A kicsik díjátadóján nem szokás kipakolni a melleket, és ez tök jó így. Viszont a fiatal celebnőket semmi sem foghatja vissza a lábmutogatásban - ön szerint melyikük nézett ki a legjobban a Nickelodeon Kids' Choice Awardson? Bármelyik képünkre kattint, végignézheti galériánkat, nem lesz nehéz dönteni. (Egyébként múltkori cikkünkben a többség Jessica Albát találta az este legjobbjának.)

Amber Montana

A 15 éves színésznő, akire egyik olvasónk azt hitte, hogy Csobot Adél, elmondása szerint tornacipőben érkezett az eseményre, csak aztán rászóltak, hogy gála van. Úgyhogy kényelmetlen cipőt húzott, viszont nagyon jól nézett ki. Ha önnek pont ő tetszik a legjobban, rá szavazzon a cikk végén elhelyezett, erre kiválóan alkalmas boxban.

Ariana Grande

A legutóbbi képek elkészülte óta a már nem sokáig 20 éves énekes-színésznő valószínűleg kozmetikust váltott, mert már nem tűnik minden fotón riadt nyuszinak. Szettje a szokásosnál kicsit többet mutat hosszú lábaiból, de azt senki se mondhatná, hogy túl kihívó.

Kira Kosarin

A 16 éves énekes-színésznő a szezon egyik legkedveltebb, melltartó nélkül hordandó, viszont legalább rövid ruhájában pompázott. A pályaválasztása alapötletét valószínűleg szüleitől szerezte, akik mindketten a Broadwayen dolgoztak (legalábbis a Wikipedia szerint).

Bella Thorne

A 16 éves művésznő már az előző összeállításunkba is bekerült, és ha lehet, ez a zöld szett még merészebb, mint a tavalyi, ezüstös választása. Sok kolléganőjéhez hasonlóan rajta is shortszerű ruhaaljat látunk, ezt valamiért nagyon szerették. Thorne az összképet egy arany magassarkúval dobta fel, amely kicsit talán nagy volt rá, de jól nézett ki.

Victoria Justice

A 21 éves Victoria Justice is bekerült előző összeállításunkba. Tavaly övé volt a legrövidebb ruha, idén legjobban kipakolt mellek címmel büszkélkedhet. Lézervágottnak tűnő ruhája különlegessége, hogy nagyon közelről olyan benyomást kelt, mintha csupa rés lenne, de sajnos erről személyesen nem tudtunk meggyőződni.

Kaley Cuoco

Az Agymenők 28 éves jócsaja is shortos összeállítást választott, amelytől mi nem különösebben vagyunk elragadtatva, olvasóink azonban általában értékelni szokták a színésznő megjelenését. Főleg, amikor ennél sokkal, de sokkal merészebb szettekben mutatkozik. Szóval megértjük, ha gyengéd érzései veszik rá a kattintásra.

Ki volt a legjobb?

A díjátadót a Nickelodeon Magyarországon április 2-án, 18:30-tól adja.