10 évvel ezelőtt indult a Való világ harmadik szériája, ennek örömére pedig összeszedtük, hogyan élnek, mivel foglalkoznak a műsor egykori szereplői. VV Anett azóta is területi képviselőként dolgozik, Milo az RTL Klubnál gyártásvezető, VV Szilvi felszolgáló, VV Frenki pedig az utolsó információk szerint Romániában húzza az igát.

VV Frenki

Az egykori teherfuvarozó, aki arról ismeretes, hogy hol Szilvivel, hol Katkával dugta végig a villa minden zegét-zugát, a hírek szerint Nagyváradon dolgozik, az egyik haverja kereskedelmi franchise cégénél. Jámbrik Ferenc időközben apa is lett, kislánya, Míra most négyéves, ám a gyerek anyjával már nem élnek együtt. Sőt, legutóbb Frenki azt állította, exe Kökény Attila szeretője volt.  

 

VV Anett

Béres Anett 22 éves volt, amikor bekerült a műsorba. A Velvetnek elmondta, azóta sokat változott az élete, és úgy érzi, talán sikerült felnőtté is válnia. "Sokszor elmondtam már, de azt hiszem az eddigi összes VV szereplő közül én vagyok az egyetlen, akinek ugyanaz a munkahelye jelenleg, mint a játék előtt volt (területi képviselő). Sokan azt hiszik, hogy a modellkedésből és a celebéletből élek, de ez tévedés, mert rendes hétköznapi állásom van. A VV-nek köszönhetően mindemellett rengeteg modell munkám volt, van, ami biztos, hogy nem lett volna, ha nincs a játék. Márcsak azért sem, mert nem vagyok egy modell alkat a 158 centimmel. Nyolc éve vagyok egy magyar divatmárka arca, ami a mai napig tart. Próbálom magam karbantartani, mert 32 évesen már nehéz ebben benne maradni. Hetente járok edzőterembe, sqasuh-olni, és ha elkezdenek felszaladni rám a kilók, (nagyon szeretek enni), akkor még időben észbe kapok. A hétköznapokban egy termék forgalmazásával foglalkozom, amely fitnesztermekben kapható, ezt már tizenkét éve csinálom. Árut szállítok, ezért egész nap autóban ülök. Szeretem csinálni. Büszke vagyok arra, hogy a saját lábamon állok" – mesélte VV Anett.

 

VV Katka

Legutóbb egy wellness cégnél tartott előadásokat az egészséges életmódról, emellett pedig pályázati tanácsadóként is tevékenykedett Katka. A Blikk Tv tavalyi interjújából az is kiderült, hogy Malis Katalin nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is megtalálta a boldogságot, akkor ötödik éve volt együtt pasijával. Utóbbiban meglehet, némi változás állt be, az exvillalakó ugyanis megváltoztatta a haja színét és blogjában is párkapcsolati nehézségekről, megcsalásról ír. 

 

VV Tommyboy

A Való világ 3 villájába másodikként beköltöző chippendale fiú a műsor után nem sokkal VV Anettel szűrte össze a levet, de kapcsolatuk nem tartott sokáig. Könyves Tamás aztán az expornós Black Diamonddal jött össze, akit végül feleségül is vett. Az exvillalakó mára már felhagyott a tánccal és ügynökként dolgozik, feleségével közösen céget alapítottak és táncoslányokat közvetítenek külföldre. Öt éve egy lakóparkban vettek lakást, aminek értéke meghaladja a 30 millió forintot is, de nagyon ráfáztak: a kivitelező befejezetlenül hagyta ott a munkát, életveszélyes kimozdulni is a házból, mert esik le a díszburkolat és a díszkő. A földből szennyvíz tör fel, a kerítések pedig rosszak, így a fosztogatók is megjelentek a környéken.

 

VV Ágica

Szögeczki Ágnes a villa után ott folytatta, ahol elkezdte a villában: egy ideig Leo barátnője volt, ám a se veled, se nélküled kapcsolatból végül nélküled kapcsolat lett. Közben VV Ágica a médiában kezdett dolgozni, betelefonálós műsort vezetett, majd 2007-ben olyan szinten mélypontra került, hogy begyógyszerezte magát "Voltak magánjellegű problémáim is, de nem csak és kizárólag ennek köszönhető az, amihez folyamodtam" – mesélt a Velvetnek az okokról. "Anyagi gondjaim adódtak, a karrierem nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, és a családon belül is történtek negatív dolgok." Szögeczki végül összekaparta magát, újságíróként dolgozott az Epizód hetilapnál, majd összejött egy olasz pasival és gyereket szült. Legutóbb az Édes élet című realityben láthattuk  

 

VV Segal

A miskolci vállalkozót 2005-ben fél kiló kokainnal és ötvenezer ecstasy tablettával kapták el, 7 év börtönbüntetést kapott. 2010-ben ugyan jó magaviselete miatt kiengedték, de az ügyészség ez ellen fellebbezett, Czifra Tamást pedig egy közúti ellenőrzés alkalmával ismét bevitték a sittre.  

 

VV Szilvi

Ónodi Szilvia annak idején hatalmas monoklival költözött be a villába, amiről utólag kiderült, akkori pasija, Frenki osztásának volt köszönhető. Miután VV Szilvit kiszavazták a műsorból, élettársa Katkával folytatott elég eseménydús viszonyt a kamerák előtt, így nem is volt meglepő, hogy nem maradtak együtt. Ónodi mostanában felszólgálóként dolgozik, a Facebookra feltöltött képei alapján pedig egy cuki kislány anyukája.

 

VV Leo

Egy ideig úgy tűnt, Nagy Zsolt közel annyira sikeres lesz a médiában, mint Majka: könyve jól fogyott és műsorvezetősködött a Cool TV-nél. Ám a könnyen jött siker könnyen is ment, a csatorna megvált tőle, súlyos májbetegségéből pedig nagyon nehezen épült fel. VV Leo aztán úgy döntött, külföldön próbál szerencsét: eladta a kocsiját, hogy barátnője után mehessen Atlantába, de nem sokkal később vissza is költözött sikerélmény és nő nélkül, ráadásul korábbi munkaadója beperelte szerződésszegés miatt. A 38 éves exműsorvezető jelenleg albérletben él és legutóbb a Csajok a parton című műsort szerkesztette a PVTV-nél. 

 

VV Marcsi

Balázs Mária a harmadik széria ideje alatt a győztes Miloval jött össze és a műsor után is együtt voltak egy ideig. Azóta két komolyabb kapcsolata volt, de még mindig a macskájával él együtt. Munkája a Való világ óta nem változott: egy televíziós játékokat gyártó cégnél dolgozik. "Úgy kerültem oda, mint a Cool Tv műsorvezetője, aztán szépen beágyazódtam a céghez, voltam szerkesztő, voltam koordinátor, úgyhogy a ranglétrán egyszer lent voltam, egyszer fent" – nyilatkozta tavaly a Blikk Tv-nek és hozzátette, szeretne egy másik munkát is, annyi szabadidővel rendelkezik. Ez utóbbi úgy tűnik, összejött neki, a Facebook adatlapján az Ezo Tv van feltüntetve, mint jelenlegi munkahely. 

 

VV Milo

A VV3 nyertese,Gyurkin Milovan Békéscsabán két diplomát is szerzett, és három éve az RTL Klub-nál dolgozik gyártásvezetőként. Jelenleg a fotózás érdekli, lakásának egyik szobáját megcsinálta műteremnek, a jövőben pedig egy filmet szeretne forgatni. 

 

VV Jenny

Kalmár Genovéva, aki 2,5 millió forintot fizetett a villalétért, a műsor után felhagyott eredeti szakmájával, a fodrászkodással. Egy időre a fővárosba költözött, ám nem jött be neki a levegőváltozás és visszament Győrbe. Időközben szörnyű videóklipekkel bombázta a hazai zeneipart, amivel mai napig nem hagyott fel, mivel mindene az éneklés. Manapság ingatlanokban utazik, három éve él komolyabb kapcsolatban. 

 

A pornósok eltűntek

Pandoráról és Indiánról sajnos a Velvet nem tudott meg semmi friss információt, ezért kérjük, ha valakinek tudomása van arról, hol él és mit csinál mostanában Németh Judit és Serbán György, írjon nekünk a velvet(kukac)mail.velvet.hu címre!