, akik a Marvel képregényekben féltestvérek, vagyis rokonok, de közben kicsit egymás ellenségei is, ez viszont nem akadályozta meg a két színészt, hogy a való életben imádják egymást.

Maisie Williams és Sophie Turner

A Trónok harca című sorozatban a szomorú sorsú Stark családnak két lánya van, az idősebbet Sophie Turner, a másikat pedig Maisie Williams alakítja. Az egyiket királynénak nevelik, a másik meg leginkább a parasztgyerekekkel rosszalkodik és a vívás érdekli. A két színésznő a sorozatban állandóan idegesíti egymást, de ennek ellenére nagyon jó barátnők lettek.

Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen

Tudta, hogy Gandalf és Picard kapitány – vagy ha így nem ismeri őket, akkor Magneto és Professor X barátok? Pedig Patrick Stewart és Ian McKellen az X-Men filmekben még egymás ellenségét alakították, de a való életben annyira jóban vannak, hogy Patrick Stewart esküvőjén McKellen volt a tanú. A két színész évtizedek óta jóban van, így barátságuk nem az X-Men filmnek köszönhető, mint ahogy az a cukiság sem, hogy egyébként mindkettőjüket lovaggá ütötték.

Tim Burton és Johnny Depp

Tim Burton és Johnny Depp barátsága sem teljesen új, de valószínűleg ez is a közös munkákból alakult ki. Ugyanis amellett, hogy Burton legtöbb filmjében Depp játssza a főszerepet, övé lett az a megtiszteltetés is, hogy a mostanában kicsit félrelépő rendező gyerekeinek legyen a keresztapja.

Brad Pitt es George Clooney

Brad Pitt és George Clooney barátsága pár éve már pont ugyanolyan magától értetődő és megszokott volt, mint az, hogy Ben Affleck és Matt Damon is képtelen egymás nélkül élni. Mostanában viszont mintha Pitt és Clooney eltávolodott volna egymástól, ugyanis régen nem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, sőt közös filmjük sem volt 2008 óta.