Igen, az énekesnőnek egyelőre minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a TIME magazin szavazását, és ő virítson a magazin borítóján, mint az év embere. Miley Cyrus. Az év embereként. Jól olvasta.

Egyelőre Miley Cyrus vezeti a TIME magazin Az év embere szavazását – írja a NY Daily News, vagyis úgy néz ki, hogy a magazin online szavazó olvasóira sokkal nagyobb hatással volt a 21 éves énekesnő, mint mondjuk Barack Obama, Edward Snowden, vagy a pápa.

Miley Cyrus – cikkünk megjelenésekor – 24%-kal vezeti a listát, közvetlenül utána 16%-kal a török miniszterelnök, Recep Tayyip Erdoğan, 15%-kal pedig egy indiai politikus, Narendra Modi áll, a Nobel békedíjra jelölt pakisztáni lány, Malala Juszufzai pedig a kanyarban sincs. De Cyrus bőven megelőzi Angelina Jolie-t, Jimmy Fallont, Barack Obamát, György herceget, a kosaras LeBron Jamest, de még Ferenc pápát is.

 time.png

És akkor nézzük, mivel érdemelte ki Miley Cyrus, hogy népszerűbb legyen mindenkinél: Levágatta a haját, és elkezdte a mellét mutogatni, szakított a vőlegényével, unikornisjelmezben rázta a seggét, Snoop Doggal énekelt hamutartókról, a fenekét mutogatva spanglizott egy erkélyen, sztrippernek öltözve mutogatta a mellbimbóit, ő lett a legszexibb nő, folytatta a seggrázást új klipjében, amiben az extasyról énekelt, majd kilógatta a csúnyáját, elkezdett Terry Richardsonnal barátkozni, majd ellopta a show-t lógó seggével és nyelvével a VMA-n, ez pedig már a Vogue-nak is túl kurvás volt, a Rolling Stone magazinnak viszont nem, és itt már egyre jobban aggódtunk, hogy teljesen kiégett, pedig csak ezután jött a java, a létező legdurvább fotósorozat, amivel elkezdődött a ribancverseny, és már nem csak mi, hanem Sinead O'Connor is aggódni kezdett, Marilyn Manson pedig kiröhögte az énekesnőt, aki az MTV EMA-n megint brutális szettben jelent meg, a színpadon pedig rágyújtott egy jointra, végül kiszőkítette a szemöldökét, és mostmár ott tartunk, hogy mindezekkel nem csak minket, de úgy néz ki, az egész világot leigázta.

Kiborult? Kommentálná? Itt megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

Miley Cyrusra december 4-ig lehet szavazni, a TIME magazin pedig december 11-én jelenti be, hogy végül ki lett az év embere. És ha még mindig nem tért magához a sokk miatt, akkor nézze meg, hogy kik nyerték meg Az év embere szavazást az elmúlt tíz évben.

Update: Közben kiderült, hogy a TIME online szavazását meghackelték, és ezért vezethet Miley Cyrus. Ahogy a The Daily Dot írja, két programozó szórakozott, és úgy döntött, benyomják Miley Cyrust az első helyre. Ha bővebben is érdekli, hogy ezt hogy sikerült elérniük, itt elolvashatja.

2012 - Barack Obama

2011 - A tüntető

2010 - Mark Zuckerberg

2009 - Ben Bernanke

2008 - Barack Obama

2007 - Vlagyimir Putyin

2006 - Ön

2005 - Az irgalmas szamaritánusok: Bono, Bill Gates, Melinda Gates

2004 - George W. Bush

2003 - Az amerikai katona